Sistem Stereo Pioneer X-HM26D Argintiu

  • Sistem Stereo Pioneer X-HM26D Argintiu
  • Sistem Stereo Pioneer X-HM26D Argintiu
  • Sistem Stereo Pioneer X-HM26D Argintiu
  • Sistem Stereo Pioneer X-HM26D Argintiu
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Sistem Stereo Pioneer X-HM26D Argintiu are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1149,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 191.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The quality micro system with Bluetooth streaming and DAB

Whether in black or silver, the brushed aluminium look of the X-HM 26D gives this micro system timeless nobility that won′t lose its shine for years to come. Fortunately the features of the X-HM 26D will then still be relevant: the FM radio is complemented by DAB+ digital radio, the USB port on the front provide convenient docking for memory sticks may with MP3 music collections, while the built-in Bluetooth unit enables wireless streaming from your smart phone. So your music apps accompany you to your workplace, guestroom or bedroom − a place for an X-HM 26D can be found everywhere. Regardless of the set-up and the source being used, the two-way speakers in interaction with the P-bass function, equaliser and tone controller always guarantee adequate sound. The sleep and alarm functions of the X-HM 26D quickly become must-have features in everyday life. In the night position you can have the EQ gently lull you to sleep at night and be woken up discreetly in the morning.

Specificatii Sistem Stereo Pioneer X-HM26D Argintiu

Specificatii AUDIO FEATURES

Main Unit:

Class D Amplifier (Digital Amplifier)
Power Output: 15 W + 15 W (1 kHz, 10 % THD, 8 ohms)
DAB/DAB+ Tuner (10 Presets)
FM (RDS) Tuner (30 Presets)
Sound Control (Bass/Treble)
Sound Preset Equaliser (Flat/Active/Dialogue/Night)
Bass Enhancer (P.BASS)
CD-Audio, CD-R/-RW (MP3)
USB Device (MP3)
Speakers:

10 cm Cone Woofer, Piezo Tweeter

OPERATING FEATURES

Built-in Bluetooth Wireless Technology (ver. 4.1, profile: A2DP/AVRCP)
Bluetooth Auto Reconnect
Bluetooth Wakeup
Auto Standby
Clock & Programme Timer (Daily/Once Timer)

CONNECTIONS

USB (Front)
Audio Input (3.5 mm)
Phones Output (Front)
Speaker Terminal
FM Tuner Antenna

DIMENSIONS & WEIGHT

Dimensions Main Unit (W x H x D): 215 x 95 x 315 mm
Dimensions Speaker (W x H x D): 130 x 212 x 228.5 mm
Weight Main Unit: 2.0 kg
Weight Speaker: 2.0 kg
Tip Echipament Sistem Wireless/Bluetooth
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Sistem Stereo Pioneer X-HM26D Argintiu. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare