Splitter Cu Amplificare Semnal Antiference DAR110 1-1

  • Splitter Cu Amplificare Semnal Antiference DAR110 1-1
  • Splitter Cu Amplificare Semnal Antiference DAR110 1-1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Splitter Cu Amplificare Semnal Antiference DAR110 1-1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
165,00 RON / Bucata 129,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 27.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Producatorul britanic Antiference prezinta acest amplificator de distributie, avand conexiuni IEC.

Splitterul este complet ecranat si are IR Pass, pentru sistemele de distributie SKY. Exista o intrare si o iesire, iar produsul vine ambalat la blister.


Specificatii Splitter Cu Amplificare Semnal Antiference DAR110 1-1

Specificatii 1 Input, 1 output
Frequency range: 45-790MHz
Gain: 20dB+2
Power provided by a 230V AC fitted mains plug BS1363 3A rating
Blister packed, ideal for retail outlets
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Acum mai bine de opt decenii, primele emisiuni de televiziune au dus la necesitatea unor antene performate ce puteau transmite semnalul intr-un mod fluid, fara interferente. 

In 1937 Antiference s-a consacrat in productia de receptie TV, incepand sa produca pentru piata comerciala din Marea Britanie, antene UHF si VHF.

Dezvoltarea rapida si evolutia surprinzatoate a acestui sector a adus in portofoliul  Antiference produse care au evoluat constant pentru a satisface nevoile pietei si tehnologiei actuale. 

Cunoscuti, renumiti si apreciati pentru realizarea de produse de o calitate impecabila, Antiference si-a largit orizontul si pe langa gama de produse care i-au facut consacrat, si-a indreptat atentia asupra  produselor inteligente de distributie media precum splittere HDMI pentru tehnologia 4K, modulatoare digitale, routere, amplificatoare de distributie, suporturi de perete pentru LCD si accesorii Sky interne.

Fiabile, suportand cele mai recente standarde 4K, splitterele Antiference sunt compatibile cu emitatoarele sau receptoarele HDMI, ajutandu-te sa faci un upgrade sistemului, devenind o solutie rentabila pentru transmiterea de semnale pe un singur cablu.

Ideale pentru proiecte ce includ sisteme cu proiectoare, home cinema, ecrane publicitare, monitorizare CCTV  sau sali de conferinta, splitterele Antiference raman fidele renumelui care a cafut cunoscuta compania, transmitand sau distribuind semnalul in cel mai optim mod. 

De asemenea, Antiference a testat sisteme matrice de distributie pentru unitati multifunctionale, precum hoteluri si baze de agrement, care permit utilizatorilor multipli sa acceseze in mod inteligent mai multe surse intr-un singur sistem.


Nu sunt recenzii pentru Splitter Cu Amplificare Semnal Antiference DAR110 1-1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare