Subwoofer Auto Hertz MP 300 D2.3

  • Subwoofer Auto Hertz MP 300 D2.3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Auto Hertz MP 300 D2.3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1485,00 RON / Bucata 965,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 247.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Performanță remarcabilă într-o dimensiune compactă, aceasta este ținta subwoofer-urilor audio Mille Pro. Pe baza know-how-ului dobândit cu echipa Mille Legend, echipa R & D a optimizat procesul de producție pentru a oferi experiența sonoră Hertz unui public mai larg folosind o parte din tehnologiile și materialele liniei pilot. Conul MP ​​300 D2.3 este realizat prin presarea pulpei de hârtie cu injecția de pulberi minerale, aceeași tehnică de construcție utilizată pentru Legend. Profilul V-cone® crește rigiditatea, permițând conului să funcționeze ca un piston. Materialele surround sunt alcătuite din cauciuc butilic IIR de înaltă puritate. La fel ca legendele ML2000.3 și ML2500.3, subwooferele Mille PRO sunt construite cu tehnologia Boundary Free Surround, care permite o suprafață mai mare de emisie cu diametrul egal, generând o presiune acustică mai mare. Coșul compact anti-rezonant din aliaje de aluminiu cu 6 spițe este același ca cel de top ML 2500.3 și contribuie la amortizarea mecanică a subwooferului, fiind absolut transparentă pentru sunet. Bobina de voce cu patru straturi de 65 mm este mai mare de 60 mm și este înfășurată într-un dispozitiv TIL-P, asigurând o deplasare liniară înaltă. Configurația impedanței 2 Ω + 2 Ω DVC îmbunătățește versatilitatea pentru a se potrivi cu orice sistem de amplificare. Sistemul de răcire și decompresiune cu aer evită necesitatea unei găuri centrale pe placa inferioară cu trei avantaje:
- o mai bună inerție termică pentru a asigura temperaturi scăzute de funcționare în timpul tranzițiilor muzicale;
- Maximizarea câmpului magnetic indus la bobină cu aceleași dimensiuni ale motorului total. Datorită unei cantități mai mari de fier în pol, probabilitatea de saturație magnetică scade exploatând densitatea maximă de flux generată de magnet;
- Posibilitatea de a instala subwooferul pe peretele cutiei, profitând pe deplin de dimensiunile sale minime. Un disc de cauciuc amortizor, prevăzut cu produsul, fixează subwoofer-ul la cutie și asigură schimbul de aer pentru cele 10 guri de aer din partea inferioară.
Găurile din spatele bobinei și cele 10 orificii de pe placa inferioară asigură un schimb mai mare de aer către straturile interioare ale bobinei și funcționează în sinergie cu un sistem inovator de asamblare. Ea forțează aerul să treacă prin spațiul de aer pentru a menține temperatura de funcționare a bobinei scăzută, chiar și cu cele mai extreme programe muzicale. Terminalul folosește conectori de împingere solide cu un capac de circuit antisort care acceptă cabluri de până la 8 AWG pentru a asigura o rezistență la cablaj ultra-joasă la configurații cu impedanță redusă (1 ohm).

Specificatii Subwoofer Auto Hertz MP 300 D2.3

Specificatii Putere maxima W - 1200W
Putere RMS W - 600W
Impendanta - 2+2 Ohm
Sensibilitate - 86 db
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Tip produs Subwoofer Pasiv
Tip Incinta Incinta Deschisa
Diametru Difuzor 30 cm

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Auto Hertz MP 300 D2.3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare