Videoproiector BenQ W8000

  • Videoproiector BenQ W8000
  • Videoproiector BenQ W8000
  • Videoproiector BenQ W8000
  • Videoproiector BenQ W8000
  • Videoproiector BenQ W8000
  • Videoproiector BenQ W8000
  • Videoproiector BenQ W8000
  • Videoproiector BenQ W8000
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Videoproiector BenQ W8000 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Performanţe cinematografice spectaculoase in propria dumneavoastra casa!


Culori cinematografice, fără compromisuri. Proiectorul Home Theater BenQ W8000 oferă un contrast uimitor şi o precizie impecabilă a culorilor, pentru a respecta standardul internaţional Rec. 709, furnizând astfel viziunea autentică a regizorului, rivalizând cu cele mai performante cinematografe comerciale, pentru o experienţă captivantă de vizionare a filmelor şi pentru a-i satisface pe cei mai exigenţi cinefili. Pentru a personaliza o cameră de proiecţie special construită chiar în confortul propriei locuinţe W8000 oferă opțiuni complete de lentile interschimbabile (lentilele sunt accesorii optionale, se aleg in functie de locul utilizarii, videoproiectorul nu are lentile in pachet), funcţii de stabilizare a imaginii pe orizontală/verticală şi îmbunătăţire video avansată CinemaMaster.

Calitate autentică, cinematică a imaginilor pentru performanţe ale comenzilor în orice spaţiu de tip Home Theater

Cu fidelitate cinematică a culorilor obţinută prin conformitatea cu standardul Rec. 709 şi performanţe de contrast ultra-ridicat, W8000 produce o calitate uimitoare a imaginilor pentru spaţii de tip Home Theater, perfecţionate prin îmbunătăţirea video CinemaMaster şi flexibilitatea la instalare, precum şi prin stabilizarea imaginii pe orizontală/verticală şi opţiunile de obiective.

Standardul Rec. 709 HDTV pentru cele mai frumoase culori cinematice Precizie autentică a culorilor HDTV

Rec. 709 este standardul internaţional HDTV, care garantează reproducerea precisă a culorilor cinematice, exact aşa cum a intenţionat regizorul.

Cu discul de culori RGBRGB cu 6 viteze, W8000 este calibrat pentru culori cinematice modelate conform standardului HDTV, Rec. 709, pentru a furniza culori perfecţionate, care reprezintă cea mai bună reproducere posibilă a paletei originale a videoclipului.

Cum sunt concepute proiectoarele noastre pentru standardul Rec. 709

Doar afişajele conforme cu standardul Rec. 709 pot reproduce corect culorile în toate imaginile, pe toată durata unui film. În timp de majoritatea producătorilor de proiectoare aleg tonuri saturate de culori pentru a accentua culorile, ceea ce conduce la o precizie scăzută a culorilor, W8000 se ridică la înălţimea standardului de culoare Rec. 709. Procesul de fabricaţie a unui proiector include numeroase variabile, cum ar fi obiectivele, lămpile şi învelişul discului de culori. Facem eforturi continue pentru a elimina limitările acestor variabile şi pentru ca proiectoarele noastre să funcţioneze exact conform cu standardul Rec. 709. Aceasta, deoarece credem că toate culorile contează pentru utilizatorii noştri în timpul vizionării filmelor, deoarece au fost create pentru a fi văzute.

Designul hardware-ului

Inginerii experţi, cu instruire ISF de la BenQ au încercat peste 20 de combinaţii diferite de segmente de culori şi învelişuri pentru discul de culori, factori ce afectează direct gama color şi luminozitatea unui proiector.

Optimizarea software-ului

Pentru a maximiza precizia culorilor, procesul de optimizare a software-ului a presupus reglarea tonurilor de negru, alb şi gri spre nivelul D65 definit în standardul Rec. 709. Iar cele trei culori primare şi cele trei culori secundare au fost reglate pe rând, până când au fost cât mai apropiate posibil de referinţele gamei color a standardului Rec. 709.

Controlul calităţii pe linia de producţie

Trei staţii de reglare a culorilor de pe linia de producţie efectuează verificările finale pe fiecare unitate a proiectoarelor noastre conform cu standardul Rec. 709. Folosind procedurile exclusive de reglare a culorilor de la BenQ, ne asigurăm că fiecare proiector este fabricat în conformitate cu standardul de culoare Rec. 709, iar inginerii de calitate BenQ efectuează teste finale de culoare pe fiecare proiector fabricat, pentru a garanta performanţele stabilite prin standardul Rec. 709.

Performanţe vizuale extraordinare Full HD 1080p

Delectaţi-vă privirea cu luminozitatea unui sistem optic optimizat Full HD 1080p, îmbunătăţit prin tehnologia Texas Instruments Darkchip3™, pentru a produce o calitate superbă a imaginii şi un raport de contrast ridicat. Bucuraţi-vă de conţinutul HD cu un nivel maxim de claritate şi definiţie − de la Blu-Ray şi jocuri video, la transmisii în timp real.

Contrast nativ ridicat pentru cele mai fine detalii

Generând niveluri de top în industrie pentru performanţele raportului de contrast, W8000 produce tonuri intense, realiste de negru pentru o experienţă vizuală care inspiră cu adevărat. Pe lângă nivelul remarcabil de negru, contrastul nativ ridicat al proiectorului W8000 rezolvă clar straturile subtile şi detaliile fine din scenele întunecate. În plus, BenQ ia contramăsuri suplimentare pentru a se proteja împotriva posibilităţii minore de scurgere a luminii rătăcite din tunelul de lumină, ceea ce ar afecta contrastul şi ar întuneca detaliile fine; o vopsea neagră specială etanşează motorul de lumină al proiectorului W8000 pentru a amplifica contrastul şi pentru a reproduce chiar şi cele mai mici detalii în scenele cele mai întunecate.

Factor de umplere ridicat, lider în clasa sa

Prezentând un factor de umplere ridicat, lider în clasa sa, proiectorul W8000 emite mai multă lumină în fiecare pixel, îmbunătăţind definiţia pentru textele mici şi detaliile fine şi eliminând efectul de „plasă de insecte”, pentru imagini reproduse extraordinar de frumos.


Porturi de intrare-iesire videoproiector BenQ W8000 :

Specificatii Videoproiector BenQ W8000

Specificatii Categoria Home Cinema
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 2000
Contrast (Full on / Full off) 50000:1
Diagonala imagine * In functie de lentila montata
Raport proiectie * In functie de lentila montata
Lentile * In functie de lentila montata
Putere lampa 280W
Durata de viata lampa 2500 / 3500 / 6000 ore (normal / economic / SmartEco)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15K ~ 90KHz
Frecventa verticala 48 ~ 120 Hz
Consum 350W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 8.6 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Da
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni
Luminozitate 3000 - 5000 lumeni
Categorie Home Cinema
Tehnologie DLP
Tip rezolutie Full HD 1920x1080
Tip Proiectie Long Throw
Sursa de Lumina Lampa
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Cu BenQ vei aduce experienta cinematografica in confortul casei tale!

BenQ este una dintre cele mai tinere companii specializate in productia de electronice, a carui succes imens le asigura o cifra de afaceri impresionanta, ridicandu-i la rang de lider de piata pe segmentul proiectoarelor video.

Fondata la sfarsitul anului 2001, BenQ preia integral doar 4 ani mai tarziu divizia de telefoane mobile a Siemens AG. Astazi, grupul BenQ se angajeaza sa ofere inovatie constanta, pentru a imbunatati experienta vietii noastre in toate aspectele ei si reuneste in portofoliul sau 20 de companii diferite, devenind astfel un furnizor de tehnologie la cel mai inalt nivel.

Fideli conceptului care i-a propulsat in topul celor mai admirati producatori, BenQ continua sa utilizeze resursele si experienta acumulata in design de produs, afisaj vizual si tehnologii mobile pentru a incanta utilizatorii din toata lumea, oferind o gama larga de produse, servicii si solutii, incepand de la video proiectoare, monitoare profesionale, ecrane interactive in format mare, accesorii AV, solutii de imagine si dispozitive mobile, pana la iluminat cu LED-uri.

BenQ investeste constant pentru a dezvolta domeniile care au o importanta primordiala pentru utilizator, cu un impact major asupra calitatii vietii acestuia, urmand o filosofie proprie:

Because It Matters! - Bringing Enjoyment 'N' Quality to LIFE

LIFE -este definitia celor patru domenii de activitate in care BenQ este lider astazi: stilul de viata, afaceri, sanatate si educatie.

BenQ a intrat in lumea proiectoarelor 4K cu o tehnologie de varf oferind solutii pentru diverse ramuri ale industriei precum si divertisment. Importanta unui proiector 4K care sa reproduca imaginile cat mai  fidel este recunoscuta de orice persoana caruia ii place sa vizioneze filme sau orice alt tip de fisiere video intr-un sistem Home Cinema, sa sustina prezentari impecabile sau sa se recreeze jucand un joc video.

BenQ au introdus pe piata proiectoare cu tehnologie DLP, care este cea mai buna alegere pentru tehnologia de film, fiind utilizata pe ecranele IMAX. 

Tehnologia DLP de la BenQ are mai multe culori decât oricare alta si poate reproduce nu numai gama de culori care pot fi create cu rosu, verde si albastru, ci si cyan, magenta si galben, oferind utilizatorului mult mai multe nuante decat orice alt proiector.

Totodata diferenta dintre culorile alb-negru este foarte evidenta, iar contrastul excelent genereaza culori mai vii la vizionarea filmelor preferate. Acest tip de tehnologie împiedica degradarea culorilor oferind protectie si durata de viata prelungita proiectorului.

Rezoluția 4K de la BenQ este de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD (1080p) cu o reducerea drastica a efectului de estompare între puncte, ofera detalii mult mai clare si o calitate impecabila a imaginii.

Proiectoarele BenQ au certificare THX si tehnologia CinematicColor pentru garantarea standardelor audio-video de inalta fidelitate care reproduc continutului asa cum a fost proiectat in original la viteze net superioare oricaror proiectoare similare.

Cu proiectoarele BenQ vei avea o experienta unica de vizionare, cu imagini autentice de o claritate fara egal.


Nu sunt recenzii pentru Videoproiector BenQ W8000. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare