Tweeter Accuton C30-6-023

  • Tweeter Accuton C30-6-023
  • Tweeter Accuton C30-6-023
  • Tweeter Accuton C30-6-023
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Tweeter Accuton C30-6-023 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.720,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 286.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Step into the realm of exceptional audio with the Accuton C30-6-023 Cell Tweeter, a masterfully crafted transducer that elevates the listening experience to new heights. This meticulously engineered marvel boasts a 1.2-inch ultra-hard ceramic dome, a material renowned for its unwavering precision and unwavering clarity. Its resonant frequency lies comfortably above the audible range, eliminating any unwanted breakup and ensuring a smooth, seamless transition to the mid-range frequencies.

Highlights

  • Frequency response: 1800 - 25000 Hz
  • Sensitivity: 95 dB (2.83 V/1 m)
  • SPL: 110 dB (1 W/1 m)
  • Nominal impedance: 8 ohms
  • Thiele/Small Parameters: fs = 826 Hz, Qes = 0.46, Qts = 0.58, Vas = 0.16 liters
  • Dimensions: Diameter: 106 mm, Height: 106 mm

Product details

Accuton C30-6-023 Cell Tweeter

Immerse yourself in the captivating details of your favorite music with the C30-6-023's overhung motor design, which minimizes energy storage and optimizes heat transfer. This innovative approach results in exceptional transient response and low distortion, allowing you to savor the subtle nuances and intricate textures of every performance. The tweeter's vented aluminum voice coil former further enhances its performance by promoting efficient heat dissipation, ensuring consistent accuracy and longevity.

Coupled with a soft fabric surround, the C30-6-023 produces a smooth and linear frequency response, delivering a true-to-life rendition of your audio masterpieces. The tweeter's ferrofluid damping system meticulously centers the moving parts, ensuring exceptional linearity and reducing distortion to an absolute minimum. Recommended for applications above 1800 Hz, this exceptional tweeter unveils the true magic of high-frequency reproduction, captivating your senses with its unwavering accuracy, pristine detail, and harmonious integration into your audio system.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Tweeter Accuton C30-6-023

Tip Echipament Tweeter
Impedanta 8 ohmi
Diametru 1.2 inch / 3.048 cm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Tweeter Accuton C30-6-023. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare