Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb

 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
 • Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
999,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Cantitate:
+
De la: 166.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Hi-fi for all music friends, any interior design style and every budget

The X-CM 56 is small enough to find space just about anywhere − and large enough for adequate sound in the living room. Its smart, Scandinavian-inspired design supports different setup versions and, thanks to four colour combinations, can be seamlessly integrated into any interior design. In addition to the wood look with classic white and black fronts, the beech/apricot and beech/mint combinations are offered for a fresh splash of colour. Musical diversity reigns as well: classic sources such as UHF radio and CD are joined by smart phones and memory sticks. The latter are simply plugged into the USB port at the front, the former connected wirelessly via NFC-Bluetooth in just one gesture. Regardless of the installation location, the sound of the X-CM 56 will surprise you − especially since the tone regulator, bass enhancer and equaliser permit adaptation to the room acoustics and listening preferences. Last but not least, Pioneer also included a programmable alarm function that welcomes you by filling the room with your favourite music in the morning.

Specificatii Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb

Specificatii Class D Amplifier (Digital Amplifier)
Power Output: 15 W + 15 W (1 kHz, 10 % THD, 8 ohms)
FM (RDS)/AM Tuner (FM: 30, AM: 15 Presets)
Sound Control (Bass/Treble)
Sound Preset Equaliser (Flat/Active/Dialogue/Night)
Bass Enhancer (P.BASS)
CD-Audio, CD-R/-RW (MP3)
USB Device (MP3)
94 mm Cone Woofer, 50 mm Cone Tweeter

Built-in Bluetooth Wireless Technology (ver. 4.1, profile: A2DP/AVRCP)
One-Touch Bluetooth Pairing and Disconnection with NFC (Near Field Communication) Technology for Compatible Devices
Bluetooth Auto Reconnect
Bluetooth Wakeup

Speakers Can be Placed Vertically or Horizontally
Auto Standby
Clock & Programme Timer (Daily/Once Timer)

USB (Front)
Audio Input (3.5 mm)
Phones Output (Front)
Speaker Terminal
FM/AM Tuner Antenna

Dimensions (W x H x D)/Weight:

Main Unit: 200 x 129 x 237 mm/2.3 kg
Speaker (Each): 129 x 200 x 213 mm/1.7 kg
Tip Echipament Sistem Stereo
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Recenzii despre Sistem Stereo Pioneer X-CM56 Alb

Bun!
Vicentiu / 2018-04-13 16:01:05

Un sistem stereo foarte ok si laun pret foarte bun!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare