Subwoofer Dayton Audio18SW1200N-8

  • Subwoofer Dayton Audio18SW1200N-8
  • Subwoofer Dayton Audio18SW1200N-8
  • Subwoofer Dayton Audio18SW1200N-8
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Dayton Audio18SW1200N-8 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2.812,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 468.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Product description

Live sound is back in business! Dayton Audio wants you to hit the road with confidence and maximize your profitability at your next gig. Dayton Audio is a worldwide leader in raw frame drivers. We are passionate audio enthusiasts with a vision to offer the best performance to price value in the industry. After extensive market research, vendor evaluation, and sample driver testing, we are proud to introduce to you the Dayton Audio ODEUM Series.

Highlights

  • Powerful neodymium motor for superior output.
  • Well balanced SPL to Xmax ratio equates to a loud and long-throw sub
  • Copper inductance cap and aluminum demodulation ring for low distortion and low power compression
  • Robust 18” ribbed paper cone for strength and durability
  • Under spider and rear periphery venting allow for a cooler running voice coil

Product details

Dayton Audio Odeum Apollo 18N 18SW1200N-8 18 Professional Neodymium 8 Ohm

Using the knowledge from decades of driver design and engineering, Dayton Audio is placing an emphasis on technical excellence, product reliability, and innovation with the Odeum Series of speaker components! The Odeum Series takes the stage with a new line of professional drivers made for any venue.

The Dayton Audio Apollo 18N has a response that matches a large number of horn drivers and tweeters due to its high efficiency in the frequency range of human voices and midrange detail of stringed instruments. The impedance curve of the Apollo 18N makes it easy to pair up with your favorite compression driver without taxing your power amplifiers!

The Apollo 18N is an 18 subwoofer that is guaranteed to outperform the stock woofers in your PA system. A 1200W power limit is achieved through the combination of a large neodymium motor, a 4 voice coil with a fiberglass former, and a copper inductance cap to lower distortion. A paper cone with cloth M-roll surrounds provides a neutral tone that is easy to tune, and peripheral venting helps keep the whole system cool when playing!

We feel we have hit the sweet spot in price and specs in the pro audio market with this workhorse line of subwoofers, midrange, and high-frequency drivers. The ODEUM series consist of two 1200W 18 subwoofers (one neodymium, one ceramic), 5 sizes and various power ratings of neodymium mid-bass, and two 1 exit compression drivers (one bolt-on, one screw-on). Upgrade, replace, or create a new pro sound system with the ODEUM series.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Subwoofer Dayton Audio18SW1200N-8

Specificatii Article number : 18SW1200N-8
Woofer Series Odeum
Woofer Type Subwoofer
Nominal Diameter: 18

Power Handling (RMS): 1200 Watts
Power Handling (max): 2400 Watts
Impedance (Z): 8Ω
Sensitivity (SPL at 1m / 2.83V): 97 dB
Frequency Response: 35 to 1,000Hz
Voice Coil Diameter: 4
DC Resistance (Re) 6.1Ω
Voice Coil Inductance (Le) 0.61mH

Resonant Frequency (Fs) 32Hz
Mechanical Q (Qms) 10.02
Electromagnetic Q (Qes) 0.35
Total Q (Qts) 0.33

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms) 217.8g
Mechanical Compliance of Suspension (Cms) 0.114mm/N
Surface Area of Cone (Sd): 1200cm
BL Product (BL) 27.57T·m

Compliance Equivalent Volume (Vas): 8.95ft
Maximum Linear Excursion (Xmax) 9.1 mm
Cone / Diaphragm Material
Coated Paper
Surround Material Paper
Voice Coil Wire Material Copper

Voice Coil Former Copper
Basket / Frame Material Steel
Magnet Material Neodymium
Overall Outside Diameter: 18.19

Overall Depth : 7.22
Baffle Cutout Diameter: 16.23
Mounting Holes: 8
Sealed Volume: 3ft

Sealed F3: 84Hz
Vented Volume: 4.5ft
Vented F3: 42Hz
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Dayton Audio18SW1200N-8. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare