Tuner Onkyo T-4070

 • Tuner Onkyo T-4070
 • Tuner Onkyo T-4070
 • Tuner Onkyo T-4070
 • Tuner Onkyo T-4070
 • Tuner Onkyo T-4070
 • Tuner Onkyo T-4070
 • Tuner Onkyo T-4070
 • Tuner Onkyo T-4070
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Tuner Onkyo T-4070 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Extinde-ti orizonturile cu tunerul de retea Onkyo T 4070

AirPlayul compatibil cu ReÈ›eaua Tuner T-4070 Onkyo este pregătit pentru revoluÈ›ia media. ConectaÈ›i T-4070 la reÈ›eaua de domiciliu pentru a avea acces la servicii bazate pe cloud streaming, Internet radio È™i biblioteci de muzică multi-format bazate pe PC. Faceti streaming audio wireless de la dispozitivul iOS sau PC cu AirPlay sau bucuraÈ›i-vă de muzica stocată pe iPod, iPhone sau un dispozitiv de memorie flash prin portul USB direct-digital. De asemenea puteti selecta dintre posturile AM / FM / DAB / DAB + radio disponibile. Gestionarea acestei abundenta de muzica nu a putut fi mai uÈ™oara, cu Remote App Onkyo pentru iPod touch telefon / iPhone È™i Android se asigura controlul dispozitivului T-4070 in cel mai facil mod . Indiferent de modul în care alegi să asculÈ›i, vei fi uimit de calitatea pura a sunetului. Învelită într-un È™asiu anti-vibraÈ›ii de 1.6 mm grosime, circuitele DIDRC È™i Wolfson® 192 kHz DAC / 24-biÈ›i asigura pe fiecare canal livrarea extrem de precisa, printr-o prelucrare la nivel audiofil. Adăugat la un sistem hi-fi seria Onkyo de referinÈ›ă sau la cel existent stereo set-up, T-4070 va revigora coloana sonoră a vieÈ›ii tale.


Key Features
 • Wireless Streaming with AirPlay
 • Internet Radio and Music Streaming Services
 • DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry)
 • DLNA-Certified Home Network Capability
 • Direct Digital Connection of iPod/iPhone and Flash Memory via USB Port
 • Onkyo Remote Apps for iPod touch/iPhone and Android

Network Tuner

Expand Your Horizons with Onkyo′s T-4070 Network Tuner

Onkyo′s AirPlay-compatible T-4070 Network Tuner is ready for the media revolution. Connect the T-4070 to your home network for access to cloud-based streaming services, internet radio, and PC-based multi-format music libraries. Stream audio wirelessly from your iOS device or PC with AirPlay, or enjoy music stored on iPod, iPhone, or flash-memory device via the direct-digital USB port. Naturally, you can also select from available AM/FM/DAB/DAB+ radio stations. Managing this abundance of music couldn′t be easier, with Onkyo′s Remote App for iPod touch/iPhone and Android phone putting control of the T-4070 in the palm of your hand. Whichever way you choose to listen, you′ll be blown away by the sheer quality of the sound. Encased in a 1.6 mm-thick anti-vibration chassis, the DIDRC circuitry and Wolfson® 192 kHz/24-bit DACs on each channel deliver extremely accurate, audiophile-level processing. Added to an Onkyo Reference Series hi-fi system or to your existing stereo set-up, the T-4070 will reinvigorate the soundtrack to your life.Specificatii Tuner Onkyo T-4070

Specificatii DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry)
Internet Radio and Music Streaming Connectivity via Ethernet (vTuner, Last.fm, Spotify, AUPEO!)*1
Works with AirPlay for iPod touch/iPhone/iPad
Home Network Capability with DLNA Version 1.5 Certification
Playback of Audio Files Through Local Network (MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC)
Direct Digital Connection of iPod/iPhone and Flash Memory via Front-Panel USB Port
Supports Onkyo Remote Apps for Control of Hi-Fi System via iPod touch/iPhone*2 and Android Phone*3
Advanced Music Optimizer for Compressed Digital Music Files
Separate Wolfson® 192 kHz/24-Bit DACs (WM8742 x 2) for L/R Channels
1.6 mm-Thick Anti-Vibration Full-Flat Chassis
FM/AM/DAB+ Tuner
40 FM/AM Presets
40 DAB/DAB+ Presets
RDS (RT/PTY/TP)
3 Digital Audio Outputs (Amphenol AES/EBU, Optical, and Coaxial)
Analog Audio Output
Machined, Gold-Plated RCA, AES/EBU, and Coaxial Terminals
3-Mode Display Dimmer (Normal/Dim/Dimmer)

*1 Availability of services depends on region. *2 Compatible with iPod touch (3rd generation or later) and iPhone 3GS or later. (All models require iOS 4.2 or later.) *3 Requires Android OS 2.1 or later.


Notes regarding ErP directive Lot 26 (please see corresponding PDF in downloads section):
We have changed the specification in order to comply the regulation, so it does not matter to part of customer who bought the product which was made before January 2015.
Tip Echipament Network Radio
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Onkyo - Armonia sunetului

Probabil ca nu exista iubitor de muzica si sunet care sa nu fi auzit macar o data in viata de Onkyo. Indiscutabil, unul dintre cele mai carismatice marci de Hi-Fi din istorie, Onkyo a respectat intotdeauna filozofia cu care s-a pornit la drum in urma cu 70 de ani: produsele marcii trebuie sa fie parte integranta din starea de bine transmisa oamenilor de muzica.

Specializata in manufacturarea de produse audio/video premium, Onkyo (care se poate traduce din japoneza prin armonia sunetului) a fost infiintata in 1946, la Osaka, cu telul declarat de a ajunge printre cele mai mari companii din domeniu in lume, lucru care le-a iesit din plin. De-a lungul istoriei, Onkyo a propus numeroase produse avangardiste si unice, cele mai multe dintre ele atingand statutul de obiect cult printre pasionatii de sunet. In prezent un conglomerat care include marcile Integra, Integra Research si divizia de Home electronics de la Pioneer, Onkyo Corporation a ramas fidela mostenirii care impune inovatie pe fondul unei traditii respectabile.

Onestitatea si valoarea sunt doua dintre atributele majore care definesc produsele Onkyo, iar sunetul produselor ce poarta acest nume a fost descris intotdeauna drept impecabil. Daca tinem cont si de faptul ca cele mai multe produse Onkyo fac acelasi lucru (uneori poate chiar mai bine) decat produse concurente care costa de 3-4 ori mai mult, intelegem de ce marca e una dintre cele mai populare din lume.


Divizia Pioneer Home Electronics a fuzionat inca din martie 2015 cu grupul japonez Onkyo formand pe piata de profil o noua companie denumita Pioneer & Onkyo Europe GmbH capabila sa ofere si pietei din Romania cele doua branduri de prestigiu in domeniu AV: Pioneer si Onkyo. 

Printre realizarile dea lungul timpului evidentiind urmatoarele:

1948 - inregistreaza primul succes cu revolutionarul con nepresat al difuzoarelor ED-100.

1960 - primul difuzor cu reflex integrat MX-8P.

1968 - este anuntat primul amplificator multicanal MC-2200

1972 - este creat laboratorul de cercetare in domeniu acustic si se infiinteaza Onkyo Germany GmbH. Este introdusa pentru prima data difragma de titan la difuzoare.

1977 - este anuntata pe piata de High end HiFi primul preamplificator P-303 si a amplificatorului M-505.

1981 - introduce primul CD player 

1983 - lanseaza primele difuzoare monitor M-2000

1989 - introduce pe piata primele doua amplificatoare controlate prin telecomanda A-8640 si A-8630.

1993 - prima certificare THX pentru receiverul AV - TX-SV919THX

1996 - primul receiver THX 5.1 - TX-DS939 si introducerea sloganului "Onkyo is sound".

1989 - primele difuzoare OMF Onkyo

1999 - primul DVD player Onkyo DR-90.

2000 - primul receiver 6.1 THX Onkyo TX-DS787

2001 - primul sistem home cinema Dolby ProLogic II AV TX-DS494

2002 - primul network receiver cu conectare Ethernet TX-NR900

2003 - primul amplificator 7 canale DTA-7

2007 - primul receiver cu Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio si HQV Reon-VX

2010 - lanseaza amplificatorul pe noua canalePA-MC5500

2010 - debutul seriei Reference HiFi

In acest moment Onkyo ofera o gama larga de produse in domeniul AV printre care putem aminti: receivere AV, amplificatoare HiFi, sisteme Home Cinema, sisteme de difuzoare 5.1 si stereo, microsisteme HiFi, CD playere, tunere si pickup-uri.

Nu sunt recenzii pentru Tuner Onkyo T-4070. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare