Stand Boxe Sanus WSSA1 albe

 • Stand Boxe Sanus WSSA1 albe
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Stand Boxe Sanus WSSA1 albe are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
439,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 73.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The SANUS WSSA, Height-Adjustable Speaker Stand, fits the Sonos™ ONE, Sonos One SL, PLAY:1 and PLAY:3 wireless speakers. Offering 16 of effortless sliding height adjustment and compatibility with the Sonos PLAY:3 in either horizontal or vertical orientation, the WSSA is sure to deliver optimal audio performance regardless of your listening needs. Durable, anodized aluminum construction not only resists wear, but also perfectly complements Sonos speaker aesthetics for a sleek, seamless look. Stands are sold as single pieces or in pairs to accommodate any sort of system arrangement, be it home theater, surround sound, or ambient listening. For a completely cable-free solution, our Press Fit cable management technology secures cords down the back of the stand for concealment. Assembling easily in 15 minutes and featuring 16” of tool-free height adjustment, you′ll be enjoying perfect sound from this sleek stand in no time.

Product Features

 1. Designed to fit Sonos ONE, Sonos One SL, PLAY:1 and PLAY:3 wireless speakers
 2. 16 of tool-free height adjustment puts your speaker at optimal listening height
 3. Anodized aluminum stand construction provides both durability and style
 4. Press Fit cable management allows for sleek concealment of cables
 5. Press Fit technology conceals cables for a sleek, cord-free look
 6. Easy, 3-step assembly in just 15 minutes
 7. Included carpet spikes and rubber pads facilitate stability on any flooring surface
 8. Tool-free technology allows 16 of effortless speaker height adjustment
 9. Stand holds Sonos PLAY:3 in either vertical and horizontal orientation to fit your listening needs
 10. Perfect for any setup: Home theater, stereo pairing or surround sound

Specificatii Stand Boxe Sanus WSSA1 albe

Specificatii Product Brand: SANUS
Model Code: WSSA1
UPC Code: - Black
- White
Product Height: 30.00 / 76.20cm
Product Weight: 8.00lbs / 3.63kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Stand Boxe Sanus WSSA1 albe. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare