Unitate Multimedia Clarion VX-401E

  • Unitate Multimedia Clarion VX-401E
  • Unitate Multimedia Clarion VX-401E
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Unitate Multimedia Clarion VX-401E are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1699,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 283.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

  • 18 FM, 6 MW
  • Bluetooth® încorporat
  • USB (Audio) iPod® sau iPhone® Cablu USB opţional (Video): CCA748
  • Intrare USB spate
  • 2 intrări AV Mini-jack faţă / RCA spate
  • Egalizator cu 2 benzi
  • Filtru trece jos (100 Hz, fix)

CARACTERISTICI ESENŢIALE

Conectivitate iPod® şi iPhone® pentru a vă bucura fără întreruperi de conţinutul dvs. preferat audio şi video.

Pentru redare video, este necesar un cablu CCA748 opţional.

Bluetooth® încorporat pentru apeluri hands-free şi difuzarea muzicii.

Conectorul USB acceptă şi redarea de fişiere MP3, WMA, dar şi DivX.

Panoul LCD digital WVGA oferă o grafică de înaltă rezoluţie combinată cu utilizarea intuitivă prin panoul tactil.

Conectivitate iPod şi iPhone pentru o delectare unitară

Vă puteţi conecta iPod-ul sau iPhone-ul la unitatea principală şi puteţi accesa muzica şi fişierele video stocate pe acesta. Utilizarea este posibilă prin panoul de comandă al unităţii centrale, sunetul fiind redat prin sistemul de boxe al autovehiculului.

* Pentru redare audio, utilizaţi cablul USB furnizat cu dispozitivul iPod/iPhone.

* Pentru redare video, este necesar un cablu CCA748 opţional.

* Consultaţi site-ul nostru web pentru a găsi modele de iPod / iPhone care sunt compatibile

Hands-free prin Bluetooth® încorporat

Utilizând o cască compatibilă Bluetooth, vă puteţi conecta wireless telefonul mobil cu funcţie Bluetooth pentru a asculta apelurile prin sistemul audio al autoturismului. Sunt acceptate protocoalele HFP/OPP/A2DP/AVRCP. Lista de contacte din telefonul mobil poate fi sincronizată cu unitatea principală*. Apoi, veţi putea forma numărul de telefon direct de pe staţia multimedia.

* în funcţie de telefonul mobil

Panou LCD digital WVGA

VX401E este echipat cu un ecran LCD WVGA de înaltă rezoluţie. Această capacitate de rezoluţie ridicată asigură o vizionare mai confortabilă a materialelor video preferate.

Interfaţă de utilizare grafică controlată prin panou tactil

GUI (Interfaţa de utilizare grafică) afişează pictograme mari, care au vizibilitate ridicată şi sunt uşor de recunoscut de la prima privire. Şi, mulţumită ecranului cu panou tactil, accesarea fiecărei funcţii se realizează intuitiv, prin simpla aşezare a degetului pe pictograma corespunzătoare.

ACCESORII OPŢIONALE

RCB199Microfon extern opţional
CCA748Cablu de conectare video iPod / iPhone
CC4001UCameră CMOS color ultracompactă

Specificatii Unitate Multimedia Clarion VX-401E

Specificatii 18 FM, 6 MW
Bluetooth® încorporat
USB (Audio) iPod® sau iPhone® Cablu USB opţional (Video): CCA748
Intrare USB spate
2 intrări AV Mini-jack faţă / RCA spate
Egalizator cu 2 benzi
Filtru trece jos (100 Hz, fix)
Tip Echipament 2 DIN
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Unitate Multimedia Clarion VX-401E. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare