Suport TV Sanus LL11

 • Suport TV Sanus LL11
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Suport TV Sanus LL11 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
399,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 66.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The SANUS LL11 HDPro™ Super Slim mount takes low profile to a new level. Its innovative design emphasizes the sleek look of ultra-thin LCD, plasma and LED TVs by placing them just .55 / 1.4 cm from the wall. Unlike other fixed-position mounts on the market, the LL11 offers additional exclusive features that make it incredibly easy to install and use. ClickStand™ technology holds the bottom of the TV away from the wall for easy cable access without removing the TV from the mount. Convenient quick-release tabs on both mounting brackets stay hidden, but easily pull down to unlock the TV from the wall plate for cable access. The ProSet™ feature allows post-installation height and leveling micro-adjustments for perfect positioning after hanging. Lateral shift allows the TV to move left and right on the wall plate so it′s placed exactly where you want it, even with off-center studs. Wall plate mounting holes are designed to accommodate 16 or 24 studs. Mount now fits TVs 40” − 85”, and all current LL11 models have been tested for compatibility with the updated size range.

Product Features

 1. Conceal unsightly cables
 2. Expandable TV brackets ensure a perfect fit
 3. HDpro™ product specially created for the custom installer
 4. Hardware included
 5. Leveling adjustments allow TV to be perfectly positioned after hanging
 6. Our TV Mount products are Safety Tested and UL Certified
 7. Perfect for viewing TV at eye level
 8. Position your TV as close to the wall as possible
 9. Pull down on hidden straps to access cables behind your TV
 10. Slide TV side-to-side for perfect positioning on the wall

Specificatii Suport TV Sanus LL11

Specificatii Product Brand: SANUS
Model Code: LL11
UPC Code: - Black
Product Width: 35.30 / 89.66cm
Product Height: 22.50 / 57.15cm
Product Depth: 0.55 / 1.40cm
Product Weight: 9.00lbs / 4.08kg
Package Width: 37.50 / 95.25cm
Package Height: 1.80 / 4.57cm
Package Depth: 6.90 / 17.53cm
Package Weight: 11.80lbs / 5.35kg
TV Size Range: 40 - 85 / 101.60cm - 215.90cm
Maximum TV Weight: 150lbs / 68.04kg
Universal Mounting: Yes | 65 x 25 through 825 x 500i
Supported VESA Patterns View Supported Patterns
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Suport TV Sanus LL11. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare