Subwoofer Definitive Technology SuperCube 6000

  • Subwoofer Definitive Technology SuperCube 6000
  • Subwoofer Definitive Technology SuperCube 6000
  • Subwoofer Definitive Technology SuperCube 6000
  • Subwoofer Definitive Technology SuperCube 6000
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Definitive Technology SuperCube 6000 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5399,00 RON
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 899.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Subwoofer-ul SuperCube 6000 este o piesa de rezistenta a sistemului dumneavoastra de acasa echivalent cu un subwoofer de 14 de inch conventional,insa cu o viteza sporita,muzicalitate si control superior.
Acesta incorporeaza un difuzor de 9 inch SuperCube,pus sub presiune a 2 radiatoare de 8 inch de ulta-joase,atfel incat sa puteti umple orice spatiu cu un bas profund,puternic si muzical.
Woofer-ul are integrat un amplificator capabil sa reproduca de pana la 1500 de W putere ajungand aproape fara efort la frecventele de pana la 14Hz.
Cabinetul unei boxe joaca un rol important in realizarea performantelor sale sonice.Rezonantele si vibratiile pot provoca distorsiuni nedorite precum si scurgeri importante de energie.
Tocmai de aceea cei de la Definitive Technology au folosit tehnologia denumita “monocoque” prin care cabinetul este astfe structurat incat toate panourile sunt unite intr-o singura structura solida.Peretii cabinetului,avand o densitate ridicata, sunt topite impreuna cu ajutorul adezivului de Polimer.
Cross-over-ul sofisticat permite jonglarea setarilor dupa preferintele dumneavoastra,avand pe langa alegerea frecventelor(de la 40 la 150Hz) , de asemenea, si posibilitatea schombarii fazei, si bineinteles,nelipsitul reglaj al volumului.
SuperCube 6000 are o gama completa de intrari,iesiri si caracteristici pentru a permite un montaj usor si eficient la orice sistem,fie el individual ori stereo.

Specificatii Subwoofer Definitive Technology SuperCube 6000

Specificatii Driver Complement
Subwoofer
Quantity 1
Diameter 9 (22.86cm)
Type High Excursion Active Subwoofer Driver
Bass Radiator
Quantity 2
Diameter 10 (25.40cm)
Type Planar Low Bass Radiator
Control
Display
Alpha Numeric Display Disappearing
Remote Control
IR Control Performance Optimizer Remote (Included with Subwoofer)
Functionality Volume; Mute; Low Pass Filter; Night Mode; Phase; EQ; Display
Digital Signal Processing
56 bit DSP User Selectable
Digital Crossover
Low Pass Filter 40 - 150 Hz, variable in 5 Hz increments
Low Pass Filter Slope 12 dB per Octave
Digital Phase Control
Phase Settings 0, 90, 180, 270 or 360 degrees
Electrical
Wireless Capability
Wireless Capability Wireless Ready
Audio Inputs
LFE input 1 (RCA)
Speaker Level 2 Pair (Speaker Cable)
Stereo Line Level 2 (RCA)
Total Frequency Response
Overall 14 Hz - 200 Hz
Amplifier
Internal Amplifier
Power 1500 watts
Channels 1
Type Class HD
Protection Circuitry
Primary Multiband Dynamic Range Optimizer (M-DRO)
Secondary Thermal Overload Sensor
Power Cycle
US Auto On/Off: Signal Sensitive (defeatable)
International Auto On/Off: Signal Sensitive (defeatable)
Power Requirements
US 110 volts A/C
International 220 volts A/C
Fuse
US 6.2 amp 250 volt Slo Blo
International 4 amp 250 volt Slo Blo
Dimensions
Cabinet Dimensions
Height 12 7/8 (32.70cm)
Width 12 (30.48cm)
Depth 13 (33.02cm)
Depth with Wireless Module 14 (35.56cm)
Shipping
Accessories
Included Accessories Preformance Optimizer Remote; Rubber Feet (4); Spikes (4)
Optional Accessories SCW-100 Wireless Kit (Available Separatey)
Carton Size
Height 17 (43.18cm)
Width 16 (40.64cm)
Depth 16 1/2 (41.91cm)
Shipping Weight
One per Carton 20kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Definitive Technology SuperCube 6000. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare