Videoproiector BenQ MH535

  • Videoproiector BenQ MH535
  • Videoproiector BenQ MH535
  • Videoproiector BenQ MH535
  • Videoproiector BenQ MH535
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Videoproiector BenQ MH535 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2999,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 499.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Claritate ridicată clară pentru sălile mici de ședințe, bine luminate

3.500 lumeni de luminozitate ridicată permit prezentări confortabile, cu luminile aprinse, pentru a promova discuțiile, colaborarea și luarea de notițe în săli de ședințe mici, bine iluminate, cu o capacitate de până la 10 participanți. Luminozitatea ridicată stimulează calitatea imaginii cu culori vibrante pentru imagini și videoclipuri, precum și pentru text clar și detalii fine.

Proiector business MH535 BenQ

Proiector convențional

Contrast înalt pentru text clar

Având un contrast și un factor de umplere al pixelului cu mult peste media din industrie, videoproiectorul BenQ produce imagini de o claritate uimitoare având culoarea neagră reprodusă perfect, pentru detalii de excepție în prezentările ce conțin texte, grafice și linii subtile. Factorul de umplere ridicat accentuează claritatea și diferența între alb și negru, evidențiază imaginile colorate și reduce oboseala ochilor, pentru ca audiența să rămână concentrată asupra conținutului prezentării.

Rezoluție Full HD 1080p pentru vizualizare extinsă

Rezoluția Full HD 1080p oferă productivitate îmbunătățită pentru prezentări profesionale. Rezoluția mare, de 2 megapixeli, vă oferă cele mai subtile detalii, claritate fără egal și instrumente suplimentare de afișare pentru prezentări cu conținut diversificat.

Imagine Full HD 1080p

Rezoluție delicată a imaginii

Imagine non Full HD

Rezoluție de imagine scăzută

Conectivitate universală multi HDMI & VGA

Cele două porturi HDMI, precum și portul VGA, au fost gândite pentru a permite legarea mai multor surse de semnal și pentru a face comutarea mai ușoara între ele, fără pierdere de timp. Intrările multiple de semnal, permit participanților să colaboreze imediat, fără a folosi adaptoare complicate sau a fi nevoie de o structură IT costisitoare.

Corecție trapez pe verticală, pentru imagini aliniate perfect

Pentru a contracara efectul de trapez care apare atunci când proiectorul este plasat într-o poziție decalată față de axul ecranului (de ex. pe o masă), funcția de corecție a trapezului reglează imaginea și permite obținerea aspectului corect, de dreptunghi. Corecția trapezului imaginii ușurează proiecția corectă a imaginilor dintr-o multitudine de poziții.

Suport de susținere reglabil

Superior videoproiectoarelor cu un singur suport de susținere, acesta are trei suporturi de susținere reglabile (piciorușe reglabile), pentru a-l putea amplasa în diverse scenarii de prezentări, crescând flexibilitatea utilizării și ușurând instalarea.

Acces la toate funcțiile de instalare, cu un singur buton

Reproiectată atent, noua telecomandă BenQ, include un buton Quick Install ce permite accesarea imediată a funcțiilor de instalare, cum ar fi Test Pattern sau Keystone, pentru alinierea perfectă a imaginii, fără să trebuiască să navigați prin meniuri complicate.

Ușă superioară cu acces facil pentru înlocuirea lămpii

Ușa poziționată în partea de sus permite oricui să înlocuiască rapid și simplu lampa videoproiectorului, indiferent dacă acesta este montat pe tavan sau este poziționat pe o masă. Ușa lămpii cu acces rapid reduce în mod semnificativ nefuncționarea prin eliminarea necesității de dezinstalare a proiectoarelor montate, înlocuirea lămpii fiind rapid și simplu de efectuat.

Port Kensington Lock pentru descurajarea furtului

Proiectat pentru a asigura securitatea videoproiectorului amplasat pe masă, este o modalitate „fizică” de protecție pentru videoproiectoarele din sălile de ședințe. Proiectoarele business BenQ sunt construite fiecare cu o bară de securitate pentru a descuraja hoții oportuniști.

Economisirea energiei, optimizarea ecologică

Sistemul BenQ Eco Cycle elimină risipa de energie, reduce timpul necesar pornirii videoproiectorului și micșorează cazurile de mentenanță, pentru reducerea costurile totale asociate deținerii.

Eco Cycle System

A. Mod SmartEco™: Modul SmartEco™ analizează conținutul de intrare pentru a determina luminozitatea necesară pentru o performanță optimă a culorilor și contrastului, economisind o putere de până la 70% a lămpii, oferind în același timp cea mai bună calitate a imaginii fără compromisuri.

B. Modul Eco Blank: Când proiectorul nu detectează niciun fel de sursă, modul Eco Blank se activează automat după 3 minute de inactivitate pentru a elimina distragerile și pentru a economisi energie.

C. Oprire automată: Proiectoarele business BenQ se opresc după 20 de minute de inactivitate pentru a elimina risipa de energie și preocupările profesorilor de a supraveghea echipamentul atunci când este în funcțiune.

Sfaturi rapide: Modul Eco Blank și modul SmartEco pot fi activate direct utilizând telecomanda.

0,5 W în modul de așteptare

Atunci când proiectoarele BenQ sunt conectate la rețea, dar nu sunt pornite, consumul se situează la mai puțin de 0,5 W, maximizând economia de energie.

Specificatii Videoproiector BenQ MH535

Specificatii Display
Sistem de proiecție
DLP
Rezoluție
1080p, 1920 x 1080
Suport rezoluție
VGA (640 x 480) la WUXGA_RB (1920 x 1200)

*RB-Blanking redus

Luminozitate (ANSI lumeni)
3500
Raport de contrast (FOFO)
15000:1
Afișare culoare
30 biți (1,07 miliarde de culori)
Format al imaginii nativ
Nativ 16:9

(5 formate selectabile)

Sursă de lumină
Lampă
Putere sursă de lumină
203 W
Durată de viață sursă de lumină*
5000/10000/15000 ore (Normal/Eco/SmartEco)
Optic
Raportul de proiectare
1.37-1.64 (60@ 1.82m)
Raportul de zoom
1.2X
Lentile
(7G toate lentilele optice din sticlă)

F = 2.42-2.62

f = 19.0-22.65

Reglarea corecției
1D, vertical +/- 40 de grade
Offset proiectare**
107%±5%
Mărime imagine clară (Diagonală)
60~300
Mărimea imaginii
30~300
Frecvența orizontală
15K~102KHz
Rata de scanare verticală
23~120KHz
Audio
Difuzor
2W x 1
Interfață
PC (D-sub)
2

Ieșire Monitor (D-sub 15 pin)
1
Intrare S-Video (Mini DIN 4 pin)
1
Intrare Compozit video (RCA)
1
HDMI
2 (1.4a)
Tip USB Mini B
1 (Descărcare & Pagina în sus/jos)
Intrare audio (Mini Jack 3,5 mm)
1
Ieșire audio (Mini Jack 3,5 mm)
1
RS232 (DB-9pin)
1
Receiver IR
1 (Față)
Bara de securitate
1

Compatibilitate
Compatibilitate HDTV
480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Compatibilitate video
NTSC, PAL, SECAM
Mediu înconjurător
Alimentare electrică
AC 100 to 240 V, 50/60 Hz
Consumul tipic de energie
225 W (Normal)
Consumul de energie în standby
<0,5W
Zgomot acustic (Tip./Eco.)
32/29 dB, C sku: <36dB urmează CECP
Temperatura de operare
0~40℃
Dimensiune și greutate
Dimensiuni (Lăț. x Î. x D.) (mm)
332.4 x 241.3 x 99
Greutate netă (Kg/lbs)
2.42 Kg(5.33lb)
Accesorii (standard)
Carton
Carton maro, cu mâner
Telecomandă cu baterie
1 (RCX013)
Cablu de alimentare (în funcție de regiune)
Da
CD Manualul utilizatorului
Da
Ghid de inițiere rapidă
Da
Card de garanție (în funcție de regiune)
Da
Cablu VGA (D-sub 15 pini)
Da
Accesorii (Opțional)
Kit lampă de rezervă
Da

Suport de plafon universal
Da
Ochelari 3D
Da

OSD
Limbă OSD
28L
*Lampa din acest produs conține mercur.

Pentru a elimina produsul sau lămpile uzate, consultați autoritățile locale de mediu pentru reglementări sau consultați www.lamprecycle.org.*Rezultatele duratei de viață a lămpii vor varia în funcție de condițiile de mediu și de utilizare. Caracteristicile și specificațiile produsului actual pot fi modificate fără notificare prealabilă.


**Offset-ul este calculat în funcție de înălțimea totală a ecranului.
Tip Proiectie Long Throw
Luminozitate 3000 - 5000 lumeni
Categorie Proiectoare Office/Educational
Tehnologie DLP
Tip rezolutie WUXGA 1920x1200
Sursa de Lumina Lampa
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Cu BenQ vei aduce experienta cinematografica in confortul casei tale!

BenQ este una dintre cele mai tinere companii specializate in productia de electronice, a carui succes imens le asigura o cifra de afaceri impresionanta, ridicandu-i la rang de lider de piata pe segmentul proiectoarelor video.

Fondata la sfarsitul anului 2001, BenQ preia integral doar 4 ani mai tarziu divizia de telefoane mobile a Siemens AG. Astazi, grupul BenQ se angajeaza sa ofere inovatie constanta, pentru a imbunatati experienta vietii noastre in toate aspectele ei si reuneste in portofoliul sau 20 de companii diferite, devenind astfel un furnizor de tehnologie la cel mai inalt nivel.

Fideli conceptului care i-a propulsat in topul celor mai admirati producatori, BenQ continua sa utilizeze resursele si experienta acumulata in design de produs, afisaj vizual si tehnologii mobile pentru a incanta utilizatorii din toata lumea, oferind o gama larga de produse, servicii si solutii, incepand de la video proiectoare, monitoare profesionale, ecrane interactive in format mare, accesorii AV, solutii de imagine si dispozitive mobile, pana la iluminat cu LED-uri.

BenQ investeste constant pentru a dezvolta domeniile care au o importanta primordiala pentru utilizator, cu un impact major asupra calitatii vietii acestuia, urmand o filosofie proprie:

Because It Matters! - Bringing Enjoyment 'N' Quality to LIFE

LIFE -este definitia celor patru domenii de activitate in care BenQ este lider astazi: stilul de viata, afaceri, sanatate si educatie.

BenQ a intrat in lumea proiectoarelor 4K cu o tehnologie de varf oferind solutii pentru diverse ramuri ale industriei precum si divertisment. Importanta unui proiector 4K care sa reproduca imaginile cat mai  fidel este recunoscuta de orice persoana caruia ii place sa vizioneze filme sau orice alt tip de fisiere video intr-un sistem Home Cinema, sa sustina prezentari impecabile sau sa se recreeze jucand un joc video.

BenQ au introdus pe piata proiectoare cu tehnologie DLP, care este cea mai buna alegere pentru tehnologia de film, fiind utilizata pe ecranele IMAX. 

Tehnologia DLP de la BenQ are mai multe culori decât oricare alta si poate reproduce nu numai gama de culori care pot fi create cu rosu, verde si albastru, ci si cyan, magenta si galben, oferind utilizatorului mult mai multe nuante decat orice alt proiector.

Totodata diferenta dintre culorile alb-negru este foarte evidenta, iar contrastul excelent genereaza culori mai vii la vizionarea filmelor preferate. Acest tip de tehnologie împiedica degradarea culorilor oferind protectie si durata de viata prelungita proiectorului.

Rezoluția 4K de la BenQ este de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD (1080p) cu o reducerea drastica a efectului de estompare între puncte, ofera detalii mult mai clare si o calitate impecabila a imaginii.

Proiectoarele BenQ au certificare THX si tehnologia CinematicColor pentru garantarea standardelor audio-video de inalta fidelitate care reproduc continutului asa cum a fost proiectat in original la viteze net superioare oricaror proiectoare similare.

Cu proiectoarele BenQ vei avea o experienta unica de vizionare, cu imagini autentice de o claritate fara egal.


Nu sunt recenzii pentru Videoproiector BenQ MH535. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare