Videoproiector Interactiv BenQ MX822ST

  • Videoproiector Interactiv BenQ MX822ST
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Videoproiector Interactiv BenQ MX822ST are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
6240,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1040 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Mai multă interactivitate, un consum de energie mai mic, alegerea perfecta pentru educatie : videoproiectorul BenQ interactiv MX822ST

Conectivitatea extinsă, proiecţia Short Throw (diagonala de proiectie mare de la mică distanţă), contrastul mare de 13.000:1, luminozitatea 3500 ANSI Lumeni şi lampa cu durată 10.000 ore de utilizare, fac din videoproiectorul BenQ MX822ST un proiector perfect pentru educaţie si prezentari interactive.


Tehnologie creata pentru un mediu mai verde

SmartEco cea mai performanta BenQ, gandita pentru videoproiectoare

BenQ este primul producator de proiectoare cu tehnologie DLP care a folosit la produsele sale lămpi cu tehnologia ImageCare. Astfel BenQ a facut un mare pas înainte, dezvoltandu-şi propria tehnologie SmartEco pentru economisire energiei necesară sălilor de clasă ale secolului 21. Construit cu noua sa invenţie, videoproiectorul interactiv BenQ MX822ST, oferă prin această caracteristică inovatoare stralucire, calitate perfectă a imaginii dar şi o viaţa optimizată a lampii, toate acestea fără nici un compromis de calitate.

Modul de functionare Eco Blank

Modul BenQ Eco Blank conservă până la 70% din energie atunci când videoproiectorul nu afişează imagini. Prin trecerea la modul Eco blank prezentatorul redirectionează întrega atenţie a audienţei de la ecran catre el şi în acelaţi timp se economiseşte şi energie.

Fără detectie de semnal

Dacă trec mai mult de trei minute fără ca vreo sursă de semnal sa fie conectată la proiector, acesta se schimbă automat în Modul BenQ Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie şi prelungind astfel viaţa lămpii.


Contrast mare 13.000 :1

Contrastul foarte mare îţi oferă imagini foarte clare, chiar şi la proiectiile cu luminozitate foarte mare. Cu un contrast de 13.000:1 chiar şi în imaginile întunecate vei vedea toate detaliile.

Consum de putere de doar 0.5W

Atunci când videoproiectorul BenQ MX822ST este oprit, dar conectat la priza de 220V puterea consumată este de doar 0.5W respectand astfel ultimele standarde privind economisirea energiei. Această tehnologie reduce consumul de energie inutil consumată.


Suportă semnal 3D din orice sursa HDMI, inclusiv BluRay

Videoproiectorul BenQ MX822ST cu ajutorul celei mai noi tehnologii DLP şi noilor ochelari 3D proiectaţi pentru maximum de confort şi claritate a imaginii, iti permite sa apreciezi proiecţiile şi continutul 3D BluRay doar printr-o singură apasare de buton, fără alte reglaje sau setări.

A treia genereţie PointDraw - Tehnologia de Învăţare Interactivă BenQ oferă acum cu un mod nou de lucru

BenQ promovează colaborarea în clasă şi intercactiunea între profesor-elev sau elev-elev, facilitând un mediu de învăţare unic, favorizând în mod egal toţi elevii. Ultima creaţie, a treia generaţie a tehnologiei PointDraw ridică învăţarea şi predarea la un nou nivel, cu sprijinul suplimentar al dialogului intre dispozitive. Prin interacţiunea simultană profesor-elev, elevii pot să-si aducă şi ei contribuţia la lecţii, sub îndrumarea şi controlul complet al profesorului.


Avantajele imaginilor 3D

Cercetarile au aratat că utilizând un proiector 3D atenţia elevilor creşte cu 46%, iar rezultatele la teste au crescut cu 34%. Videoproiectorul BenQ MX822ST suportă imagini 3D prin HDMI pentru a maximiza calitatea audio vizuală proiectată, putând afişa simultan doua semnale 1080p dintr-o singură conexiune.

*Formatele 3D suportate de acest videoproiector, sunt : 3D field-sequentials, 3D frame-packing, 3D top-and-bottom si 3D side-by-side.

Suportă variate formate 3D


Tehnologia BenQ Short Throw : proiecţie de la mică distanţă

Fără lumină puternică direct în ochi

Proiectoarele Short Throw BenQ. îţi protejează ochii pentru că nu mai eşti obligat să suporţi lumina puternica a proiectorului direct în ochi, prezentatorul fiind situat in spatele acestuia.

Fără umbre deranjante pe ecran

Spune adio umbrelor deranjante de pe ecran care întrerup prezentările.Cu un proiector care face proiecţia de la mică distantă poţi să stai în spatele proiectorului, să te mişti în voie, fără ca umbra ta să apară pe ecran. Soluţia optimă pentru prezentări !

Controlul proiectorului prin reteaua LAN cu CrestronRoom View®şi PJ-Link

Funcţia de LAN Control a fost concepută pentru a ajuta managerii IT să execute operaţiunile de întreţinere şi reparaţii zilnice ale proiectorului într-un mod eficient şi efectiv − oferindu-le acces, control deplin şi direct de la posturile lor de lucru la toate funcţiile proiectorului. Videoproiectorul BenQ MX822ST poate fi instalat in orice retea LAN existanta.

BenQ LAN Display

Solutie BenQ LAN Display este o conexiune ingenioasa care permite controlul proiectorului utilizand un singur cablu LAN pentru a controla si totodata pentru a afisa un continut. Aceasta caracteristica ofera de asemenea posibilitatea de proiectare simultana 4-1 sau partiala, pentru un mai bun management al continutului proiectat in intalniri, discutii, training-uri si predare in sala de clasa.


Schimba-ti destinul cu videoproiectoarele BenQ in tehnologie Short Throw :)

Conectori de intrare videoproiector BenQ interactiv MX822ST :

Specificatii Videoproiector Interactiv BenQ MX822ST

Specificatii Categoria Education
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa XGA (1024x768)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 3500
Contrast (Full on / Full off) 13000:1
Diagonala imagine De la 55 inch la 300 inch (139.7cm - 762cm), optimal maxim 100 inch
Raport proiectie 0.62 (78 inch @ 99cm)
Rata focalizare Fixa
Keystone correction Manual Vertical +/- 30 Grade
Lentile F = 2.8, f = 7.26 mm
Putere lampa 310W
Durata de viata lampa 2500 / 3000 / 3500 (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 4:3 Native
Frecventa orizontala 31 ~ 100 KHz
Frecventa verticala 50 ~ 120 Hz
Zgomot 36 / 34 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 375W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 3.9 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Da
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with Component), Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Composite Video in (RCA) x 1, S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1, HDMI v1.4 x 1, Audio in (Mini Jack) x 2, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 20W x 1, USB (Type mini B) x 1 (USB Display & Page up/down), USB (Type A) x 2 (USB Reader & Wireless Display), RS232 (DB-9pin) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), Audio L/R in (RCA) x 1
Moduri presetate imagine Dynamic / Standard / 3D mode / Cinema / User 1 / User 2 / User 3
Functii principale BenQ BrilliantColor, Closed Captioning, Digital Zoom (x2), Freeze, HDTV Compatible, BenQ Teaching template, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, Presentation Timer, nVidia 3DTV play, 3D comb filter, User memory setting, Direct Power On, Panel Key lock, Signal Power On (VGA signal detected), Variable audio out, Top-access lamp door, Security Bar, Quick Cooling, Eco Blank, SmartEco (reducere consum lampa cu pana la 70%), Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-PJ Link, Wireless Display, USB Display, AMX Device Discovery, USB reader, Win8 Certificate
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), Wireless USB Dongle, PointDraw Pen, BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Presentation Plus, Laser pointer presenter, PointDraw 3.0
Tip Proiectie Short Throw
Luminozitate 3000 - 5000 lumeni
Categorie Interactiv
Tehnologie DLP
Tip rezolutie XGA 1024x768
Sursa de Lumina Lampa
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Cu BenQ vei aduce experienta cinematografica in confortul casei tale!

BenQ este una dintre cele mai tinere companii specializate in productia de electronice, a carui succes imens le asigura o cifra de afaceri impresionanta, ridicandu-i la rang de lider de piata pe segmentul proiectoarelor video.

Fondata la sfarsitul anului 2001, BenQ preia integral doar 4 ani mai tarziu divizia de telefoane mobile a Siemens AG. Astazi, grupul BenQ se angajeaza sa ofere inovatie constanta, pentru a imbunatati experienta vietii noastre in toate aspectele ei si reuneste in portofoliul sau 20 de companii diferite, devenind astfel un furnizor de tehnologie la cel mai inalt nivel.

Fideli conceptului care i-a propulsat in topul celor mai admirati producatori, BenQ continua sa utilizeze resursele si experienta acumulata in design de produs, afisaj vizual si tehnologii mobile pentru a incanta utilizatorii din toata lumea, oferind o gama larga de produse, servicii si solutii, incepand de la video proiectoare, monitoare profesionale, ecrane interactive in format mare, accesorii AV, solutii de imagine si dispozitive mobile, pana la iluminat cu LED-uri.

BenQ investeste constant pentru a dezvolta domeniile care au o importanta primordiala pentru utilizator, cu un impact major asupra calitatii vietii acestuia, urmand o filosofie proprie:

Because It Matters! - Bringing Enjoyment 'N' Quality to LIFE

LIFE -este definitia celor patru domenii de activitate in care BenQ este lider astazi: stilul de viata, afaceri, sanatate si educatie.

BenQ a intrat in lumea proiectoarelor 4K cu o tehnologie de varf oferind solutii pentru diverse ramuri ale industriei precum si divertisment. Importanta unui proiector 4K care sa reproduca imaginile cat mai  fidel este recunoscuta de orice persoana caruia ii place sa vizioneze filme sau orice alt tip de fisiere video intr-un sistem Home Cinema, sa sustina prezentari impecabile sau sa se recreeze jucand un joc video.

BenQ au introdus pe piata proiectoare cu tehnologie DLP, care este cea mai buna alegere pentru tehnologia de film, fiind utilizata pe ecranele IMAX. 

Tehnologia DLP de la BenQ are mai multe culori decât oricare alta si poate reproduce nu numai gama de culori care pot fi create cu rosu, verde si albastru, ci si cyan, magenta si galben, oferind utilizatorului mult mai multe nuante decat orice alt proiector.

Totodata diferenta dintre culorile alb-negru este foarte evidenta, iar contrastul excelent genereaza culori mai vii la vizionarea filmelor preferate. Acest tip de tehnologie împiedica degradarea culorilor oferind protectie si durata de viata prelungita proiectorului.

Rezoluția 4K de la BenQ este de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD (1080p) cu o reducerea drastica a efectului de estompare între puncte, ofera detalii mult mai clare si o calitate impecabila a imaginii.

Proiectoarele BenQ au certificare THX si tehnologia CinematicColor pentru garantarea standardelor audio-video de inalta fidelitate care reproduc continutului asa cum a fost proiectat in original la viteze net superioare oricaror proiectoare similare.

Cu proiectoarele BenQ vei avea o experienta unica de vizionare, cu imagini autentice de o claritate fara egal.


Nu sunt recenzii pentru Videoproiector Interactiv BenQ MX822ST. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare