Videoproiector BenQ W1700

  • Videoproiector BenQ W1700
  • Videoproiector BenQ W1700
  • Videoproiector BenQ W1700
  • Videoproiector BenQ W1700
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Videoproiector BenQ W1700 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
7399,00 RON / Bucata 5299,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1233.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Rezoluție nativă 4K și HDR, pentru o reală experiența cinematografică


Proiectorul BenQ W1700 4K HDR CineHome cu tehnologia CinematicColor™, amplifică emoția vizualizării pe un ecran gigant în camera de acasă. Adunați-vă familia și prietenii în fața imaginilor uimitoare cu rezoluția 4K HDR, pentru o autentică experiență cinematografică digitală, audio și video.Calitate a imaginii exact ca într-un cinematograf. Perfecțiunea imaginilor cu rezoluție nativă 4K HDR 8.3 milioane de pixeli.

Având o rezoluție nativă 4K UHD (3840x2160) cu 8,3 milioane de pixeli distincți, pentru fiecare cadru al imaginii, BenQ W1700 utilizează o tehnologie revoluționară de minimizare a cipului DMD (0.47 DLD single DMD) pentru a reduce la minimum dimensiunile videoproiectorului și de a-l face potrivit pentru orice încăpere. Cu rezoluția de 4 ori mai mare decât cea FullHD (1080p), W1700 4K HDR are dimensiunea pixelilor mult redusă, pentru o claritate ce practic iți taie respirația și pentru detalii fine detaliate.

Acuratețe a culorilor și a imaginii

Pentru a evita inerentele probleme legate de alinierea mai multor paneluri (folosite de tehnologia LCD), videoproiectorul BenQ 4K W1700, utilizează pentru producerea imaginii, un singur cip DLP. Astfel, având imagini perfecte și cele mai pure culori, W1700 nu va afișa imagini blurate sau cu efect de umbră, ci va afișa întotdeauna o imagine cu o claritate desăvârșită.

Sistem optic foarte stabil pentru a afișa toată gama de culori a imaginilor de o claritate absolută.

Lentilele cu un factor de dispersie foarte scăzut, aflate în componența proiectorului 4K BenQ W1700 și datorită stratului special care împiedică reflexiile, previn distorsiunile imaginilor atunci când se succed rapid. Rezultatul este o calitate superbă a imaginii, care garantează cea mai bună experiență de vizionare.


Calitate video ultra-realistă cu HDR

Construit cu suportul HDR10, cu tehnologia exclusivă de redare a culorilor BenQ Auto HDR și tehnologia de optimizare cinematografică, BenQ W1700 oferă o luminozitate sporită, un interval generos de contrast, pentru a evidenția fiecare detaliu din conținutul video 4K.

Culori naturale cu BenQ Auto HDR

Spre deosebire de alte proiectoare HDR, care suprasaturează culorile roșu și verde, BenQ, cu tehnologia proprie, Auto HDR Natural Color Rendition, afișează cele mai naturale colori, pentru o imagine 4K ce imită perfect realitatea

Performanța HDR optimizată pentru cinematografie, pastrează vizibile detaliile întunecate

În timp ce alte proiectoare HDR pot pierde detalii și pot afișa nuanțe incorecte, BenQ dispune de tehnologia HDR optimizată pentru cinema pentru a echilibra perfect saturația culorilor , păstrând vizible detaliile întunecate.

Tehnologia CinematicColor™ pentru culori exact ca și în realitate

Tehnologia BenQ CinematicColor™, privind îmbunătățirea culorilor pentru o calitate optimă a imaginii, oferă o precizie a culorilor HD Rec.709, un ColorWheel de ultimă generație RGBRGB și un contrast nativ mărit, pentru o experiență cinematografică ce te va lăsa fără cuvinte.

Numai culorile reale transmit sentimente profunde

Prin păstrarea imaginilor originale, culorile reale evocă sentimente de tristețe, bucurie, dragoste și emoție. Proiectoarele Home Cinema BenQ, încorporează convingerea noastră : transmiteți cea mai bună culoare și veti transmite cele mai profunde sentimente spectatorului. Inginerii noștri, cu certificare THX și ISF, conduc echipa de experți în tehnologia CinematicColor ™ pentru a oferi o acoperire maximă a standardului de culoare Rec.709 HDTV, pentru o perfecțiune a consistenței culorilor.

Acuratețea culorilor cu Rec.709

Rec.709 este un standard HDTV internațional, care garantează afișarea autentică a culorilor. Avand un ColorWheel de tip RGBRGB, BenQ W1700 atinge 96% din standardul Rec.709. Performanța Delta E este mai mică decât 3, pentru culori autentice ale filmelor de la Hollywood.

CinemaMaster™ Video+ pentru scene de excepție

CinemaMaster™ Video+ transformă orice cameră într-un adevărat cinematograf, iar tehnologiile de îmbunătățire a imaginii vor satisface chiar și pe cei mai entuziaști critici de film.

Funcția Pixel Enhancer

W1700 dispune și de tehnologia Pixel Enhancer, care detectează modificările de culoare dintre un obiect în mișcare și fundal, reproducând corect muchiile obiectului și textura suprafețelor

Funcția Color Enhancer

Funcția Color Enhancer folosește algoritmi complecși, pentru a afișa culori saturate, gradiente fine și nuanțe subtile de culoare.

Funcția Flesh Tone

Afișarea corectă a culorii fețelor într-o proiecție, este unul dintre cele mai complicate aspecte legate de un proiector. Funcția Flesh Tone previne decolorarea culorilor pielii din cauza luminozității proiectate, astfel încât, culoarea feței este reprodusă fidel, exact ca și în realitate.

Pentru un sunet de excepție, folosim CinemaMaster Audio+ 2

Având o plajă mult mai largă de frecvențe, o cameră de rezonanță pentru un bass profund și o putere audio de 5W, sistemul audio BenQ cu tehnologia CinemaMaster Audio+2, folosește algoritmii exclusivi pentru egalizare. Iar puritatea materialelor folosite la construcție, precum aliajele de magneziu și rubidiu, produc voci pure, detalii audio delicate și o calitate senzuală a sunetului, utilizată de studiourile de la Hollywood, fără distorsiuni sau zgomote.


Sunet perfect, potrivit pentru orice ocazie

Modurile de sunet personalizate ajustează caracteristicile audio, pentru a oferi experiențe audio-vizuale perfecte, pentru orice tip de divertisment.

Modul Cinema

Un bass pătrunzător și frecvențe înalte reproduse perfect pentru a te simți exact ca și la cinematograf.

Modul Game

Frecvențe înalte și un bass puternic, pentru amplificarea emoției din timpul jocului.

Modul Music

Performanță echilibrată pentru o reproducere imersivă a muzicii și a concertelor.

Modul Sports

Accentuarea frecvențelor medii, pentru a nu pierde nici un detaliu din vocea prezentatorului și pentru a face parte din acțiunea sportivă

Modul User

In acest mod, parametrii egalizatorului de frecvențe pot fi modificați individual, pentru un sunet perfect customizat și adaptat la necesități

Design simplu, adaptat unui stil model de viață

W1700 utilizează un design simplu, cu un profil compact, care îmbină esteticul cu funcționalitățile intuitive și care se va integra perfect în orice cameră de zi. Iar meniul de utilizare simplu și precis te va lăsa să te bucuri de conținutul audio-video, împreună cu prietenii și familia.

Construit pentru a fi prietenos cu mediul și de a avea o durată mare de viață a lămpii

O soluție ingenioasă care intensifică plăcerea vizionării în timp ce se economisesc bani, tehnologia proprietară BenQ, SmartEco™, ajustează automat luminozitatea lămpii în baza analizei conținutului, pentru a proiecta un negru pur și pentru a spori contrastul necesar pentru afișarea detaliilor fine. Și nu în ultimul rând, modul LampSave extinde durata de viață a lămpii proiectorului până la 15.000 de ore, reducând la minimum intervalul de înlocuire a lămpii.

Funcția Auto Keystone pe verticală, pentru alinierea perfectă a imaginii

Această funcție, corectează efectul de trapez, atunci când proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiecție. Funcția Keystone face ca instalarea să fie mult mai flexibilă, oferind un interval generos de montaj în plan vertical

Zoom 1.2x pentru imagini mari în orice spații

Zoom-ul mare maximizează spațiul disponibil, oferind un interval mărit al distanței de amplansare și simplificând instalarea.

BenQ, brandul nr. 1 mondial privind numarul de proiectoarele DLP vandute

Tehnologia Digital Light Processing (DLP), a fost premiată în 2015 de catre Academy Award of Merit cu statueta Oscar® și reprezintă tehnologia de top, ce este folosită în proporție de 90% din cinematografele digitale de pe glob și de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numărul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domină piața globală a proiecțiilor digitale.


Imagine perfectă ce durează

Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizarea duratei de viață a lămpii

Claritate desăvârșită, detalii evidențiate perfect

Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizarea duratei de viață a lămpii


Conectori de intrare - iesire videoproiector BenQ W1700 - Distribuit de Darer :

Specificatii Videoproiector BenQ W1700

Specificatii Categoria Home Cinema
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa 4K2K with 4-way XPR (1920 x 1080)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to 4K UHD (3840 x 2160)
Luminozitate (ANSI) 2200
Contrast (Full on / Full off) 10000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 1.47 - 1.76 (100 inch @ 3.25 m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.20:1
Keystone correction Manual Vertical +/- 40 Grade
Lentile F = 1.94 - 2.06, f = 15.57 - 18.67 mm
Putere lampa 240W
Durata de viata lampa 4000 / 10000 / 8000 / 15000 (Normal / Economic / SmartEco / Lamp Save)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 32 / 29 dB (Normal / Economic mode)
Consum 330W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 4.2 Kg
Suport 3D Da, prin HDMI (suporta doar Frame Sequential)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, USB (Type mini B) x 1 (Service download only), USB (Type A) x 1 (Power only), RS232 (DB-9pin) x 1, DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1, HDMI 2.0 & HDCP 2.2 x 1, HDMI 1.4a & HDCP 1.4 x 1
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Tip Proiectie Long Throw
Luminozitate 1000 - 3000 lumeni
Categorie Home Cinema
Tehnologie DLP
Tip rezolutie 4K 3840x2160
Sursa de Lumina Lampa
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Cu BenQ vei aduce experienta cinematografica in confortul casei tale!

BenQ este una dintre cele mai tinere companii specializate in productia de electronice, a carui succes imens le asigura o cifra de afaceri impresionanta, ridicandu-i la rang de lider de piata pe segmentul proiectoarelor video.

Fondata la sfarsitul anului 2001, BenQ preia integral doar 4 ani mai tarziu divizia de telefoane mobile a Siemens AG. Astazi, grupul BenQ se angajeaza sa ofere inovatie constanta, pentru a imbunatati experienta vietii noastre in toate aspectele ei si reuneste in portofoliul sau 20 de companii diferite, devenind astfel un furnizor de tehnologie la cel mai inalt nivel.

Fideli conceptului care i-a propulsat in topul celor mai admirati producatori, BenQ continua sa utilizeze resursele si experienta acumulata in design de produs, afisaj vizual si tehnologii mobile pentru a incanta utilizatorii din toata lumea, oferind o gama larga de produse, servicii si solutii, incepand de la video proiectoare, monitoare profesionale, ecrane interactive in format mare, accesorii AV, solutii de imagine si dispozitive mobile, pana la iluminat cu LED-uri.

BenQ investeste constant pentru a dezvolta domeniile care au o importanta primordiala pentru utilizator, cu un impact major asupra calitatii vietii acestuia, urmand o filosofie proprie:

Because It Matters! - Bringing Enjoyment 'N' Quality to LIFE

LIFE -este definitia celor patru domenii de activitate in care BenQ este lider astazi: stilul de viata, afaceri, sanatate si educatie.

BenQ a intrat in lumea proiectoarelor 4K cu o tehnologie de varf oferind solutii pentru diverse ramuri ale industriei precum si divertisment. Importanta unui proiector 4K care sa reproduca imaginile cat mai  fidel este recunoscuta de orice persoana caruia ii place sa vizioneze filme sau orice alt tip de fisiere video intr-un sistem Home Cinema, sa sustina prezentari impecabile sau sa se recreeze jucand un joc video.

BenQ au introdus pe piata proiectoare cu tehnologie DLP, care este cea mai buna alegere pentru tehnologia de film, fiind utilizata pe ecranele IMAX. 

Tehnologia DLP de la BenQ are mai multe culori decât oricare alta si poate reproduce nu numai gama de culori care pot fi create cu rosu, verde si albastru, ci si cyan, magenta si galben, oferind utilizatorului mult mai multe nuante decat orice alt proiector.

Totodata diferenta dintre culorile alb-negru este foarte evidenta, iar contrastul excelent genereaza culori mai vii la vizionarea filmelor preferate. Acest tip de tehnologie împiedica degradarea culorilor oferind protectie si durata de viata prelungita proiectorului.

Rezoluția 4K de la BenQ este de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD (1080p) cu o reducerea drastica a efectului de estompare între puncte, ofera detalii mult mai clare si o calitate impecabila a imaginii.

Proiectoarele BenQ au certificare THX si tehnologia CinematicColor pentru garantarea standardelor audio-video de inalta fidelitate care reproduc continutului asa cum a fost proiectat in original la viteze net superioare oricaror proiectoare similare.

Cu proiectoarele BenQ vei avea o experienta unica de vizionare, cu imagini autentice de o claritate fara egal.


Nu sunt recenzii pentru Videoproiector BenQ W1700. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare