Tester Dayton Audio DATS V2

  • Tester Dayton Audio DATS V2
  • Tester Dayton Audio DATS V2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Tester Dayton Audio DATS V2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
799,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dayton Audio DATS V2 este un dispozitiv de masurare si analiza puternic, versatil, dar in acelasi timp usor de utilizat. Este un lucru bine stiut faptul ca datele valide si exacte sunt esentiale pentru obtinerea unor rezultate excelente.

DATS (Sistemul de testare audio Dayton) V2 este instrumentul principal in orice caseta de instrumente a designerului de difuzoare sau a inginerului audio, furnizand date exacte si precise de masurare pentru orice traductor audio sau sistem de difuzoare.

DATS V2 este un sistem de testare unic, multifunctional, care functioneaza impreuna cu PC-ul dumneavoastra si cu software-ul de testare pentru a masura raspunsul impedantei unui difuzor si a obtine un set complet de parametri Thiele / Small care descriu functionarea acestuia.

Modulul de masurare DATS V2 ofera stimululi electric boxei, masoara impedanta boxei si apoi creeaza un grafic de inalta rezolutie (30.000 de puncte de date!), totul fara hardware suplimentar necesar. Software-ul inclus nu doar masoara impedanta si parametrii difuzoarelor cu o precizie incredibila, dar poate masura si adevarata valoare a inductoarelor, condensatoarelor și rezistoarelor si functioneaza de asemenea ca un generator de semnale și domeniul de aplicare pentru a va permite sa monitorizati semnalele electrice mici (doar la nivel de linie).

Ceea ce este nou la versiunea V2 este abilitatea de a masura parametrii Wright (Kr, Xr, Ki si Xi) pentru simularea difuzoarelor de precizie si abilitatea de a afisa si imprima datele de impedanta folosind o scală logaritmica.

Precizia masuratorilor de condensatori are de asemenea un plus datorita capacitatii noi de a masura ESR, factorul de disipare, factorul de calitate (Q) si unghiul de pierdere (sigma), pentru caracterizarea completa a componentelor pasive.

Noul hardware DATS V2 elimina timpul de incalzire si de racire si este mai stabil decat DATS-ul original, pentru masuratori neintrerupte.

Este, de asemenea, recunoscut instantaneu si configurat corect de PC-ul dumneavoastra, fara configurare indelungata. DATS V2 completeaza si alte unelte de testare mai scumpe, fiind mai usor de configurat si utilizat, si mult mai portabil, astfel, se poate conecta DATS chiar si intr-un laptop.

Cand este folosit impreuna cu Dayton Audio OmniMic, puteti sa luati un laborator electro-acustic complet oriunde mergeti. DATS V2 este mai rapid, mai elegant, mai versatil si mai usor de folosit decat orice alt dispozitiv de testare si masurare a difuzoarelor.

Software-ul DATS V2 este compatibil cu versiunile originale DATS si WT3 prin intermediul unei setari software. Cerinte minime de sistem: IBM PC sau sistem compatibil cu 64MB RAM; Procesor Pentium III de 500 MHz; MS Windows 98, Me, NT, 2000, XP, Vista, 7 sau 8; Un port USB 2.0 / 1.1 disponibil.

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Tester Dayton Audio DATS V2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare