Subwoofer Auto Pioneer TS-A30S4

  • Subwoofer Auto Pioneer TS-A30S4
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Auto Pioneer TS-A30S4 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
279,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 46.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

For extra tight decibels.

Get powerful, punchy bass in your car − from the pedigree of world record-breaking subwoofers. This subwoofer features an IMPP composite seamless cone, which delivers superior durability and rock solid bass, from it's ultra-rigid, yet lightweight structure. All of these combined gives you low distortion and powerful bass at high sound pressure levels.

Wiring and installation is easy and the subwoofer is suitable for enclosed use. Its cosmetics match with our GM-A amplifier line-up and A-series speakers.

This product is also available as a package combined with our GM-A3702 amplifier either with cables (GXT-3730B-SET) or without cables (GXT-3730B).

Specifications

CarSoundFit AppCar sound simulator application for an improved in-car sound experience
IMPPTMenjoy outstanding midbass response with the Blue Injection Molded Polypropylene Cone

Specificatii Subwoofer Auto Pioneer TS-A30S4

Specificatii Main Features
CarSoundFit App
IMPPTM
Size 30 cm
Type Cone
Maximum power 1400W
Continuous power output 400W
Frequency response 22 H z to 1.6 kH z
Sensitivity 87 dB
Impedance 4 Ω
Mounting Depth 136 mm
Woofer material IMPP
Voice Coil type Single Voice Coil
Voice Coil bobbin type Aluminium
Terminals Push
Magnets FERRITE
Cut-out Hole 281 mm
30cm / 12
Recom. Enclosure [l] 35.4 L
Recom. Enclosure [ft3] 1.25 ft3
Weight 3.55 kg
Dimensions 318 (Diam.) x 152 mm
Thiele/Small Parameters
Qts 0.7
Fs [Hz] 32.1 Hz
Vas [ft3] 1.98 ft3
Vas [l] 56.1 L
Xmax [mm] 8.25 mm
Tip produs Subwoofer Pasiv
Tip Incinta Incinta Deschisa
Diametru Difuzor 30 cm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Auto Pioneer TS-A30S4. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare