Showroom

Showroom-ul AVmall, situat pe strada Acvila 41, Bucuresti, este materializarea viselor unor pasionati de tehnologie, audiofili convinsi, iubitori de muzica buna si imagine la cele mai inalte standarde.

Pentru ca lumea Hi-Fi este una dintre cele mai inovatoare si creative spatii pe care le poti explora, noi ne propunem sa va oferim un mediu relaxat, lipsit de presiune, unde toata lumea este binevenita sa disfrute de sunet si imagine la superlativ.

Fie ca sunteti in cautarea unor componente audio/video pentru studiouri profesionale sau a unui sistem complet Home Cinema pentru a transforma salonul vostru in cel mai fierbinte punct de distractie, a unui sistem clasic stereo Hi-Fi sau High-End, va invitam in showroom sa testati si sa alegeti produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor voastre.

Pasiunea noastra pentru reproducerea Hi-Fi si dispozitivele sau tehnologia care o fac posibila ne permite sa va oferim solutii audio/ video de cea mai buna calitate, adaptate cerintelor si nevoilor fiecarui client, tinand cont de preferintele si bugetele date.

Ba mai mult, in showroomul AVmall poti aduce cu tine muzica preferata pe orice suport, sau poti veni cu propriile componente, in jurul carora vrei sa-ti construiesti sistemul. Noi iti promitem sa iti oferim optiuni fiabile, ce te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Showroom-ul AVmall este unul dintre putinele spatii de prezentare cu adevarat profesionale din domeniul audio/video din Romania si, cu siguranta, unul dintre cele mai bine dotate.

Personalul extrem de bine pregatit, ofera nu doar consultanta in achizitionarea unui produs, dar te insoteste si te a ajuta in identificarea si alegerea acestuia pentru a corespunde exact cerintelor tale.

Showroom-ul AVmall este perfect structurat si poate gazdui prezentari, demonstratii si sesiuni de testare oferite de catre profesionistii din acest sector. Conceput pentru clientii care vor sa se bucure de imagine si sunet la cele mai inalte standarde, are patru sali de auditie ce surprind prin designul modern, cu un interior ce emana eleganta si discretie ce fuzioneaza perfect cu functia acustica pe care o are.

Camerele dedicate videoproiectoarelor Optoma & BenQ, rafinate, cu dimensiuni generoase, iti sunt puse la dispozitie pentru orice test.

Fiecare din cele patru camere de auditii ale showroom-ului AVmall este dedicata unui anumit tip de produse si doar aici te poti convinge de avantajele fiecarui element sau sistem complet pe care alegi sa il testezi.


Accesul in showroom (pentru auditii, teste echipamente audio-video) se face exclusiv pe baza de programare, pentru care va rugam sa folositi detaliile de mai jos:

Program Showroom:
L-V: 10.00 - 18.00
S: cu Programare
Harta si GPS Showroom: https://goo.gl/SxGmst

Contact:
Telefon: 0749 429 099 / 0761 663 030

Consultanta tehnica de specialitate:
Telefon: 0761 663 030

Adresa: Strada Acvila Nr. 41, Sector 5, Bucuresti 050862
eMail: info@avmall.ro; info@avsound.ro
web: www.avmall.ro / www.avsound.ro
Blog: http://blog.avmall.ro