Subwoofer Auto JL Audio CP106LG

  • Subwoofer Auto JL Audio CP106LG
  • Subwoofer Auto JL Audio CP106LG
  • Subwoofer Auto JL Audio CP106LG
  • Subwoofer Auto JL Audio CP106LG
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Auto JL Audio CP106LG are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.420,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 236.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Enclosed Subwoofer System with Single 6W3v3-4 Subwoofer Drivers, Black Carpet (150 W, 4 Ω) - Ported Enclosure


This incredible MicroSub™ subwoofer system delivers the kind of output and extension that is normally possible with only much larger systems. The key to its performance lies in the precise tuning of its 6W3v3 subwoofer driver into an efficient slot-ported design.

Extensive interior bracing permits the use of thinner wall material that maximizes the enclosure's internal volume relative to its exterior volume. The port wraps around two walls of the enclosure to produce the necessary low tuning frequency that ensures excellent extension and response smoothness. The flared port entry and exit further enhance sound quality by minimizing air-flow noises through the port.

This subwoofer system is shipped wired, loaded and ready to connect via a five-way binding post terminal.

Finish: Black, high-grade automotive carpet with silver JL AUDIO embroidery on front baffle. A steel mesh grille is included to protect the subwoofer driver.

Construction: CNC-Cut High-Grade MDF

Recommended amplifier power: 50 - 150W
Nominal Impedance: 4 Ω


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Subwoofer Auto JL Audio CP106LG

Specificatii General Specifications
Continuous Power Handling (RMS) 150 W
System Nominal Impedance 4 Ω
Enclosure Type Slot-ported, Low-profile
Finish Black carpet
Grille Included Black Steel Mesh
Physical Specifications
Table_Image
External Width (W) 14.125 in / 359 mm
External Height (H) 9.625 in / 245 mm
External Depth (D1) 5.125 in / 130 mm
Net Weight 12 lb / 5.44 kg
Tip produs Subwoofer Pasiv
Tip Incinta Incinta Inchisa
Diametru Difuzor 16.5 cm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Auto JL Audio CP106LG. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare