Videoproiector BenQ MH760

  • Videoproiector BenQ MH760
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Videoproiector BenQ MH760 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
6150,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1025 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Videoproiector BenQ MH760 5000 Ansi 3.000:1 Contrast 2D Keystone si optiuni Wireless


Integrare ușoară într-o companie, flexibilitate mare de instalare


Pentru o comunicare vizuală eficientă, BenQ MH760 oferă o luminozitate ridicată, în sălile de conferințe luminoase sau în sălile de consiliu. Gândit pentru o instalare ușoară și flexibilă, BenQ MH760 se poate integra fără probleme în infrastructurile de afișare existente, administrate centralizat și oferă, pentru o prezentare de exceptie, o gamă largă de opțiuni de afișare, inclusiv wireless.


MH760 oferă o proiecție clară, luminozitate ridicată și flexibilitate de instalare pentru a asigura performanțe remarcabile și integrare fără probleme intr-o companie.

Claritate de excepție în aproape orice lumină ambientală

Luminozitatea ridicată, de 5000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH760, permite realizarea de prezentări clare, într-o sală de dimensiuni medii, bine luminată. Dezbaterea, colaborarea dintre participanți, luările de notițe, sunt acum posibile, așa cum se cuvine unei prezentări de succes, fără nici un compromis de calitate și cu detalii evidențiate clar. Imagini de o calitate profesională pentru a satisface cele mai pretențioase așteptări.

Rezolutie FullHD pentru prezentări clare și detalii fine evidențiate

Având rezoluție nativă FullHD (1920 x 1080) și raportul de proiecție 16:9, BenQ MH760 vă oferă cele mai subtile detalii, claritate desavarsită, și instrumente de afișare pentru o prezentare profesională


Raport de proiecție flexibil și zoom 1.5x, pentru a facilita înlocuirea unui proiector existent

Datorită raportului de proiecție și a zoom-ului de 1.3x, companiile pot să inlocuiască, rapid și economic, proiectoarele vechi sau scoase din uz, utilizând infrastructura existentă (inclusiv a suportului de montare pe tavan). Spre exemplificare, pentru a obține o imagine cu diagonala de 180, proiectorul se va amplasa în intervalul de distanța între 4.6 și 6 metri.


Funcția Lens Shift în plan vertical, pentru precizia instalării

Funcția Lens Shift este foarte utilă în cazul micilor erori de instalare. Această funcție permite deplasarea întregii imagini în plan vertical, pentru o proiecție perfect aliniată în cadrul ecranului de proiecție.


Capabilități avansate de calibrare a imaginii, pentru o geometrie perfectă

Funcția Keystone pe două axe, este întalnită adesea la videoproiectoarele profesionale. Acum, această funcție este prevazută și la BenQ MH760 și permite corectarea efectului de trapez, pe 2 axe - atât pe orizontală cât și pe verticală. Așadar, funcția Keystone este foarte utilă atunci când videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului de proiecție. Având un interval de corecție de până la 30 grade pe orizontală si pe verticală, aveți posibilități generoase de amplasare a videoproiectorului, atât în plan vertical cât și în plan orizontal (lateral față de centrul ecranului de proiecție). Mai mult, fiecare colț al imaginii poate fi reglat independent, cu ajutorul funcției Corner Fit, pentru a obtine o geometrie perfectă a proiecției.


Sistem optic dispus central, pentru o aliniere precisă în timpul instalării

Dispunerea centrală a lentilelor, face ca instalarea să fie extrem de ușoară, fără a fi nevoie de calcule sau ajustări suplimentare.


Controlul și managementul videoproiectorului prin rețeaua LAN. Compatibilitate cu marea majoritate a sistemelor de control.

BenQ MH760 este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de control : Crestron, AMX, Extron și PJ-Link, sisteme care facilitează controlul unui videoproiector prin rețeaua LAN, ușurând integrarea unui videoproiector într-o rețea existentă. Atunci când nu există o infrastructură LAN, controlul videoproiectorului se poate face prin protocolul RS232 - pe o distanță de maxim 15 metri.


Control centralizat cu ajutorul aplicației BenQ MDA

Aplicația BenQ MDA (Multiple Display Administrator) este un puternic instrument privind managementul unuia sau mai multor videoproiectoare, incluzând pornirea și oprirea acestora (opțiune foarte importantă pentru situația în care proiectoarele sunt montate în locuri inaccesibile și la distanțe prea mari pentru a fi operate cu ajutorul telecomenzii), precum și funcționarea acestora după un program prestabilit.


Soluții profesionale pentru prezentări Wireless

BenQ vă oferă un portofoliu complet de soluții* wireless, începând de la soluția profesională BenQ InstaShow™ și terminând cu cea mai cunoscută dintre ele, BenQ Qcast. Practic, pentru fiecare necesitate, suntem pregatiți cu soluția wireless corespunzătoare.
* Accesorii opționale pentru videoproiectorul BenQ MH760.

Prezentări wireless FullHD la un singur buton distanță!

BenQ InstaShow™ WDC10 este o soluție wireless hardware, care facilitează conectarea de pe orice device * (cum ar fi : laptop, desktop, playere dvd…etc) și permițând accesul a 16 utilizatori. Soluția wireless WDC10 este Plug and Play, nu necesită instalarea de drivere și este compatibilă cu orice sistem de operare, ușurând intervenția și luarea de cuvânt a prezentatorilor, pentru o prezentare fluentă și eficientă.

Prezentări multimedia de pe orice dispozitiv mobil

Pentru a satisface nevoia de a afișa wireless, conținut multimedia de pe multitudinea de dispozitive inteligente existente și în acord cu conceptul BenQ BYOD (Bring Your Own Device), vă prezentăm BenQ QCast : prezentări HD multimedia, inclusiv documente, video, precum și live camera. Fie că este vorba de dispozitive ce utilizează Android™ sau iOS™, BenQ Qcast permite conectarea multiplă, a 4 terminale client, în 4 ecrane separate (partajarea ecranului mare pentru 4 utilizatori). Cu aceasta soluție, BenQ încurajează colaborarea și exprimarea ideilor, pentru o ședință eficientă.


Eficiență dovedită și întreținere simplificată. Ușă de vizitare în partea de sus, pentru o înlocuire ușoară a lămpii.

Ușa de vizitare, dispusă în partea de sus a proiectorului, asigură un acces facil și permite ca înlocuirea lămpii să se facă rapid, fără a demonta videoproiectorul de pe suportul de montare pe tavan.


Perfecţiunea imaginii cu tehnologia DLP®. Aceeași calitate a imaginii, conservată în timp

Având in componența DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile și un motor optic aproape sigilat, pentru a diminua posibilitatea apariției prafului, videoproiectorul BenQ MH760 nu își va pierde calitatea imaginii odată cu trecerea timpului. Chiar și după mii de ore de funcționare, înlocuirea lămpii va avea ca efect, obținerea aceleași calități ale imaginii ca și în prima zi de funcționare.


Videoproiectoare BenQ cu tehnologie DLP®. Perfecțiunea de durată a imaginii, datorită tehnologiei DLP

Tehnologia Digital Light Processing (DLP), a fost premiată în 2015 de catre Academy Award of Merit cu statueta Oscar® și reprezintă tehnologia de top, ce este folosită în proporție de 90% din cinematografele digitale de pe glob și de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numărul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domină piața globală a proiecțiilor digitale.

Acuratețe desavarșită

Videoproiectoarele BenQ, cu ajutorul tehnologiei DLP™ redau cele mai realistice imagini și culori dificile. Deasemenea, combină tehnologia DLP BrilliantColor™ cu tehnologiile inovatoare BenQ, cum ar fi ColorWheel-ul interschimbabil, cu 6 segmente de culori.


Durează mai mult. Mult mai mult.

Având în componența DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile și un motor optic aproape sigilat, pentru a diminua posibilitatea apariției prafului, videoproiectorul BenQ MH760 nu își va pierde calitatea imaginii odată cu trecerea timpului. Chiar și după mii de ore de funcționare, înlocuirea lămpii va avea ca efect, obținerea aceleași calități ale imaginii ca și în prima zi de funcționare.


Claritate de cristal

Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizarea duratei de viață a lămpii

Conectivitate videoproiector BenQ MH760 :

Specificatii Videoproiector BenQ MH760

Specificatii Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 5000
Contrast (Full on / Full off) 3000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 300 inch (152cm - 762cm)
Raport proiectie 1.15 - 1.5 (79 inch @ 2m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.30:1
Keystone correction 2D, Vertical/Orizontal : +/- 30 degrees
Lentile F = 2.59 - 2.87, f = 16.88 - 21.88 mm
Putere lampa 370W
Durata de viata lampa 2000 / 2500 ore (normal / economic)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 36 / 33 dB (Normal / Economic mode)
Consum 375W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 4.9 Kg
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Da
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Tip Proiectie Long Throw
Luminozitate 5000 - 6500 lumeni
Categorie Business
Tehnologie DLP
Tip rezolutie Full HD 1920x1080
Sursa de Lumina Lampa
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Cu BenQ vei aduce experienta cinematografica in confortul casei tale!

BenQ este una dintre cele mai tinere companii specializate in productia de electronice, a carui succes imens le asigura o cifra de afaceri impresionanta, ridicandu-i la rang de lider de piata pe segmentul proiectoarelor video.

Fondata la sfarsitul anului 2001, BenQ preia integral doar 4 ani mai tarziu divizia de telefoane mobile a Siemens AG. Astazi, grupul BenQ se angajeaza sa ofere inovatie constanta, pentru a imbunatati experienta vietii noastre in toate aspectele ei si reuneste in portofoliul sau 20 de companii diferite, devenind astfel un furnizor de tehnologie la cel mai inalt nivel.

Fideli conceptului care i-a propulsat in topul celor mai admirati producatori, BenQ continua sa utilizeze resursele si experienta acumulata in design de produs, afisaj vizual si tehnologii mobile pentru a incanta utilizatorii din toata lumea, oferind o gama larga de produse, servicii si solutii, incepand de la video proiectoare, monitoare profesionale, ecrane interactive in format mare, accesorii AV, solutii de imagine si dispozitive mobile, pana la iluminat cu LED-uri.

BenQ investeste constant pentru a dezvolta domeniile care au o importanta primordiala pentru utilizator, cu un impact major asupra calitatii vietii acestuia, urmand o filosofie proprie:

Because It Matters! - Bringing Enjoyment 'N' Quality to LIFE

LIFE -este definitia celor patru domenii de activitate in care BenQ este lider astazi: stilul de viata, afaceri, sanatate si educatie.

BenQ a intrat in lumea proiectoarelor 4K cu o tehnologie de varf oferind solutii pentru diverse ramuri ale industriei precum si divertisment. Importanta unui proiector 4K care sa reproduca imaginile cat mai  fidel este recunoscuta de orice persoana caruia ii place sa vizioneze filme sau orice alt tip de fisiere video intr-un sistem Home Cinema, sa sustina prezentari impecabile sau sa se recreeze jucand un joc video.

BenQ au introdus pe piata proiectoare cu tehnologie DLP, care este cea mai buna alegere pentru tehnologia de film, fiind utilizata pe ecranele IMAX. 

Tehnologia DLP de la BenQ are mai multe culori decât oricare alta si poate reproduce nu numai gama de culori care pot fi create cu rosu, verde si albastru, ci si cyan, magenta si galben, oferind utilizatorului mult mai multe nuante decat orice alt proiector.

Totodata diferenta dintre culorile alb-negru este foarte evidenta, iar contrastul excelent genereaza culori mai vii la vizionarea filmelor preferate. Acest tip de tehnologie împiedica degradarea culorilor oferind protectie si durata de viata prelungita proiectorului.

Rezoluția 4K de la BenQ este de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD (1080p) cu o reducerea drastica a efectului de estompare între puncte, ofera detalii mult mai clare si o calitate impecabila a imaginii.

Proiectoarele BenQ au certificare THX si tehnologia CinematicColor pentru garantarea standardelor audio-video de inalta fidelitate care reproduc continutului asa cum a fost proiectat in original la viteze net superioare oricaror proiectoare similare.

Cu proiectoarele BenQ vei avea o experienta unica de vizionare, cu imagini autentice de o claritate fara egal.


Nu sunt recenzii pentru Videoproiector BenQ MH760. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare