Subwoofer Jamo J 10 SUB

  • Subwoofer Jamo J 10 SUB
  • Subwoofer Jamo J 10 SUB
  • Subwoofer Jamo J 10 SUB
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Jamo J 10 SUB are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The latest subwoofer line from Jamo offer high value with stylish aesthetics. By utilizing modern materials and core technologies, the J 10 SUB makes your home theater and music listening experiences unforgettable. With an amplifier capable of 300W of peak power, this subwoofer can deliver higher sound-pressure levels at lower distortion, resulting in maximum musical fidelity and reproduction of details.

The J 10 SUB features a 10 front firing, aluminized polyfiber woofer that provides exceptionally low frequency response with minimal distortion. The all-digital amplifier delivers clean high-efficient power and accuracy in reproduction. Housed in a MDF cabinet with a sleek wood grain vinyl to match our highly acclaimed Studio line, this versatile subwoofer seamlessly integrated into any decor.


  • Aluminized Polyfiber Woofer Delivers low frequency response with minimal distortion.
  • All-Digital Amplifier Clean, high-efficient power.
  • Front-Firing Driver Provides deep bass and placement flexibility.
  • Low Pass Crossover and Phase Control Allows you to blend the subwoofer's low-frequency tones and establish the ideal level of bass
  • Line/LFE Inputs Ensures compatibility with old and new receivers.
  • MDF Cabinet with Modern Finish Wood grain vinyl provides a contemporary aesthetic.
  • Front-Mounted LED Power Indicator Lets you know when the system is on or off.

Specificatii Subwoofer Jamo J 10 SUB

Specificatii Switchable Phase Control 0/180
Weight (Kg/lb) 12 / 26.5
Rated output (W) 150W
Amplifier Power (Cont/Peak) 150W / 300W
Woofer (mm/in) 254 / 10 Aluminized Polyfiber
Frequency Response (Hz, +/-3dB) 31Hz - 120Hz
Product dimensions (mm/in, HxWxD) 368.3 x 317.5 x 427 / 14.5 x 12.5 x 16.8
Crossover Frequency 40-120Hz
System Type Bass Reflex Subwoofer, Front-Firing Driver, Rear Ported
Finish Black Ash, White Ash, Dark Apple
Inputs Line Level RCA
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Jamo J 10 SUB. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare