Tuner Radio Rotel T 14

  • Tuner Radio Rotel T 14
  • Tuner Radio Rotel T 14
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Tuner Radio Rotel T 14 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3650,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 608.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The T14 provides a wealth of high quality listening choices, from over the air FM/DAB+ broadcasts to a wide variety of internet streaming services over Wifi courtesy of DTS Play-Fi.

DTS Play-Fi technology for wireless audio streaming

DAB+ tuning

iOS / Android control App

TI 32-bit/384kHz Digital to Analog Converter

RDS (Radio Data System) capability for FM broadcasts


This is not your father′s tuner. While the T14 can receive classic analogue FM stations, it has also been designed to take advantage of Digital Audio Broadcasts (DAB+), as well as all popular Internet streaming services. That′s a lot of options, but Rotel′s T14 makes selecting them as simple as the touch of a button. The 30 FM and DAB+ presets provide easy access to all of your favourite music stations.

A near endless supply of music sources are supported by the T14 using the DTS Play-Fi iOS and Android Apps including Spotify, Pandora, Tidal, Rhapsody, Amazon Music, Deezer and more. Your listening options for radio broadcasts have never been more varied or available at such high quality.*

*subject to station broadcast quality


Specificatii Tuner Radio Rotel T 14

Specificatii FM USABLE SENSITIVITY
22.2dBf

FM 50DB QUIETING SENSITIVITY
27.2dBf (Mono)

FM SIGNAL TO NOISE RATIO (at 70dBf)
65dBf (Mono)
60dBf (Stereo)

FM HARMONIC DISTORTION (at 70dBf)
0.2% (Mono)
0.3% (Stereo)

FM FREQUENCY RESPONSE
10Hz - 15kHz ±3dB

FM STEREO SEPARATION (100Hz/1kHz)
35dB/30dB

FM OUTPUT LEVEL
1.4V

FM ANTENNA INPUT
75Ω F Connector

NETWORK CONNECTION
802.11b/g/a/n Dual Band
Push button setup (WPS)

SECURITY
WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
Tip Echipament Network Radio
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Tuner Radio Rotel T 14. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare