Subwoofer Auto Match PP 72W-D

  • Subwoofer Auto Match PP 72W-D
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Auto Match PP 72W-D are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
415,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 69.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

SUBWOOFER AUTO MATCH PP 72W-D

-Foarte rigid, cu con de hârtie prelucrată manual

-Bobine de voce rezistente la temperaturi ridicate

-Conectori pentru cabluri inclusi in pachet

Specificatii Subwoofer Auto Match PP 72W-D

Specificatii Putere RMS / max.

P

100 / 200 Watts

Impedanta

Z

2 x 2 Ω

Rezistenta DC

Re

2 x 1.6 Ω

Frecventa rezonanta

Fs

53 Hz

Factor mecanic q

Qms

3.30

Factor electric q

Qes

0.41

Factor total q

Qts

0.37

Conformitate

Cms

350 µm/N

Volum aer echivalent

Vas

7.9 L

Factor forta

B*I

8 Tm

Eficienta 1 W / 1 m

SPL

87 dB

Suprafata con

Sd

125 cm²

Moving mass

Mms

25 g

Material conHand-scooped paper cone

Rezistenta mecanica

Rms

2.5 kg/s

Voice coil diameter

ø

38.8 mm

Voice coil winding height16 mm

Excursie liniara maxima

Xmax

+/- 5.0 mm

Diametru exterior

ø

157.5 mm / 6.20

Diametru instalare

ø

133 mm / 5.24

Adancime instalare79 mm / 3.11Volum recomandat incinta

For two subwoofers

Incinta inchisa

Volum-

Lower limiting frequency (-3dB)-Incinta bass reflex

Volum15 L

Diametru port

ø

70 mm / 2.76

Suprafata port38 cm²

Lungime port20 cm / 7.87

Frecventa port

Fb

50 Hz

Lower limiting frequency (-3dB)48 Hz

Tip produs Subwoofer Pasiv
Tip Incinta Incinta Deschisa
Diametru Difuzor 38 cm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Auto Match PP 72W-D. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare