Subwoofer Auto JL Audio CLS113RG

  • Subwoofer Auto JL Audio CLS113RG
  • Subwoofer Auto JL Audio CLS113RG
  • Subwoofer Auto JL Audio CLS113RG
  • Subwoofer Auto JL Audio CLS113RG
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Auto JL Audio CLS113RG are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Enclosed Subwoofer System with Single 13W7AE-D1.5 Subwoofer Driver, Black Carpet (1500 W, Dual 1.5 Ω) - Sealed Enclosure


For those who seek the ultimate in compact-enclosure sub-bass fidelity, we offer this sealed ProWedge™ system, in which the superb performance capabilities of the W7AE subwoofer driver are harnessed within a compact, sealed enclosure. This system has it all: extension, impact, detail and smooth response... at any listening level.

This enclosure design has been carefully engineered to the optimum sealed enclosure alignment for the 13W7AE-D1.5 and has been fine-tuned through extensive real-world listening.

This subwoofer system is shipped wired, loaded and ready to connect via a five-way binding post terminal.

The angled-back design saves precious cargo space by allowing the enclosure to fit tightly against the back of a vehicle's rear seat.

Finish: Black, high-grade automotive carpet, with gloss-black laminated decorative front baffle trim. Three solid aluminum bars provide stylish and rugged woofer protection.

Construction: CNC-Cut High-Grade MDF

Recommended amplifier power: 500 - 1500W
Nominal Impedance: Dual 1.5 Ω


Specificatii Subwoofer Auto JL Audio CLS113RG

Specificatii General Specifications
Continuous Power Handling (RMS) 1500 W
System Nominal Impedance 3 Ω
Enclosure Type Sealed, rear-firing design
Finish Black carpet / laminate
Grille Included Aluminum Bar Grille
Physical Specifications
Table_Image
External Width (W) 22.5 in / 572 mm
External Height (H) 18.25 in / 464 mm
External Depth (D1) 18.25 in / 464 mm
External Top Surface Depth (D2) 11.50 in / 292 mm
Net Weight 103.2 lb / 46.79 kg
Tip produs Subwoofer Pasiv
Tip Incinta Incinta Inchisa
Diametru Difuzor 34.3 cm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Auto JL Audio CLS113RG. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare