Streamer Multiroom/Multizone Fosi Audio T10

  • Streamer Multiroom/Multizone Fosi Audio T10
  • Streamer Multiroom/Multizone Fosi Audio T10
  • Streamer Multiroom/Multizone Fosi Audio T10
  • Streamer Multiroom/Multizone Fosi Audio T10
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Streamer Multiroom/Multizone Fosi Audio T10 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
735,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 122.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Stream your music collection and elevate your audio experience with the Fosi Audio T10 Streaming Stereo Amplifier. This versatile amplifier seamlessly bridges the gap between your digital world and your sound system, offering a variety of ways to enjoy your favorite tunes.

Highlights

  • Wi-Fi and Bluetooth 5.0 Connectivity
  • 2 x 100 Watt max
  • High-Fidelity Audio Support (up to 24-Bit/192kHz)
  • Multi-Room Audio Functionality (on compatible setups)
  • Multiple Input Options (including USB)
  • Compact and Stylish Design

Product details

Fosi Audio T10 Streaming Stereo Amplifier

At its core, the T10 boasts both Wi-Fi and Bluetooth 5.0 connectivity. Stream music directly from your smartphone, tablet, or other compatible devices, eliminating the need for messy cables and creating a clutter-free listening environment. But the T10 goes beyond simple convenience. It supports high-fidelity audio formats up to 24-bit/192kHz, allowing you to experience the full depth and clarity present in your FLAC, WAV, and APE music files. This means you can rediscover your favorite songs with new levels of detail and nuance.

The Fosi Audio T10 doesn't stop there. It offers multi-room audio functionality through specific apps (check the product manual for details). This allows you to create a synchronized listening experience across multiple Fosi Audio devices in your home, potentially filling your entire living space with immersive sound. With additional wired input options like USB, RCA, and potentially 3.5mm (depending on the model), the T10 integrates seamlessly into various setups. Topped off with a space-saving and stylish design, the Fosi Audio T10 Streaming Stereo Amplifier is a compelling solution for modern audiophiles seeking to effortlessly stream and enjoy their digital music collection in exceptional quality.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Streamer Multiroom/Multizone Fosi Audio T10

Specificatii Article number
Fosi-T10

Rated power output (RMS)
100 Watt

Minimum load
2 - 8 Ohm

Amplifier classification
D

Subwoofer pre-out
Bluetooth
Wi-Fi

Remote control
Yes

Power requirements
DC 24 V, 4.5 A
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Streamer Multiroom/Multizone Fosi Audio T10. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare