Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati

  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
  • Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.089,00 RON / Set
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 181.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Suport pentru cabluri de boxe, alimentare sau interconect care elimina microvibratiile. Folosirea acestui produs duce la un sunet mai clar cu o transparenta net superioara

Produs pentru eliminarea vibratiilor si microvibratiilor, eliminare ce duce la o performanta mai buna, un sunet mai clar, un bas mai bine controlat, voci mai naturale, dinamica mai buna. bFly Audio este producator german care dupa 10 ani de teste au ajuns la concluzia ca pentru a reduce vibratiile in toata gama de frecvente este necesar ca produsul folosit sa fie compus din mai multe materiale cum ar fi: sorbothanul, aluminiu, otel, pluta, lemnul si alte astfel de materiale.
Rezultatul optim este dat de alegerea corecta a produselor anitvibratie, bFly Audio practic a descoperit combinatia ideala de materiale, astfel incat toate produsele sale ofera calitate excelnta la cel mai bun pret.
Concurenta din piata vand produse antivibratie la preturi mult mai mari si au rezultate mai slabe pentru sistemul audio


For example. If you knock on the cable of a headphone you could hear a noticeable “tok”.
What happens? The mechanical energy of the knocking will be transformed in electrical energy.
Therefore you can hear the knocking in your headphone. This negative effect is pure microphonic.

The same effect occurs with cables to load speakers and power cables. The vibrations in the air from the load speakers as well as the vibrations from the floor, produce microphonic within the cables. Because cables are often very long the effect is significant hearable in the form of “unrest”. So with our CUBE or TOWER absorber you will have more rest and darker background.

A customer reports: I received the shipment today, with thanks. My first impressions:
Depth has increased layering, more information, bass has more depth, tone and texture, liquid, not edgy anymore.
Its a wonderful product - has simply elevated my listening joy.
Thanks and keep changing the world ...

The essential precondition of good cable is a homogeneous electromagnetic field over the whole length of the cable. For the absorber corpus we have chosen wood or POM , because it has no electronic effect and additional it damps vibrations because of his airy and amorphous structure.

CUBE

For the absorber corpus we have chosen wood, because it has no electronic effect and additional it damps vibrations because of his airy and amorphous structure.

The selected wood called “Amasaque” comes from maritime regions in Africa. It has a high ratio of air and a relative uniform structure.

The surface of the wood we tread only with natural oil.

Depending on the hardness of the cable we recommend one absorber per 30 to 40cm cable length. The cable mst not touch the floor.

CUBE - Details

The essential improvement comes from the absorbers feet, which are senked 5mm into the floor of the CUBE. The feet consist of the proven two-layer combination of Sorbothane and airy rubber foam

The bearing of the cable is a triangular cutout. So each diameter of cables has the same stable storage.

Additionally in this triangular cutout a granulate of cork-rubber in a special form are mounted. The aim of this form is to achieve an adjustment to the weight of the cables. The weight of the cables does even increase disproportional to his diameter.

Adjustment to the weight is one of the contents of our MLA technique (Multi Layer Adjustment).

Convince yourself of the hearable improvement in the form of more rest and darker background.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

bFly-audio - Inamicul vibratiilor nedorite

 

Marca german bFly-audio, specializata in tratamente acustice, isi dezvolta produsele pe tehnologia MLA Absorber, o combinatie ideala a unor materiale absorbante fonic, selectate si perfect proportionate pentru a oferi experienta unui sunet cat mai natural. Tehnologie MLA (Multi-Layer Adjustment) presupune suprapunerea mai multor straturi de materiale cu grad de absorbtie fonica ridicat, cum ar fi sorbotanul, pluta sau cauciucul natural, straturile fiind separate de o foaie de aluminiu cu efect non-fonoabsorbant, astfel permitand filtrarea diferitelor game din spectrul de frecvente audio.

Filosofia companiei este construita in jurul conceptului de sunet natural, considerat a fi cea mai importanta recompensa pe care si-ar dori-o un iubitor de muzica de la sistemul sau. bFly-audio ofera o varietate de materiale fonoabsorbante care permit eliminarea unui procent semnificativ din vibratiilor si ecourile nedorite, obtinandu-se astfel un sunet optimizat la maxim. In portofoliul companiei se gasesc solutii complete pentru tratamente acustice, de la materiale absorbante si capcane de bass pana la protectii de spike-uri, solutii antivibratii pentru pick up-uri si chiar un material propriu, bTec, excelent ca si filtru de frecvente joase, mai ales in tandem cu sorbotanul.

Experienta de peste zece ani in industrie permite companiei de tuning audio sa ofere tratamente acustice de cea mai buna calitate pentru orice tipuri de dispozitive si clase de greutate, pastrand, in acelasi  timp, un pret accesibil.

Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
PDF 1 Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati
PDF 2 Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati

Nu sunt recenzii pentru Suport Cabluri Antivibratie bFly Audio Cube Set 2 bucati. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare