Subwoofer Auto JBL BassPro Nano

  • Subwoofer Auto JBL BassPro Nano
  • Subwoofer Auto JBL BassPro Nano
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Auto JBL BassPro Nano are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1079,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 179.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Deep Bass Without Taking Up Space.
JBL′s BassPro NANO delivers deep bass and takes up little space. JBL′s smallest powered subwoofer can be hid in the most compact of locations and deliver exceptional performance to any car audio system. Its rugged all-die-cast aluminum enclosure with anodized textured matte black finish, which looks great. Powered by a 100 Watt Amplifier, BassPro Nano delivers punchy, tight bass you would expect from JBL, all while running cool and drawing minimal current from your vehicles charging system.

Big Bass, Small Space
JBL BassPro Nano delivers bumping bass and takes up little space. The on-board 100Wrms amplifier has been performance matched to subwoofer to deliver the amount of clear, tight bass.

Intelligent Electronic Design for Reliable and Extraordinary Performance
The BassPro Nano employs high-pass filters and limiters that deliver exceptional at-the-limits
performance.

Die-Casting Aluminum Enclosure Design
The rugged all-die-cast aluminum enclosure design in anodized textured matte black not only
minimizes size but also eliminates rattles to deliver clear bass from tiny space.

Bass Volume Remote Control
Bass Volume Remote control is included to let you adjust the sound from the driver′s seat.

Specificatii Subwoofer Auto JBL BassPro Nano

Specificatii Technical Specifications:
Driver Complement:
6 x 8 (152mm x 203mm) Subwoofer
Amplifier Power: 100Wrms; 200W Max
Frequency Response: 30Hz − 150Hz
Fuse: 15A
Maximum Current Draw: 13A
Quiescent Current Draw: <600mA
Input Sensitivity:
0.1V − 4.0V Low-Level Input;
0.25V − 10V High-Level Input
Crossover Frequency: 50Hz − 150Hz
Crossover Slope: 12dB/octave
Bass Boost: 0dB to + 12dB @ 50Hz
Dimensions (L x W x H):
10-1/4 x 7-11/16 x 2-15/16
(260.0mm x 195.0mm x 74.6mm)
Weight: 7.78 lbs (3.53kg)

What's in the box
1x Under seat subwoofer
14x Screws
4x Small metal plate
1x Wiring harness
1x Bass volume remote control (with cable)
1x 15A Fuse
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Auto JBL BassPro Nano. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare