Subwoofer Activ WiFi Klipsch C-308ASWI

  • Subwoofer Activ WiFi Klipsch C-308ASWI
  • Subwoofer Activ WiFi Klipsch C-308ASWI
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Activ WiFi Klipsch C-308ASWI are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
7099,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1183.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Leveraging a front-firing Cerametallic™ active woofer powered by a BASH digital hybrid amplifier and side-firing passive radiators - the C-308ASWi is able to optimize output and low frequency extension while minimizing cabinet size. Featuring 300 watts of continuous power with a 600 watts of peak-power, the C-308ASWi wireless subwoofer is a power player in a league of its own. In addition to top-of-the-line performance, all Klipsch C-Series subwoofers can be easily customize and controlled with the Klipsch LowControl™ app for iOS and Android devices.

Features:


  • Ultra Bass Response from Small Cabinet
  • Klipsch LowControl™ App Enabled
  • Automatic Room Correction
  • 8 Front-Firing Cerametallic™ Driver
  • 300W Continuous / 600W Peak
  • WA-3 Wireless Transmitter Compatible
  • Line-Level Dual RCA, Balanced Line-Level XLR, High-Level Speaker, 2.4gHz Wireless
  • Hand Polished Piano Gloss Finish

Specificatii Subwoofer Activ WiFi Klipsch C-308ASWI

Specificatii FREQUENCY RESPONSE 28Hz - 150Hz +/- 3dB
MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT 110dB @ 35Hz, 1/8 Space, 1m
AMPLIFIER TYPE BASH® Digital Hybrid
AMPLIFIER POWER 300W Continuous / 600W Peak
ACTIVE DRIVER Front-Firing 8” (20.3 cm) Cerametallic™
PASSIVE RADIATORS Dual Side-Firing 8” (20.3 cm) MDF
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Bass Reflex via Dual Opposed Passive Radiators
INPUTS Line-Level Dual RCA, Balanced Line-Level XLR, High-Level
Speaker, 2.4gHz Wireless (With Optional WA-3 Transmitter)
HEIGHT 11-13/16” (29.9cm) with feet
WIDTH 11-4/16 (28.5 cm)
DEPTH 11-10/16 (29.5 cm) with grille
WEIGHT 27 lbs (12.2 kg)
FINISH Hand Polished Piano Gloss Black
BUILT FROM 2018
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Activ WiFi Klipsch C-308ASWI. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare