Sistem Stereo Pioneer X-EM16

  • Sistem Stereo Pioneer X-EM16
  • Sistem Stereo Pioneer X-EM16
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Sistem Stereo Pioneer X-EM16 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
499,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 83.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bring stereo sound to every room

The X-EM 16 is extremely compact and at about one kilo per component not too heavy even for filigree shelves − making it possible to find a suitable place for the CD receiver and the two stereo speakers in virtually every room. And the plain and elegant design fits seamlessly into any environment. In addition to CD and FM radio, the X-EM 16 can also play MP3 files from USB flash drives, and, thanks to the auxiliary port, an additional audio player can even be connected to the system − such as a portable media player or a Chromecast Audio. The X-16 EM is an all-round surprise package with a sound that is not at all as micro as the system looks, and which can be flexibly adapted to your listening habits with five EQ presets and switchable P-bass. The sleep and timer functions also make the system ideal for bedrooms or guestrooms, providing you with the comfort of a clock radio with the sound of a stereo system.

Specificatii Sistem Stereo Pioneer X-EM16

Specificatii AUDIO FEATURES

Main Unit

Digital Amplifier
Power Output: Total 10 W (1 kHz, 10 % THD, 8 ohms)
FM (RDS) Tuner (20 Presets)
Sound Equalizer with 5 Presets (Flat, Pop, Jazz, Rock, Classic)
Bass Enhancer “P.BASS”
CD-Audio, CD-R/-RW (MP3)
USB Device (MP3)
Speakers

7.6 cm Full Range Unit
OPERATING FEATURES

Auto Power Off
Clock
Sleep Timer
USB Charge (0.5 A) for Smartphone
CONNECTIONS

USB (Front)
Audio Input (Rear, 3.5 mm Mini Jack)
FM Tuner Antenna
DIMENSIONS & WEIGHT

Dimensions Main Unit (W x H x D): 180 x 121 x 221 mm
Dimensions Speaker (W x H x D): 121 x 182 x 200 mm
Weight Main Unit: 1.3 kg
Weight Speaker: 1.1 kg
Tip Echipament Sistem Stereo
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Sistem Stereo Pioneer X-EM16. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare