Subwoofer Dali Basis 100 Negru Mat

  • Subwoofer Dali Basis 100 Negru Mat
  • Subwoofer Dali Basis 100 Negru Mat
  • Subwoofer Dali Basis 100 Negru Mat
  • Subwoofer Dali Basis 100 Negru Mat
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Dali Basis 100 Negru Mat are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1799,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 299.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

BASIS 100 is one of the smallest subwoofers in our product range. Despite that fact, it has a 10” long stroke woofer and a powerful 100 watt amplifier, which will enhance the performance of smaller movie and music systems.

If you have been used to small speakers in your music or movie setup, you will be surprised, how much extra a subwoofer can improve the performance from your system.

The subwoofer is based on a 10” long stroke woofer and a 100 watt (RMS) amplifier. The amplifier has stereo inputs as well as LFE input. The level, crossover frequency and phase can be adjusted. BASIS 100 also features an electronic circuit, which will automatically power up the subwoofer, if signals are detected on the inputs. If no input signals are fed to the subwoofer for a while, the subwoofer will automatically go into standby-mode.

The cabinet is made of medium density fiber board (MDF). Underneath the subwoofer, there are four rubber feet, which will effectively prevent vibration being transferred to the floor. Also, the distance from underneath the subwoofer to the floor (caused by the rubber feet) will make the airflow from the down firing bass reflex port possible.

BASIS 100 is an ideal subwoofer for smaller systems − e.g. with the smaller CONCEPT speakers or the smaller IKON® speakers.

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

Specificatii Subwoofer Dali Basis 100 Negru Mat

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 109
Functions: Crossover Frequency,LFE LP Filter Switch,Phase Switch,StandBy Auto Power On Off Switch,Volume Gain
Descriere: Bass Reflex
Difuzoare: 1 x 10 Paper Fibre Cone
Dimensiuni: 340 x 320 x 370
Frecventa crossover: 40-120 Hz
Greutate: 14 kg
Putere RMS: Max. Amplifier Power Output [RMS Watts]: 130
Continous IEC Power Output [RMS Watts]: 100
Raspuns in frecventa: Frequency range+/- 3 dB [Hz] min: 32Frequency range+/- 3 dB [Hz] max: 150
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Dali Basis 100 Negru Mat. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare