Subwoofer Bowers Wilkins PV1D

  • Subwoofer Bowers Wilkins PV1D
  • Subwoofer Bowers Wilkins PV1D
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Bowers Wilkins PV1D are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
7520,00 RON / Bucata 6748,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 1253.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Subwooferul PV1D are mult mai multe de oferit fata de un subwoofer convetional. Stabilitatea de neclintit a acestuia este data de forma sa sferica si de cele doua difuzoare montate spate la spate pentru compensarea vibratiilor, iar platform sa digitala il face extrem de flexibil. Acesta poate sta la baza unui sistem compact home-cinema (cum ar fi MT60D), sau poate fi utlizat cu incinte mai mari intr-o multitudine de configuratii home theatre sau stereo in sisteme audiofile. Ecranul OLED cu senzori tactil ofera un acces facil la o serie de optiuni si presetari, in timp ce softul proprietar Bowers & Wilkins SubApp ™, ofera o modalitate foarte avansata de configurare.


Subwooferul PV1D are mult mai multe de oferit fata de un subwoofer convetional.Stabilitatea de neclintit a acestuia este data de forma sa sferica si de cele doua difuzoare montate spate la spate pentru compensarea vibratiilor, iar platforma sa digitala il face extrem de flexibil.Acesta poate sta la baza unui sistem compact home-cinema (cum ar fi MT60D), sau poate fi utlizat cu incinte mai mari intr-o multitudine de configuratii home theatre sau stereo in sisteme audiofile.Ecranul OLED cu senzori tactili ofera un acces facil la o serie de optiuni si presetari, in timp ce softul proprietar Bowers & Wilkins SubApp ™, ofera o modalitate foarte avansata de configurare.

Specificatii Subwoofer Bowers Wilkins PV1D

Specificatii Model PV1D
Drive units 2x 200mm (8in) Paper-Kevlar®/Aluminium cone long-throw
Power output 400W
Rated power consumption 150W
Standby power consumption <1W
Input impedance 100k
Signal / noise >100dB
Functions 5 Presets
Input sensitivity (analogue)
Gain (digital)
Low-pass filter frequency
Low-pass filter slope
Low-pass filter phase
Auto on/standby
Trigger on/standby
Trigger preset switching
RS-232 automation control
Inputs Stereo Line In (2x RCA Phono)
Speaker Level In
(5m cable supplied)
Height 342mm (13.5in)
Width 270mm (10.6in)
Depth 358mm (14.1in)
Net weight 18.7kg (41lb)
Finishes Matte Black
Matte White
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Bowers Wilkins PV1D. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare