Subwoofer Magnat SUB 300-THX

  • Subwoofer Magnat SUB 300-THX
  • Subwoofer Magnat SUB 300-THX
  • Subwoofer Magnat SUB 300-THX
  • Subwoofer Magnat SUB 300-THX
  • Subwoofer Magnat SUB 300-THX
  • Subwoofer Magnat SUB 300-THX
  • Subwoofer Magnat SUB 300-THX
  • Subwoofer Magnat SUB 300-THX
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Magnat SUB 300-THX are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5619,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 936.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Aceasta boxa poate fi folosita in sistem 5.1 / 7.1 / 5.2 / 7.2 Dolby Atmos, este certificat THX

The Cinema Ultra Sub 300-THX subwoofer also amazed the THX testers: It is the smallest woofer so far to have been awarded the Ultra-2 seal.
Here, too, the basis for the record is the very latest technology. The 32 cm highperformance driver is optimised for a large stroke and minimal distortions.
For power right from the bottom − the Cinema Ultra Sub 300-THX goes all the way down to 18 Hertz! − the subwoofer is supported by two passive radiators of the same size and appearance.
Together with the newly developed 550 watt Class D power amp, they are located in a compact, extremely sturdy enclosure where the baffle alone, made of 45 mm thick MDF, effectively suppresses a lot of vibrations.

Specificatii Subwoofer Magnat SUB 300-THX

Specificatii Principle THX® Ultra2-certified active high-performance
subwoofer, Dual passive radiator
Equipment:
320 mm subwoofer
2 x 320 mm passive radiator
Power Handling (RMS / Max.) 550 / 1100 watts
Frequency Response 18 - 200 Hz
Crossover Frequencies THX: without filtering Line-Modus: 40-180 Hz
Phase 0° to 180° continuously variable
Dimensions (WxHxD)
468 x 461 x 460 mm
468 x 461 x 478 mm (incl. amplifier)
Weight 32.5 kg
Cabinet surface:
Front: black silk matt /
body: textured film - anthracite
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Subwoofer Magnat SUB 300-THX
PDF 1 Subwoofer Magnat SUB 300-THX
Subwoofer Magnat SUB 300-THX
PDF 2 Subwoofer Magnat SUB 300-THX

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Magnat SUB 300-THX. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare