Videoproiector BenQ CH100

  • Videoproiector BenQ CH100
  • Videoproiector BenQ CH100
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Videoproiector BenQ CH100 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5.090,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 848.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Videoproiector LED BenQ CH100, FullHD, DLP, 1000 Ansi si optiuni de wireless


BenQ LED CH100 - Lasă-ţi ideile măreţe să strălucească


Nu faceţi compromisuri atunci când doriți să vă transpuneţi ideile în realitate!. Pentru a vă asigura tehnologia perfectă, inginerii BenQ au conceput un proiector ce furnizează de fiecare dată prezentări de o calitate foarte a bună a imaginilor afișate. Anii de muncă susţinută şi experienţa dvs. pot culmina în cele câteva minute cheie ale unei prezentări importante, făcând ca fiecare diapozitiv să fie mai relevant ca oricând. În căutarea prezentărilor perfecte, lăsaţi ca BenQ CH100 să permită ideilor dvs. măreţe să strălucească cu precizia și calitatea a culorilor sRGB, rezoluţia FullHD 1080p şi nu în ultimul rând portabilitatea − concepută special pentru dvs., persoanelor active și creative.


Cu precizia culorilor sRGB şi rezoluţia de FullHD - 1080p, pentru detalii delicate ale imaginilor, proiectorul ultra-portabil BenQ LED CH100 produce o calitate remarcabilă a imaginilor în grafică sRGB, videoclipuri dinamice, cinema, conferinţe şi moduri color intense. Uşor de transportat şi configurat, proiectorul LED (fără lampă) CH100 face o primă impresie perfectă la birou sau pe teren, chiar şi în spaţii restrânse cu distanţe ultrascurte şi redare wireless disponibilă.

Acuratete exceptionala a imaginii, pentru o munca exceptionala

Fiind cea mai bună modalitate de a vă spune povestea in imagini creative, videoproiectorul LED BenQ CH100 oferă o acurateţe maximă sRGB pentru a se potrivi în mod consecvent cu precizia culorilor din prezentări şi cu rezoluţia Full HD de 1080p cu contrast ridicat, pentru detalii subtile la claritate desăvârşită. Cu cinci moduri versatile de prezentare pentru optimizarea experienţei de vizualizare în diferite situaţii de utilizare, cum ar fi grafica web la calitate de studio, videoclipuri ilustrative sau medii luminoase şi luminozitatea vizuală cu LED, care pare a fi de două ori mai luminos decât se indică în specificaţii, proiectorul BenQ CH100 dă viaţă performanţelor dvs., pentru o prezentare perfectă.

Acuratetea culorilor pentru idei vizionare

Pentru a prezenta cu precizie lucrări deosebit de colorate în domenii, cum ar fi : web design, ambalare şi dezvoltarea de aplicaţii, prezentatorii creativi pot fi obişnuişi să apeleze la un monitor de studio sRGB sau la materiale imprimate. În sfârşit, o modalitate mai bună o reprezintă BenQ CH100, care este un proiector business portabil cu o performanţă a culorilor pe masura lucrărilor dvs., prezentând certificare sRGB şi o gamă amplă de culori, vii, realiste. Utilizat pe web şi la cele mai performante monitoare, sRGB stabileşte standardul de fidelitate a culorilor, pentru a le păstra aşa cum s-a intenţionat a fi vizualizate.

Rezoluţia nativă Full HD (1080p) vă îmbunătăţeşte prezentarea

Pentru a afişa clar chiar şi cele mai mici detalii ale lucrărilor dvs. vizionare, cum ar fi marginile subtile ale unei pictograme, sistemul optic optimizat al proiectorului video BenQ CH100, se bazează pe cipul micro-precis Tilt-Roll Pixel (TRP) DLP de 0,47” de la Texas Instruments, pentru a produce imagini uimitoare la rezoluţie Full HD de 1080p, astfel încât clienţii dvs. să poată vedea fiecare detaliu al prezentării dvs. la claritate maximă.

Gama color 90% NTSC vă extinde orizonturile

Când prezentaţi idei creative şi lucrări în culorii vii, intense, sursa de lumină LED eficientă a modelului BenQ CH100 pune la dispoziţie un spaţiu color super amplu, ce acoperă 90% din gama color NTSC, pentru a reproduce nuanţele dificile.

Contrastul ridicat adaugă profunzime ideilor dumneavoastra

Deosebit de util atunci când partajaţi prezentari şi idei cu multe cu imagini alb-negru sau scene întunecate, proiectorul BenQ CH100 oferă performanţe remarcabile privind raportul de aspect, pentru o profunzime bogată şi text clar, uşor lizibil pentru cele mai captivante prezentări creative.

Perfecţionaţi-vă prezentarea cu 5 moduri de prezentare

Versatil, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. pentru diverse aplicaţii, proiectorul video BenQ CH100 se pretează la fel de bine pentru web design în studio şi producţie grafică, cât şi pentru prezentări de pe suporturi combinate în săli de şedinţe iluminate confortabil. Este chiar perfect pentru o seara de film. Cinci moduri de prezentare specifice pentru diverse scenarii, reglează caracteristicile audiovizuale ale proiectorului BenQ CH100 :

Luminozitate vizuală perceptibil mai mare

Pentru povestiri cu adevărat vizionare, videoproiectorul BenQ CH100, prezentat de Darer, generează culori complet saturate prin sursa sa de lumină LED, declanşând efectul Helmholtz-Kohlrausch pentru o luminozitate perceptibil mai mare comparativ cu proiectoarele mai mari cu lampă clasica, ce prezintă un număr dublu de lumeni indicat în specificaţii. Datorită acestui fenomen, luminozitatea de 1.000 de lumeni ANSI a proiectorului BenQ CH100 creează o experienţă vizuală cu impact dublu, cu o luminozitate suficientă pentru sălile de conferinţă cu până la 10-20 participanţi.

O prima impresie de neuitat

O primă impresie distinctă anticipează întâlnirea dvs. şi soluţiile dvs. creative. Proiectorul BenQ CH100 face o declaraţie îndrăzneaţă chiar şi înainte de a începe prezentarea, prin designul subţire, minimalist, pornirea instantanee, capacitatea de prezentare wireless şi o imagini mari, chiar şi în spaţii restrânse

Încape într-o mapă - videoproiector BenQ CH100

Suficient de subţire pentru a putea fi purtat în mână şi la fel de compact ca un laptop de 13”, cu proiectorul BenQ CH100, este uşor să lăsaţi o impresie profesionistă oricând şi oriunde. Indiferent dacă se află în carcasa sa, într-o mapă sau este transportat pur şi simplu in mana, proiectorul BenQ CH100 este instrumentul indispensabil pentru ora de creaţie.

Configurarea proiectorului BenQ CH100 este extrem de simplă

BenQ CH100 porneşte în numai câteva secunde şi proiectează imediat de pe sursa care este detectată automat, cu control automat al raportului de aspect, astfel încât nu este nevoie să aşteptaţi până vă expuneţi povestea sau ideile. Corecţia trapez automată proporţionează în mod ideal imaginile, fără efecte trapezoide care distrag atenţia. Şi, datorită funcţionării extrem de silenţioase, vă puteţi bucura de o experienţă audio-vizuală impecabilă, fără zgomote deranjante.

Porneşte în câteva secunde

Porneşte în câteva secunde, pentru a face o impresie profesionistă şi pentru a reduce timpul de aşteptare al prezentărilor. Şi, atunci când închideţi capacul obiectivului, BenQ CH100 se opreşte automat după 15 secunde.

Raport de aspect automat

Raportul de aspect automat se potriveşte perfect cu conţinutul standard sau pe ecran lat, în formate scalate sau tip scrisoare.

Corecţie trapez (keystone) automată - proiector BenQ CH100

Corecţia trapez automată elimina efectul de trapez, atunci când proiectorul nu este asezat perpendicular pe ecranul de proiectie, pentru a oferi o prezentare corespunzătoare, bine aliniată.

Funcţionare silenţioasă la 30 dBA

Funcţionarea silenţioasă la 30 dBA a proiectorului BenQ CH100, vă permite să captaţi toată atenţia publicului şi încurajează discuţiile.

Expuneti idei mari in spatii mici cu videoproiectorul BenQ CH100

Echipat cu un sistem optic inovator, pentru distanţe ultra-scurte, orice spaţiu devine adecvat pentru prezentări cu proiectorul BenQ CH100. Proiectaţi o imagine mare chiar şi în spaţii mici − până la 81” de la numai 2 m − şi observaţi cum ideile dvs. creative prind viaţă. Aşezând proiectorul mai aproape de ecran, vă puteţi împărtăşi cu încredere ideile, fără a vă îngrijora în privinţa producerii de umbre deranjante.

Libertatea prezentărilor cu redare wireless. Simte-te liber!

Dispozitivul wireless opţional, BenQ Qcast pentru redare wireless, vă permite să prezentaţi în modul wireless, la rezoluţie Full HD de 1080p, de pe aproape orice dispozitiv inteligent sau laptop, fără cabluri, configurare complicată sau probleme de conectivitate. O idee inovatoare care vă completează creativitatea, adăpostită ordonat într-un compartiment ascuns, pentru un aspect perfect.

Mentine stralucind, ideile....stralucitoare :)

Nu vă mai faceţi griji în privinţa lămpilor, acum aveţi la dispoziţie LED-urile cu durată de funcţionare de 20.000 de ore

Cu o durată de viaţă garantată de 20.000 de ore a sursei de lumină LED, fără costurile şi deranjul înlocuirii lămpilor, BenQ CH100 este un proiector profesional pe care vă puteţi baza.

Menţineţi aspectul prezentărilor ca nou. Intotdeauna.

Sursa de lumină durabilă a proiectorului BenQ CH100 cu structură LED roşie/verde/albastră îşi păstrează în timp nivelul de luminozitate iniţial, fără a se degrada. Tehnologia DLP şi tehnologia Auto White Balance (AWB, echilibru automat de alb) reduc la minimum degradarea culorilor, pentru a oferi o calitate de proiectare consecventă, ca nouă, în toti anii următori.


Conectivitate videoproiector LED BenQ CH100 :

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Videoproiector BenQ CH100

Specificatii Categoria Business
Tehnologie de afisare DLP by Texas Instruments
Rezolutie nativa Full HD (1080p)
Rezolutie suportata VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)
Luminozitate (ANSI) 1000
Contrast (Full on / Full off) 100.000:1
Diagonala imagine De la 60 inch la 120 inch (152.4cm - 304.8cm)
Raport proiectie 1.1 (40 inch @ 1m)
Rata focalizare Fixa
Keystone correction Auto Keystone, Manual Vertical +/- 40 Grade
Lentile F = 1.5, f = 11.62
Putere lampa 1W LED
Durata de viata lampa 20.000 ore
Culori expuse Full 1.07 billion color palette
Raport imagine 16:9 Native
Frecventa orizontala 15 ~ 102 kHz
Frecventa verticala 23 ~ 120 Hz
Zgomot 30 / 28 dB (Normal / Economic mode)
Compatibilitati 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p
Consum 146W (Typical), Standby < 0.5W
Greutate neta 2.3 Kg
Formate video NTSC / PAL / SECAM
Suport 3D Da, prin HDMI (orice sursa de semnal externa)
Suport wireless Cu adaptor
Lens Shift Nu
Interfete Computer in (D-sub 15pin) x 1, Audio in (Mini Jack) x 1, Audio out (Mini Jack) x 1, Speaker 5W x 2, USB (Type mini B) x 1 (Service download & Page up/down), USB (Type A) x 1 (Power only), Component video in x 1, HDMI v1.4 x 2 (one share with MHL 2.0)
Accesorii incluse Cablu de alimentare, Manual in format electronic, Telecomanda
Accesorii optionale Ochelari activi 3D (BenQ 3D Glasses), BenQ universal ceiling mount, Laser pointer presenter, QCast Wireless Adapter
Luminozitate 1000 - 3000 lumeni
Categorie Business
Tehnologie DLP
Tip rezolutie Full HD 1920x1080
Sursa de Lumina LED
Tip Proiectie Long Throw
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Cu BenQ vei aduce experienta cinematografica in confortul casei tale!

BenQ este una dintre cele mai tinere companii specializate in productia de electronice, a carui succes imens le asigura o cifra de afaceri impresionanta, ridicandu-i la rang de lider de piata pe segmentul proiectoarelor video.

Fondata la sfarsitul anului 2001, BenQ preia integral doar 4 ani mai tarziu divizia de telefoane mobile a Siemens AG. Astazi, grupul BenQ se angajeaza sa ofere inovatie constanta, pentru a imbunatati experienta vietii noastre in toate aspectele ei si reuneste in portofoliul sau 20 de companii diferite, devenind astfel un furnizor de tehnologie la cel mai inalt nivel.

Fideli conceptului care i-a propulsat in topul celor mai admirati producatori, BenQ continua sa utilizeze resursele si experienta acumulata in design de produs, afisaj vizual si tehnologii mobile pentru a incanta utilizatorii din toata lumea, oferind o gama larga de produse, servicii si solutii, incepand de la video proiectoare, monitoare profesionale, ecrane interactive in format mare, accesorii AV, solutii de imagine si dispozitive mobile, pana la iluminat cu LED-uri.

BenQ investeste constant pentru a dezvolta domeniile care au o importanta primordiala pentru utilizator, cu un impact major asupra calitatii vietii acestuia, urmand o filosofie proprie:

Because It Matters! - Bringing Enjoyment 'N' Quality to LIFE

LIFE -este definitia celor patru domenii de activitate in care BenQ este lider astazi: stilul de viata, afaceri, sanatate si educatie.

BenQ a intrat in lumea proiectoarelor 4K cu o tehnologie de varf oferind solutii pentru diverse ramuri ale industriei precum si divertisment. Importanta unui proiector 4K care sa reproduca imaginile cat mai  fidel este recunoscuta de orice persoana caruia ii place sa vizioneze filme sau orice alt tip de fisiere video intr-un sistem Home Cinema, sa sustina prezentari impecabile sau sa se recreeze jucand un joc video.

BenQ au introdus pe piata proiectoare cu tehnologie DLP, care este cea mai buna alegere pentru tehnologia de film, fiind utilizata pe ecranele IMAX. 

Tehnologia DLP de la BenQ are mai multe culori decât oricare alta si poate reproduce nu numai gama de culori care pot fi create cu rosu, verde si albastru, ci si cyan, magenta si galben, oferind utilizatorului mult mai multe nuante decat orice alt proiector.

Totodata diferenta dintre culorile alb-negru este foarte evidenta, iar contrastul excelent genereaza culori mai vii la vizionarea filmelor preferate. Acest tip de tehnologie împiedica degradarea culorilor oferind protectie si durata de viata prelungita proiectorului.

Rezoluția 4K de la BenQ este de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD (1080p) cu o reducerea drastica a efectului de estompare între puncte, ofera detalii mult mai clare si o calitate impecabila a imaginii.

Proiectoarele BenQ au certificare THX si tehnologia CinematicColor pentru garantarea standardelor audio-video de inalta fidelitate care reproduc continutului asa cum a fost proiectat in original la viteze net superioare oricaror proiectoare similare.

Cu proiectoarele BenQ vei avea o experienta unica de vizionare, cu imagini autentice de o claritate fara egal.


Nu sunt recenzii pentru Videoproiector BenQ CH100. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare