Suport TV Sanus VSF716

  • Suport TV Sanus VSF716
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Suport TV Sanus VSF716 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
489,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 81.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Inspired by the sleek look of modern TVs and ultra-high-end kitchen appliances, the Advanced Full Motion Mount is designed to blend seamlessly with TVs and décor.

Featuring a brushed metal exterior, the Advanced Full-Motion Mounts are available in two distinct finishes: brushed black stainless with charcoal grey trim and brushed stainless silver with black trim.

Beneath the mount′s stylish exterior is an ultra-strong, solid steel frame that provides maximum support ensuring your TV will stay securely in place.

With a lower profile depth than traditional full-motion mounts, the Advanced Full-Motion Mount positions TVs closer to the wall creating a more streamlined look.

Expertly engineered with FluidMotion™ design, the Advanced Full-Motion Mount provides unparalleled smoothness. Effortlessly extend, tilt and swivel your TV regardless of its weight or thickness.

The mount′s included Steady Set™ functionality ensures your TV will stay exactly where you want it − no drifting, shifting or unwanted movement ever.

With its simple and intuitive design, the Advanced Full-Motion Mount ensures a clear and hassle-free 30-minute installation.


Product Features

  1. Stylish brushed metal exterior seamlessly blends with TV and décor.
  2. FluidMotion™ design provides unparalleled smoothness. Effortlessly extend, tilt and swivel your TV regardless of its weight or thickness.
  3. Steady Set™ ensures your TV will stay exactly where you want it − no drifting or unwanted movement ever.
  4. Ultra-strong, solid steel frame provides maximum support ensuring your TV will stay securely in place.
  5. Places TV just 1.8” from the wall for a streamlined look that complements today′s sleek TVs.
  6. Up to 15º of tilt and 90º of swivel left to right for a great picture no matter where you watch.
  7. Integrated cable management helps conceal unsightly power and HDMI cables.
  8. This mount is rigorously tested for safety and performance, UL-listed and features a 10-year limited warranty.
  9. Simple and intuitive design makes installation easy. In just 30 minutes, your TV will be mounted, and all hardware is included.

Specificatii Suport TV Sanus VSF716

Specificatii Product Brand: SANUS
Model Code: VSF716
UPC Code: - Silver
- Black
Product Width: 12.02 / 30.53cm
Product Height: 11.64 / 29.57cm
Product Depth: 1.80 - 16.05 / 4.57cm - 40.77cm
TV Size Range: 19 - 40 / 48.26cm - 101.60cm
Maximum TV Weight: 35lbs / 15.88kg
Supported VESA Patterns View Supported Patterns
Tilt: 5° / -15°
Roll: 2° / -2°
Swivel: 90° / -90°
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Suport TV Sanus VSF716. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare