Videoproiector BenQ MH733

  • Videoproiector BenQ MH733
  • Videoproiector BenQ MH733
  • Videoproiector BenQ MH733
  • Videoproiector BenQ MH733
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Videoproiector BenQ MH733 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4.665,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 777.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pentru sala de sedinte, alege o luminozitate ridicata de 4000 ANSI-Lumeni si rezolutie FullHD


Pentru scenariile diverse din sălile de ședințe, BenQ MH733 vă oferă proiecții luminoase, iar capabilitațile de proiecție wireless sau folosind un stick USB, vor face ca întâlnirile să fie cât mai productive. MH733 vă garantează un cost de întreținere redus, management și chiar afișarea de imagini prin conectivitatea LAN, precum și o durata mare de viață a lămpii.


Proiecții clare chiar și in conditii de iluminare ambientală

Luminozitatea ridicată, de 4000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH733, permite realizarea de prezentări clare, într-o sală de dimensiuni medii, având lumina ambientală. Dezbaterea, colaborarea dintre participanți, luările de notițe, sunt acum posibile, așa cum se cuvine unei prezentări de succes, fără nici un compromis de calitate și cu detalii evidențiate clar. Imagini de o calitate profesională pentru a satisface cele mai pretențioase așteptări.


Rezoluție FullHD pentru o imagine clară și pentru detalii evidențiate

BenQ MH733, cu rezoluția nativă FullHD (1920 x 1080) și raportul proiecției 16:9, face ca cele mai fine detalii să fie evidențiate. Lizibilitatea sporită a proiecției, va incadra prezentarea la rangul de profesional.

Multiple posibilități de afișare, pentru o prezentare de succes

Funcția USB Reader pentru a realiza proiecții fără calculator

Cu ajutorul portului USB de tip A și a funcției integrate USB Reader, se pot face prezentări, fara a fi nevoie de un calculator, doar folosind un stick de memorie. Sunt suportate următoarele fișiere : JPG, PDF, Microsoft Word, Excel și PowerPoint


Prezentări fără nici un efort, folosind rețeaua LAN și aplicația BenQ Qcast

Instalând proiectorul BenQ MH733 intr-o rețea LAN și folosind aplicația BenQ QCast, se pot face foarte ușor proiecții de pe PC sau de pe dispozitive mobile (smart). Utilizatorii vor putea sa facă, pe un ecran mare, proiecții de poze sau de fișiere Word, Excel sau PowerPoint, practic de pe orice dispozitiv. În plus, aplicația BenQ QCast are funcționalitați multiple, pentru creșterea eficienței și pentru satisfacerea nevoilor multiple ale prezentatorilor dintr-o companie.


Prezentări wireless folosind adaptorul BenQ WDRT8192

Pregătit pentru integrarea intr-o rețea WiFi, BenQ MH733, permite realizarea proiecțiilor wireless, de pe PC sau dispozitive mobile, folosind aplicația BenQ QCast și utilizând adaptorul wireless USB BenQ WDRT8192*. Introdu acest adaptor în portul USB tip A, denumit Wireless Dongle, al proiectorului MH733 și prezentarea poate să inceapă.

*Adaptorul USB wireless dongle BenQ WDRT8192 este un accesoriu optional.Prezentări wireless de pe orice calculator sau dispozitiv Smart. BenQ MH733

Oferind utilizatorilor multe modalități de prezentare wireless, aplicatia BenQ Qcast poate afișa în oglindă (mirroring) ecranul calculatorului, sau poate afișa conținutul in ecran separat (extended) - păstrand private datele sensibile de pe ecran. MH733 conferă dispozitivelor Smart, capabilitatea de a afișa wireless, poze sau documente (PowerPoint, Word, Excel, PDF). Utilizatorii care au dispozitive ce utilizează Android 5.0 (sau mai nou), au posibilitatea să afișeze în oglindă (mirroring) ecranul dispozitivului mobil, pe un ecran mare.

Partajarea ecranului de proiecție, pentru o întâlnire eficientă si productivă

Pentru a satisface nevoia de a afișa wireless, conținut multimedia de pe multitudinea de dispozitive inteligente existente și în acord cu conceptul BenQ BYOD (Bring Your Own Device), vă prezentăm BenQ QCast : prezentări HD multimedia, inclusiv documente, video, precum și live camera. Fie că este vorba de dispozitive ce utilizeaza Android™ sau iOS™, BenQ Qcast permite conectarea multiplă, a 4 terminale client, în 4 ecrane separate (partajarea ecranului mare pentru 4 utilizatori). Cu aceasta soluție, BenQ incurajează colaborarea și exprimarea ideilor, pentru o ședință eficientă.


Conectivitate la internet, folosind aplicația BenQ Qcast

Spre deosebire de alte videoproiectoare, care, integrate in rețeaua LAN, acceseaza dificil internetul (din cauza limitărilor legate de IP-uri și subnet mask-uri), aplicația BenQ Qcast, ofera utilizatorilor proiectorului MH733, un acces facil la rețeaua externă internet. Prezentatorii, pot acum, ori de câte ori e nevoie, să caute și să partajeze informațiile din rețeaua internet.

Funcțiile telecomenzii, sunt acum la îndemână

Aplicația BenQ QCAst, preia inclusiv funcțiile telecomenzii. Având butoane sugestive, este foarte ușor să controlezi proiectorul, atunci când este montat pe tavan sau telecomanda acestuia nu este disponibilă.


Flexibilitate sporită, pentru o instalare rapidă si eficientă. Capabilități avansate de calibrare a imaginii, pentru o geometrie perfectă

Funcția Keystone pe două axe, este intalnită adesea la videoproiectoarele profesionale. Acum, aceasta funcție este prevazută și la BenQ MH733 și permite corectarea efectului de trapez, pe 2 axe - atît pe orizontală cât și pe verticală. Așadar, funcția Keystone este foarte utilă atunci când videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului de proiecție. Având un interval de corecție de până la 30 grade pe orizontală si 20 grade pe verticală, aveți posibilități generoase de amplasare a videoproiectorului, atât în plan vertical cât și în plan orizontal (lateral față de centrul ecranului de proiecție). Mai mult, fiecare colț al imaginii poate fi reglat independent, cu ajutorul funcției Corner Fit, pentru a obtine o geometrie perfectă a proiecției.


Controlul și managementul videoproiectorului prin rețeaua LAN. Compatibilitate cu marea majoritate a sistemelor de control.

BenQ MH733 este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de control : Crestron, AMX, Extron și PJ-Link, sisteme care facilitează controlul unui videoproiector prin rețeaua LAN, usurând integrarea unui videoproiector într-o rețea existentă. Atunci când nu există o infrastructura LAN, controlul videoproiectorului se poate face prin protocolul RS232 - pe o distanță de maxim 15 metri.


Control centralizat cu ajutorul aplicației BenQ MDA

Aplicația BenQ MDA (Multiple Display Administrator) este un puternic instrument privind managementul unuia sau mai multor videoproiectoare, incluzând pornirea si oprirea acestora (opțiune foarte importantă pentru situația în care proiectoarele sunt montate în locuri inaccesibile și la distanțe prea mari pentru a fi operate cu ajutorul telecomenzii), precum și funcționarea acestora dupa un program prestabilit.


Controlul direct al videoproiectorului (1 to 1), folosind browser-ul web

Videoproiectorul MH733 are capabilitatea de a putea fi controlat in mod direct, de catre tehnicienii companiei, care, fără a fi prezenți în sala în care este instalat proiectorul, pot face acest lucru, folosind orice browser web și rețeaua LAN existentă. Controlul proiectorului de la distanță, garantează o economie de timp si de efort.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Videoproiector BenQ MH733

Specificatii Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 4000
Contrast (Full on / Full off) 20000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 180 inch (152.4cm - 457.2cm)
Raport proiectie 1.15 - 1.5 (78.3 inch @ 2m)
Rata focalizare Manual Zoom, 1.30:1
Keystone correction Vertical Automat, 2D, Vertical +/- 35 degrees, Horizontal +/- 20 degrees
Lentile F = 2.59 - 2.87, f = 16.88 - 21.88 mm
Putere lampa 240W
Durata de viata lampa 4000 / 8000 / 15000 (normal / economic / LampSave)
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 32 / 29 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Greutate neta 2.6 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Monitor out (D-sub 15pin) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 10W x 1, USB (Type A) x 2 (USB Reader & Wireless Display), RS232 (DB-9pin) x 1, LAN (RJ45) x1 (LAN Display & Control), HDMI v1.4 x 2 (one share with MHL 2.0)
Functii principale BenQ BrilliantColor, BenQ 3D Color Management, Freeze, HDTV Compatible, High Altitude Mode, Quick Auto Search, Wall Color Correction, Blank, Auto Off, Presentation Timer, User memory setting, Variable audio out, Security Bar, Quick Cooling, Eco Blank, Bluray FullHD 3D, VIDI or equivalent, LAN Display, LAN Control-Crestrom, LAN Control-RoomView, LAN Control-PJ Link, Auto Keystone, USB Display, USB reader, Office viewer, 2D Keystone, 1 to 1 LAN Display, 4 to 1 LAN Display
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Cablu VGA, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), Geanta pentru transport (BenQ Carry Bag), Wireless USB Dongle, BenQ universal ceiling mount, Lampa videoproiector BenQ (BenQ Spare Lamp Kit), Laser pointer presenter, Wireless FHD Kit, QCast Wireless Adapter
Garantie produs 36 luni
Luminozitate 3000 - 5000 lumeni
Categorie Home Cinema
Tehnologie DLP
Tip rezolutie Full HD 1920x1080
Tip Proiectie Long Throw
Sursa de Lumina Lampa
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Cu BenQ vei aduce experienta cinematografica in confortul casei tale!

BenQ este una dintre cele mai tinere companii specializate in productia de electronice, a carui succes imens le asigura o cifra de afaceri impresionanta, ridicandu-i la rang de lider de piata pe segmentul proiectoarelor video.

Fondata la sfarsitul anului 2001, BenQ preia integral doar 4 ani mai tarziu divizia de telefoane mobile a Siemens AG. Astazi, grupul BenQ se angajeaza sa ofere inovatie constanta, pentru a imbunatati experienta vietii noastre in toate aspectele ei si reuneste in portofoliul sau 20 de companii diferite, devenind astfel un furnizor de tehnologie la cel mai inalt nivel.

Fideli conceptului care i-a propulsat in topul celor mai admirati producatori, BenQ continua sa utilizeze resursele si experienta acumulata in design de produs, afisaj vizual si tehnologii mobile pentru a incanta utilizatorii din toata lumea, oferind o gama larga de produse, servicii si solutii, incepand de la video proiectoare, monitoare profesionale, ecrane interactive in format mare, accesorii AV, solutii de imagine si dispozitive mobile, pana la iluminat cu LED-uri.

BenQ investeste constant pentru a dezvolta domeniile care au o importanta primordiala pentru utilizator, cu un impact major asupra calitatii vietii acestuia, urmand o filosofie proprie:

Because It Matters! - Bringing Enjoyment 'N' Quality to LIFE

LIFE -este definitia celor patru domenii de activitate in care BenQ este lider astazi: stilul de viata, afaceri, sanatate si educatie.

BenQ a intrat in lumea proiectoarelor 4K cu o tehnologie de varf oferind solutii pentru diverse ramuri ale industriei precum si divertisment. Importanta unui proiector 4K care sa reproduca imaginile cat mai  fidel este recunoscuta de orice persoana caruia ii place sa vizioneze filme sau orice alt tip de fisiere video intr-un sistem Home Cinema, sa sustina prezentari impecabile sau sa se recreeze jucand un joc video.

BenQ au introdus pe piata proiectoare cu tehnologie DLP, care este cea mai buna alegere pentru tehnologia de film, fiind utilizata pe ecranele IMAX. 

Tehnologia DLP de la BenQ are mai multe culori decât oricare alta si poate reproduce nu numai gama de culori care pot fi create cu rosu, verde si albastru, ci si cyan, magenta si galben, oferind utilizatorului mult mai multe nuante decat orice alt proiector.

Totodata diferenta dintre culorile alb-negru este foarte evidenta, iar contrastul excelent genereaza culori mai vii la vizionarea filmelor preferate. Acest tip de tehnologie împiedica degradarea culorilor oferind protectie si durata de viata prelungita proiectorului.

Rezoluția 4K de la BenQ este de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD (1080p) cu o reducerea drastica a efectului de estompare între puncte, ofera detalii mult mai clare si o calitate impecabila a imaginii.

Proiectoarele BenQ au certificare THX si tehnologia CinematicColor pentru garantarea standardelor audio-video de inalta fidelitate care reproduc continutului asa cum a fost proiectat in original la viteze net superioare oricaror proiectoare similare.

Cu proiectoarele BenQ vei avea o experienta unica de vizionare, cu imagini autentice de o claritate fara egal.


Nu sunt recenzii pentru Videoproiector BenQ MH733. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare