Subwoofer Auto Pioneer TS-W311D4

  • Subwoofer Auto Pioneer TS-W311D4
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Auto Pioneer TS-W311D4 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
389,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 64.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

TS-W series subs combine superior sound, design and technology.

All TS-W series subwoofers are designed to produce high-quality sound. They are equipped with a fully enclosed basket, which suppresses repulsion efficiently, ensuring accurate, clear and rhythmical bass. Each sub also comes with advanced technologies, such as a Pioneer patented IMPP composite cone, a rigid 3D-shaped cone design, and large double stacked magnets. On top of that, these TS-W series offer easy installation in many different cars.

TS-W311D4
This subwoofer brings great flexibility thanks to its 4Ω dual voice coil, which allows you to opt for a 2Ω or 8Ω set-up (provided that there is correct power matching between the sub and your amp). The TS-W311D4 delivers up to 1400 Watts and is suitable for enclosed use. Additionally, it features:3D-shaped IMPP cone

Designed for durability, this sub has a strong 3D-shaped IMPP cone, which makes the body ultra-rigid yet lightweight, giving you powerful bass with minimal distortion.Fully enclosed basket

This sub features a fully enclosed basket to strengthen the chassis and increase its transient response, which results in a tighter, more accurate sound.Independent spiders

Different from regular subwoofers, this sub has an independent spider holder that improves airflow. While temperature and vibrations are reduced to a minimum, maximum response ensures high-quality sound - even at high input volumes.Specificatii Subwoofer Auto Pioneer TS-W311D4

Specificatii Maximum input power 1400 W
Nominal input power 400 W
Impedance 4Ω (2Ω / 8Ω)
Frequency response 20 - 125 Hz
Lowest resonance frequency 43 Hz
Sensitivity (1W/1m) 95 dB
Woofer size 30 cm
Woofer material IMPP Composite Cone
Voice Coil type Copper, 4-layer
Dual 4Ω voice coils: 2 or 8Ω
Voice Coil bobbin type Aluminium
Pole Yoke Type Extended and Vented pole yoke
Magnets Ferrite (double)
Terminals Push-type
Screw Terminals 8
Dimensions 326,6 x 168,5 mm
Weight 6.20 kg
Cut-out Hole 283 mm
Mounting Depth 151 mm
Surround Dual Layer, Fiber Reinforced Elastic Polymer Surround
Tip produs Subwoofer Pasiv
Tip Incinta Incinta Deschisa
Diametru Difuzor 30 cm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Auto Pioneer TS-W311D4. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare