Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC

 • Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC
 • Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC
 • Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC
 • Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC
 • Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC
 • Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC
 • Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC
 • Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4.599,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 15-30 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda in 15-30 zile

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 766.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Sursa noastra de alimentare echilibrata PLiXiR Elite BDC este conceputa pentru a reduce toate tipurile de zgomot prezente intr-o sursa de curent continuu. În urma unor studii profunde, s-a constatat ca circuitul traditional de alimentare cu curent continuu nu le poate elimina pe toate. Acestea includ curentul cu bucla la sol șs zgomotul de rectificare / poluare a diodelor.

Abordarea noastra incepe cu o proiectare echilibrata a puterii de curent alternativ, impreuna cu o reglare a tensiunii in doua etape constand dintr-un pre-regulator cu o bucla deschisa si o a doua etapa de feedback in bucla.

Circuitul nostru unic de alimentare echilibrata AC elimina efectiv zgomotul buclei la sol si reduce zgomotul diodei.

Prima reglare, din prima etapa, filtreaza cea mai mare parte a zgomotului, in special zgomotul de inalta frecventa si caldura de la regulatorul de tensiune din etapa a doua. Reglarea in 2 etape este conceputa ca o „poarta” pentru a impiedica zgomotul din partea inferioara a retelei sa treaca inapoi la reteaua de curent alternativ.

Caracteristici

· Proiectarea si reglarea zgomotului in trei etape, cu un circuit de alimentare AC echilibrat si un regulator de tensiune in două etape. Elimina toate tipurile de zgomot mai jos de echipamentul dumneavoastra si previne poluarea in mai sus la reteaua de curent alternativ.
Transformatorul personalizat de balans Noratel cu scut electrostatic reduce zgomotul la reteaua de curent alternativ.

· Proiectarea echilibrata de curent alternativ elimina prezenta zgomotului diodei la impamantare si, de asemenea, elimina curentul si zgomotul buclelor de masa.

· Etapa de prereglare are clasa A si elimina cea mai mare parte a zgomotului si a caldurii pentru etapa de reglare continua a tensiunii DC, imbunatatind drastic performantele acestuia. Echivalent cu >1F capacitatea filtrului.

· Etaj clasica de reglare a tensiunii principale cu zgomot redus, cu protectie termica si de scurtcircuit pentru echipamentul dumneavoastra.

· Carcasa din aluminiu extrudat, de 5 mm grosime. Placile superioare si inferioare din metal gros ofera o carcasa ultra-rigida care protejeaza de efectele degradante ale sunetului vibratiilor mecanice si protejeaza transformatorul de deteriorarea externa.

Componente premium selectate, inclusiv condensatori cu impedanta ultra-joasa, conectori cu curent inalt si cabluri de cupru de inalta puritate

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

PLiXiR - Upgrade-ul absolut

De mai bine de 10 ani, grupul Sound Affairs din Singapore (evoluat din mai vechea companie Effective Audio Mods) a plecat pe dificilul traseu al crearii unor produse care sa aduca imbunatatiri semnificative oricarui sistem audio ar fi atasate. Ideea cu care s-a plecat la drum a fost aceea a impletirii fericite a stiintei cu arta, echipa Sound Affairs fiind considerata la aceasta ora cea mai buna din domeniu in Singapore.

Focusul inginerilor asiatici este divizat pe trei directii foarte clare:

 • kiturile de modificare a componentelor sau sistemelor audio (solutii de interventie in anumite zone din sistem pentru imbunatatirea rezultatului final)
 • produsele proprii PLiXiR, regulatoare de tensiune si surse impartite in doua serii – Elementa si Elite
 • implementarea personalizata a boxelor active la domiciliul clientului

Revenind la produsele proprii, insumate sub marca PLiXiR, sunt considerate printre cele mai bune din lume la acest moment si, indiscutabil, cel mai tare upgrade pe care-l poti face unui sistem audio. De ce? Din simplul motiv ca intregul sistem functioneaza cu ajutorul curentului electric, care e departe de a fi perfect. Fluctuatiile de tensiune si interferentele electrice sunt cei mai mari dusmani ai unui sistem, si aici intervin gardienii PLiXiR. Create sa atenueze pana la eliminare aceste probleme, regulatoarele automate de tensiune PLiXiR (unele avand incorporate transformatoare toroidale de zeci de kilograme) sunt vesta de salvare a sistemelor, mai ales intr-o tara in care retelele electrice sunt departe de a fi puse la punct.

Daca este un element in sistem pentru care investitia nu este niciodata irosita, atunci acesta este, cu siguranta, sursa. Oricat de scumpa ar fi o componenta audio, sursa cu care vine din fabrica nu va fi niciodata cea mai buna, din evidente ratiuni economice. PLiXiR intervine si aici cu o gama foarte variata de surse extraordinare, multe dintre ele la preturi foarte accesibile.

In concluzie, regulatoarele de tensiune si sursele pot transforma un sistem pana la nivelul la care sa-si depaseasca cu mult conditia, aportul acestor doua componente aparent minore fiind unul cu adevarat spectaculos. Pe incercate!

Nu sunt recenzii pentru Sursa de Alimentare PLiXiR Elite BDC 6A 9 VDC. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare