Subwoofer Auto JL Audio 10W7AE-3

  • Subwoofer Auto JL Audio 10W7AE-3
  • Subwoofer Auto JL Audio 10W7AE-3
  • Subwoofer Auto JL Audio 10W7AE-3
  • Subwoofer Auto JL Audio 10W7AE-3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Auto JL Audio 10W7AE-3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4.070,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 678.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

10th Anniversary Edition - W7 10-inch Subwoofer Driver (750 W, 3 Ω)


If you are seeking reference-grade sub-bass from a 10-inch driver, your search ends here. Total Car Audio in the UK called it like this when they reviewed the 10W7: This gives an all round performance of such high quality on every level, that bettering it will be very hard to achieve. Not only does the 10W7 deliver amazing excursion capability for its size, but it also maintains complete composure under power and is able to track complex bass material with uncanny accuracy and power.

The 10W7AE is best used with amplifier power in the 300W - 750W range and is optimized to operate in a 1.25 cu. ft. (35.4 l) sealed enclosure, or a 1.5 cu. ft. (42.5 l) ported enclosure. Detailed enclosure recommendations can be found in the Specifications tab.

W7AE (Anniversary Edition) Subwoofers celebrate the 10th Anniversary of the launch of the W7 subwoofers. Functionally, they are identical to the original W7's, but they are distinguished by the following cosmetic differences:

  • Satin-Black Powdercoated Baskets
  • Bright Anodized Surround Clamp Ring
  • Anniversary Edition Cone Badge
  • Anniversary Edition Terminal Label

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Subwoofer Auto JL Audio 10W7AE-3

Specificatii General Specifications
Table_Image
Continuous Power Handling (RMS) 750 W
Recommended RMS Amplifier Power 300 - 750 W
Nominal Impedance (Znom) 3 Ω
Physical Specifications
Table_Image
Nominal Diameter 10.0 in / 250 mm
Overall Diameter (A) 10.5 in / 267 mm
Mounting Hole Diameter (B) 8.74 in / 222 mm
Bolt Hole Circle (C) 9.34 in / 237 mm
Magnet Diameter (D) 6.55 in / 166 mm
Mounting Depth (E) 8.0 in / 203 mm
Driver Displacement 0.09 cu ft / 2.5 L
Net Weight 30 lb / 13.6 kg
Parameters
Free Air Resonance (Fs) 30.6 Hz
Electrical “Q” (Qes) 0.578
Mechanical “Q” (Qms) 7.647
Total Speaker “Q” (Qts) 0.537
Equivalent Compliance (Vas) 1.28 cu ft / 36.1 L
One-Way Linear Excursion (Xmax)* 0.9 in / 23 mm
Reference Efficiency (no) 0.1700%
Efficiency (1 W / 1 m)** 84.3 dB SPL
Effective Piston Area (Sd) 59.8 sq in / 0.0386 sq m
DC Resistance (Re) 2.75 Ω

* Xmax specifications are derived via one-way voice coil overhang method with no correction factors applied.
** Efficiency (1 W / 1 m) is not an accurate indicator of a subwoofer′s output capability and should not be used as a comparison to other subwoofers to determine which one is “louder”.
Sealed Enclosure Specifications
Table_Image
Wall Thickness 0.75 in / 19 mm
Front Baffle Thickness 1.0 in / 25 mm
Volume (net int.) 1.25 cu ft / 35.4 L
External Width (W) 14.5 in / 368 mm
External Height (H) 14.5 in / 368 mm
External Depth (D) 15.375 in / 391 mm
F3 40.5 Hz
Fc 43.5 Hz
Qtc 0.764
Tip produs Subwoofer Pasiv
Tip Incinta Incinta Deschisa
Diametru Difuzor 25 cm
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Auto JL Audio 10W7AE-3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare