Videoproiector BenQ X12000 desigilat

 • Videoproiector BenQ X12000 desigilat
 • Videoproiector BenQ X12000 desigilat
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Videoproiector BenQ X12000 desigilat are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Ce au aceste produse resigilate :

 • Beneficiaza de garantia unui produs nou (3 ani garantie proiector iar lampa acestuia un an dar nu mai mult de 2000 ore). Garantia este oferita de BenQ si este internationala
 • Toate accesoriile. Manualul & cd-ul
 • Pot sa aibe maxim 50 ore de functionare. Daca constatam ca are peste 50, inlocuim lampa cu una noua.

Ce probleme pot avea aceste produse :

 • Ambalaj deteriorat sau cu etichete pe el
 • Cabluri sau accesorii desigilate din punga BenQ
 • Zgaraieturi fine pe suprafete lucioase
 • Inscrisuri pe ambalaje
 • Foarte putine din ele au ambalaj neutru (cutie maro de carton)

Avantaje:

 • Pret excelent fata de un produs sigilat, diferenta fiind uneori si de 50%
 • Au maxim 50 ore de utilizare, deci este aproape un produs nou
 • Beneficiaza de garantie de 3 ani de zile, garantie internationala BenQ

X12000, 2200 ANSI, LED, 3D 4K2K UHD, 50.000:1 contrast with Dynamic Iris, 3D via HDMI, 1.5X zoom, Lens Shift, ISFccc, CinematicColor, Interchangeable lens, 2 optional lenses


Proiectorul Home Cinema DLP 4K UHD Reference-Grade, oferă performaţă a culorilor DCI-P3 pentru o experienţă de cinema autentică la vizionarea filmelor

Dispunând de 8,3 milioane de pixeli pentru o claritate remarcabilă, X12000 combină LED-ul de mare luminozitate revoluţionară (HLD) şi tehnologia exclusivă a BenQ, CinematicColor, pentru a asigura gama de culori DCI-P3, pentru o calitate perfectă a imaginii DLP, care rivalizează cu cinematografele digitale şi se poate integra perfect în orice cameră de proiecţie.

Performanţă prin tehnologia True 4K UHD şi 8,3 milioane de pixeli pentru imagini perfecte, cu detalii subtile

X12000 îmbină tehnologia avansată DLP 4K UHD DMD cu micro-oglinzi 2716 x 1528 (4,15 milioane), conform standardului Consumer Technology Association's (CTA) 4K UHD, utilizează tehnologia de comutare rapidă XPR prin intermediul unui mecanism optic de acţionare de precizie, cu două poziţii, cu procesare de ultimă oră a imaginii pentru a dubla rezoluţia la 3840x2160 cu 8,3 milioane de pixeli distincţi pentru fiecare cadru, de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD 1080p. Calitatea impresionantă a imaginii 4K UHD reduce neclaritatea dintre pixeli pentru a oferi claritate supremă şi detalii fine şi clar definite.

Integritatea detaliilor imaginii şi precizia culorilor fără artefacte

Dotat cu tehnologia unică DMD DLP pentru a evita problemele de aliniere inerente generate de ecranele multiple, X12000 asigură integritatea imaginii şi culori clare, funcţii importante în special în cazul pixelilor ultrafini 4K, mult mai mici decât pixelii 1080p. X12000 generează imagini de o claritate remarcabilă şi culori precise, fără artefacte precum imagini neclare, umbre şi pattern-uri de interferenţă pentru o claritate imaculată.

Sistem sofisticat de obiective optimizate cu tehnologie 4K pentru claritate pură

Cu un design de primă clasă al obiectivelor, sistemul optic al proiectorului X12000 este special conceput pentru o calitate spectaculoasă a imaginii 4K, oferind funcţia True Zoom şi cea mai bună calitate a imaginii, graţie sistemului optic realizat din sticla specială de cea mai bună calitate.

Construcţie optică a obiectivului din 14 elemente de precizie ridicată în 6 grupuri

Construcţia optică a obiectivului din 14 elemente de rezoluţie foarte ridicată este structurată în şase grupuri cu tub şi compartiment de lentile metalice, tehnologie remarcabilă a proiectorului 1080p cu capacitate de penetrare a luminii mai mare pentru o intensitate de durată a imaginii 4K, cu performanţe extraordinare ale culorii, claritate şi precizie a imaginii pe întregul ecran.

True Zoom sincronizat şi sistem de focalizare pentru precizie de ultimă generaţie

Sistemul X12000 True Zoom se reglează în mod automat în funcţie de ajustările de focalizate, optimizând raportul de transfocare, pentru o focalizare perfectă din punct de vedere vizual, fără pete întunecate. Cele trei grupuri de obiective de focalizare se reglează în mod automat în funcţie de grupul de obiective de transfocare pentru a elimina câmpurile curbate, pentru o performanţă cinematică impecabilă şi o claritate înaltă în fiecare colţ al imaginii.

Sistem optic impecabil pentru cea mai bună calitate a vizionării

Sistemul optic al proiectorului BenQ 4K utilizează sticlă de cea mai bună calitate pentru o penetrare superioară a luminii şi imagini realiste de calitate. Având proprietăţi speciale, cum ar fi acoperirea cu un strat ce diminuează dispersia luminoasă, sunt eliminate aberaţiile cromatice, pentru a vă bucura de imaginile dvs. favorite 4K UHD de o claritate impresionantă.

LED-ul Philips ColorSpark HLD şi tehnologia BenQ CinematicColor se îmbină pentru a oferi un echilibru între luminozitate şi culoare

Oferind un echilibru perfect între nivelurile ridicate de luminozitate şi culorile cinematice, BenQ X12000 îmbină noua tehnologie LED şi tehnologia inovatoare CinematicColor pentru a oferi paleta de culori DCI-P3.

*ColorSpark este o marcă comercială a Philips Lighting Holding B.V.

Tehnologie LED ColorSpark HLD pentru un nou nivel de luminozitate şi o gamă largă de culori

Comparativ cu tehnologia LED curentă, tehnologia LED Philips ColorSpark HLD oferă nu doar o gamă largă de culori de calitate, ci asigură şi o performanţă prin luminozitatea 3X în faţa ecranului. Canalizând lumina verde puternică de 4X mai luminoasă decât LED-urile verzi convenţionale de la modulul avansat High Lumen Density, în tandem cu LED-uri roşii şi albastre de luminozitate mare, tehnologia LED ColorSpark HLD creşte semnificativ luminozitatea, ajutând X12000 să genereze 2200 de lumeni, pentru utilizare în medii luminoase şi camere bine iluminate. Dotat cu o lampă care nu necesită întreţinere, cu o durată de viaţă de 20.000 ore şi răspuns instant de pornire/oprire, X12000 vă oferă o experienţă cinematografică de durată cu noua tehnologie LED pentru luminozitate puternică şi o gamă de culori impresionantă.Tehnologie sofisticată BenQ Exclusive CinematicColor pentru redare cinematică autentică

Valorificând gama largă de culori şi nivelurile ridicate de luminozitate prin tehnologia LED ColorSpark HLD, X12000 foloseşte tehnologia exclusivă în industrie BenQ CinematicColor pentru a oferi o gamă extinsă de culori DCI-P3, care se ridică la standardele înalte impuse de cinematografia digitală.

Paletă superbă de culori DCI-P3 pentru o experienţă cinematică digitală inegalabilă

Îmbinarea tehnologiei LED ColorSpark HLD şi a tehnologiei CinematicColor deţinute de BenQ dă naştere unei game foarte extinse de culori DCI-P3, semnificativ mai bogată decât gama de culori HDTV impusă de standardul Rec. 709. Conform definiţiei din industria americană de film, DCI-P3 oferă mult mai multe culori, acoperind o porţiune semnificativ mai mare dintr-un spectru vizibil, pentru culori cinematice vibrante care nu pot fi obţinute cu un număr mai redus de culori. Cu DCI-P3, X12000 reproduce perfect calitatea cinematică autentică, îmbinând luminozitatea intensă şi precizia culorii, conform viziunii originale a regizorului.

Contrast nativ ridicat pentru cele mai fine detalii

Fiind una dintre cele mai importante caracteristici care determină performanţa calităţii imaginii, contrastul nativ ANSI măsoară capacitatea proiectorului de a produce niveluri extreme de luminozitate şi întuneric. Generând niveluri de top în industrie pentru performanţele raportului de contrast nativ ANSI, X12000 produce tonuri intense, realiste de negru şi rezolvă clar straturile subtile şi detaliile fine din scenele întunecate şi cu luminozitate, fără a estompa culorile.

Sistemul optic etanşat cu vopsea neagră specială

BenQ ia măsuri suplimentare pentru a se proteja împotriva oricărei posibilităţii de scurgere a luminii din tunelul de lumină, ceea ce ar afecta contrastul şi ar întuneca detaliile fine; o vopsea neagră specială etanşează sistemul optic de lumină al proiectorului X12000 pentru a amplifica contrastul şi pentru a reproduce chiar şi cele mai mici detalii în scenele cele mai întunecate.

Control de precizie al gamei de culori

X12000 menţine o corecţie de precizie a gamei pentru a asigura echilibru perfect al luminozităţii pentru detalii fine şi umbre, cu performanţe ale nuanţelor fine de gri astfel încât să împiedice supraexpunerea scenelor luminoase şi pentru a menţine detaliile subtile din zonele întunecate.

Temperatura ideală de culoare

X12000 respectă cu stricteţe temperaturile ideale ale culorii pentru a asigura veridicitatea, culorile cinematice de precizie în toate scenele din film.

Uniformitate de ultimă oră a imaginilor prin TIR

Sistemul optic avangardist Total Inner Reflection (TIR) de la BenQ utilizează mai multe prisme care formează unghiuri precise de fascicule, dispersând lumina pentru a reflecta în mod mai uniform de la dispozitivul digital de tip micro-oglindă (DMD) şi pentru a înregistra culori uniforme, extraordinare, cu luminozitate şi fidelitate pe toată imaginea proiectată. Rezultatul constă într-o calitate impecabilă a imaginilor, fără zone roşii pe tot ecranul mare şi fără ca ceva să distragă atenţia publicului de la experienţa impecabilă de cinema

CinemaMaster™

CinemaMaster™ transformă orice încăpere într-o sală de talie mondială de tip Home Theater, cu tehnologii de îmbunătăţire video care îi satisfac chiar şi pe cei mai critici cinefili.

Optimizator de pixeli 4K

Optimizatorul de pixeli 4K este o funcţie de îmbunătăţire a marginilor pentru adaptarea la mişcare, care detectează schimbările de culoare dintre un obiect şi fundalul său, pentru a produce margini clare şi texturi precise ale suprafeţelor.

Optimizator de culoare

Optimizatorul de culoare modulează algoritmi complecşi de culoare, pentru a reproduce impecabil culori saturate, gradaţii fine, nuanţe intermediare şi pigmenţi subtili.

Nuanţă de piele

Funcţia Nuanţă de piele previne decolorarea nuanţelor de piele cauzată de lumina fasciculului de proiecţie, reproducând orice tip ten în nuanţa sa cea mai frumoasă.

Digital Color Transient Improvement (DCTI) şi Digital Luminance Transient Improvement (DLTI)

Algoritmii sofisticaţi îmbunătăţesc semnificativ culorile şi lumina imaginilor produse, cu culori contrastante sau scări de nuanţe deschise şi întunecate. DCTI sporeşte intensitatea culorilor, pentru tranziţii drastice ale culorilor, fără interferenţe de zgomot. DLTI reduce zgomotul produs de comutarea rapidă a diverselor luminanţe la un nivel optimizat de luminozitate şi contrast. Rezultatul constă într-o calitate a imaginii cu un nivel maxim de profunzime şi performanţă a culorilor.

Certificare ISFccc®

Divertisment vizual calibrat în mod profesionist

Cu calibrarea ISFccc® celebră încorporată a Imaging Science Foundation, performanţa imagistică şi coloristică a lui W11000 poate fi personalizată pentru orice spaţiu, împreună cu modurile presetate de echilibrare a luminii pentru zi şi noapte

Unghi de vizualizare extins pentru o experienţă cinematografică cu adevărat captivantă

Cu un format anamorfic 2.35:1, la dimensiuni pentru cinema, X12000 oferă o experientă cu adevărat captivantă la vizionarea filmelor, cu unghiuri de vizualizare pentru o performanta cinematografică.

Format anamorfic ultra-lat de 2.35:1 pentru o experienţă cinematică autentică

X12000 oferă un raport de aspect ultra-lat de 2.35:1 cu suport nativ pentru lentilele anamorfice Panamorph, oferind experienţe cinematice full-pixel, exact ca în cinematografele digitale. X12000 poate reda conţinut pe un ecran cinematic ultra-lat de 2.35:1 prin utilizarea unei unui obiectiv anamorfice opţional, pentru o imersiune digitală cinematică autentică în formatul iniţial al filmului, fără barele de tip letterbox.


Design funcţional remarcabil pentru a se integra în orice decor

Designul X12000 este unul cu adevărat modern, pentru a completa sistemul home cinema sofisticat, integrându-se fără probleme în decor fără a fi nevoie de renovări.

Design elegant cu ventilaţie frontală pentru camere de proiecţie personalizate

Designul simplu şi elegant, cu ventilaţie frontală, permite ca proiectorul X12000 să fie montat pe tavan, pe instalaţii ascunse, dulapuri sau încastrate în perete. Designul minimalist se integrează în designul de interior existent şi vă oferă posibilităţi flexibile de instalare.

Design cu interfaţă avansată pentru o configurare simplă

Porturile libere ale X12000 separă semnalul de alimentare şi semnalul video pentru a elimina interferenţele fără erori vizibile, cu un spaţiu suficient pentru a găzdui cablurile groase de înaltă calitate şi sisteme de blocare a cablurilor HDMI/de alimentare pentru a le ţine fixate în poziţie.

Ajustări flexibile pentru o aliniere perfectă a ecranului

Integrându-se perfect în orice sisteme home cinema şi în orice încăperi de diferite dimensiuni, X12000 vă oferă instrumente puternice, dar uşor de utilizat, pentru o instalare profesională facilă.

Obiectiv cu deplasare pe orizontală/verticală pentru amplasarea ecranului în funcţie de preferinţă

Obiectivul de la X12000 poate fi deplasat pe verticală sau pe orizontală, într-o gamă variată de locaţii de proiectare. Imaginea proiectată poate fi deplasată în sus şi în jos cu 65% din înălţimea ecranului sau la stânga şi dreapta cu 27% din lăţimea ecranului, fără a compromite calitatea imaginii, ceea ce face posibilă instalarea personalizată în orice sală.

Opţiuni de zoom mare de 1,5X pentru posibilităţi extinse de instalare

X12000 vă oferă un zoom mare de 1,5X pentru o gamă largă de distanţe de proiectare, pentru a spori în mod semnificativ flexibilitatea la instalare, pentru a extinde considerabil opţiunile de montare şi amplasare, transformând orice spaţiu într-un home cinema cu adevărat remarcabil.

Specificatii Videoproiector BenQ X12000 desigilat

Specificatii Mini:
Nu
Portabil:
Nu
Tip:
Home Cinema
Imagine
Tehnologie:
DLP
Rezolutie nativa:
4K (4096x2160)
Luminozitate (lumeni):
2200
Contrast :
50000:1
Frecventa orizontala min.(KHz):
15 - 102KHz‎
Frecventa verticala min.(Hz):
23 - 120Hz‎
Durata de viata lampa (ore):
20000
Conectivitate
Conectivitate:
DC 12V Trigger x 2
HDMI x 2
IR Receiver x 2
IR in x 1‎
LAN x 1
PC (D-Sub) x 1
RS232 x 1
USB (Type mini B) x 1
Proiectie
Raport de proiectie:
1.36 - 2.03
Lentile:
F = 2.05 - 2.37 f = 20.54 - 30.31‎
Raport zoom:
1.5:1
Dimensiuni
Dimensiuni (W x H x D mm):
470.7 x 224.9 x 564.7 mm‎
Greutate (Kg):
18.5 Kg
Altele
Functii:
Vertical: ± 65% / Orizontal: ± 27%‎
Nivel zgomot (dB):
31 dB
Putere consumata (W):
530 W
Alimentare:
AC100 to 240 V, 50 to 60 Hz‎
Accesorii incluse:
Cablu de alimentare
Ghid rapid de utilizare
Manual de utilizare
Telecomanda + baterii
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Cu BenQ vei aduce experienta cinematografica in confortul casei tale!

BenQ este una dintre cele mai tinere companii specializate in productia de electronice, a carui succes imens le asigura o cifra de afaceri impresionanta, ridicandu-i la rang de lider de piata pe segmentul proiectoarelor video.

Fondata la sfarsitul anului 2001, BenQ preia integral doar 4 ani mai tarziu divizia de telefoane mobile a Siemens AG. Astazi, grupul BenQ se angajeaza sa ofere inovatie constanta, pentru a imbunatati experienta vietii noastre in toate aspectele ei si reuneste in portofoliul sau 20 de companii diferite, devenind astfel un furnizor de tehnologie la cel mai inalt nivel.

Fideli conceptului care i-a propulsat in topul celor mai admirati producatori, BenQ continua sa utilizeze resursele si experienta acumulata in design de produs, afisaj vizual si tehnologii mobile pentru a incanta utilizatorii din toata lumea, oferind o gama larga de produse, servicii si solutii, incepand de la video proiectoare, monitoare profesionale, ecrane interactive in format mare, accesorii AV, solutii de imagine si dispozitive mobile, pana la iluminat cu LED-uri.

BenQ investeste constant pentru a dezvolta domeniile care au o importanta primordiala pentru utilizator, cu un impact major asupra calitatii vietii acestuia, urmand o filosofie proprie:

Because It Matters! - Bringing Enjoyment 'N' Quality to LIFE

LIFE -este definitia celor patru domenii de activitate in care BenQ este lider astazi: stilul de viata, afaceri, sanatate si educatie.

BenQ a intrat in lumea proiectoarelor 4K cu o tehnologie de varf oferind solutii pentru diverse ramuri ale industriei precum si divertisment. Importanta unui proiector 4K care sa reproduca imaginile cat mai  fidel este recunoscuta de orice persoana caruia ii place sa vizioneze filme sau orice alt tip de fisiere video intr-un sistem Home Cinema, sa sustina prezentari impecabile sau sa se recreeze jucand un joc video.

BenQ au introdus pe piata proiectoare cu tehnologie DLP, care este cea mai buna alegere pentru tehnologia de film, fiind utilizata pe ecranele IMAX. 

Tehnologia DLP de la BenQ are mai multe culori decât oricare alta si poate reproduce nu numai gama de culori care pot fi create cu rosu, verde si albastru, ci si cyan, magenta si galben, oferind utilizatorului mult mai multe nuante decat orice alt proiector.

Totodata diferenta dintre culorile alb-negru este foarte evidenta, iar contrastul excelent genereaza culori mai vii la vizionarea filmelor preferate. Acest tip de tehnologie împiedica degradarea culorilor oferind protectie si durata de viata prelungita proiectorului.

Rezoluția 4K de la BenQ este de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD (1080p) cu o reducerea drastica a efectului de estompare între puncte, ofera detalii mult mai clare si o calitate impecabila a imaginii.

Proiectoarele BenQ au certificare THX si tehnologia CinematicColor pentru garantarea standardelor audio-video de inalta fidelitate care reproduc continutului asa cum a fost proiectat in original la viteze net superioare oricaror proiectoare similare.

Cu proiectoarele BenQ vei avea o experienta unica de vizionare, cu imagini autentice de o claritate fara egal.


Nu sunt recenzii pentru Videoproiector BenQ X12000 desigilat. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare