Sistem Stereo Pioneer X-CM35

  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
  • Sistem Stereo Pioneer X-CM35
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Sistem Stereo Pioneer X-CM35 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
949,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Cantitate:
+
De la: 158.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bring more colour and fun into your home

The multifarious X-CM35 Hi-Fi Micro-System in seven different exciting colours − black, white, red, ice-blue, lime green, orange and lemon yellow − enhances any home. An iPod/iPhone or iPad can be connected via USB, and MP3 and WMA files are played via the USB connection on the front side as well as via the CD drive, which also supports self-created CD-R/CD-RW discs. Thanks to the integrated UKW/MW tuner with 40 storage spaces, radio fans also get their money′s worth. Via Bluetooth the multifarious hi-fi system receives music wirelessly from Smartphones, Tablets and computers, and can be completely connected easily via the supported near field communication (NFC) standard. You can create your own very individual sound effects using the free Pioneer wireless streaming app.


Specificatii Sistem Stereo Pioneer X-CM35

Specificatii Class D Amplifier (Digital Amplifier)
Power Output: 15 W + 15 W (1 kHz, 10 % THD, 8 ohms)
Digital Audio from iPod/iPhone/iPad via USB
FM Tuner (30 Presets)
AM Tuner (15 Presets)
RDS Tuner
CD-Audio, CD-R/-RW (MP3/WMA)
USB Device (MP3/WMA)
Sound Control (Bass/Treble)
Sound Preset Equaliser (Flat/Active/Dialogue/Night)
Bass Enhancer (P.BASS)
Speakers with 94 mm Cone Woofer, 50 mm Cone Tweeter

One-Touch Bluetooth Pairing and Disconnection with NFC (Near Field Communication) Technology for Compatible Devices
Bluetooth Auto Connect
Bluetooth Stand-by

Pioneer Wireless Streaming App Ready (iOS/Android)
- Club Sound Boost
- Equalizer
- Tempo Control
- Advanced Sound Retriever
Speakers Can be Placed Vertically or Horizontally
Clock
Sleep Timer
Auto Power Off

USB/iPod/iPhone/iPad (Front)
Audio Input (Front)
Phones Output (Front)
Speaker Terminal
Line Input (RCA, Pair)
FM/AM Tuner Antenna
Dimensions (W x H x D)/Weight:
- Main Unit: 200 x 123 x 257 mm/2.0 kg
- Speaker (Each): 121 x 201 x 235 mm/2.0 kg
Tip Echipament Sisteme iOS/Android/Streaming
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Recenzii despre Sistem Stereo Pioneer X-CM35

Foarte bun!
Caraiman / 2018-04-13 14:19:07

Un sistem stereo foarte bun! Sunet curat!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare