Sistem Home Cinema Pioneer HTP-075

  • Sistem Home Cinema Pioneer HTP-075
  • Sistem Home Cinema Pioneer HTP-075
  • Sistem Home Cinema Pioneer HTP-075
  • Sistem Home Cinema Pioneer HTP-075
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Sistem Home Cinema Pioneer HTP-075 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2599,00 RON / Pachet
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 433.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

This package comes with a 5.1-channel AV receiver, 5 compact speakers and a subwoofer. Just connect your Blu-ray Disc player or DVD player and enjoy quality sound for your home entertainment. Featuring 4 HDMI inputs and Ultra HD (4K/60p/4:4:4) pass-through with HDCP 2.2, the HTP-074 supports the latest video standards HDR. You can also enjoy audio streaming from compatible devices with the built-in Bluetooth® Wireless Technology.

BLUETOOTH BUILT-IN

Easily stream songs from compatible devices using the built-in Bluetooth wireless technology. This AV receiver features A2DP and Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP). Supported codecs include SBC, AAC, and aptX.

EASY USB ACCESS

The AV receiver has an easily accessible front USB terminal so you can quickly play your favourite music tracks. It supports all kinds of audio formats, such as MP3, WMA and AAC. It can also be used to charge connected devices.

ENJOY UNCOMPRESSED HD AUDIO

The AV receiver supports the latest Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio surround soundtracks, so you can enjoy uncompressed, high-definition multichannel audio from Blu-ray discs, as well as from other media.

4K ULTRA HD VIDEO READY

Experience real high definition with 4K ultra-high resolution video. 4K Pass Through ensures your receiver is ready for the next generation of high def video.

Specificatii Sistem Home Cinema Pioneer HTP-075

Specificatii AV-Receiver

Channels: 6ch (5 + SW)
Amplification Type: Direct Energy
100 W/ch (6 ohms, 1 kHz, THD 0.7 %, 1ch Driven)
Dolby® TrueHD/Dolby Digital Plus/Dolby Pro Logic II
DTS-HD Master Audio/DTS-HD High Resolution Audio/DTS Neo:6
DTS-Express/DTS 96/24
DSD Disc (SACD) Playback via HDMI (2.8 MHz)
Digital Core Engine with Texas Instruments Aureus™ DSP
192 kHz/24-bit DAC
HDMI Audio Return Channel (ARC)
Phase Control
Pioneer Sound Enhancements
• Advanced Sound Retriever (2ch)
• Auto Level Control (2ch)
• Midnight
• Loudness
Advanced Surround Modes
• Action, Drama, Advanced Game, Sports, Classical, Rock/Pop
• Front Stage Surround, Extended Stereo
• Phones Surround
• ECO Mode 1, ECO Mode 2
Speaker Set:

Front: 7.7 cm Cone, 1-Way, Closed-Box Bookshelf Type (150 W)
Centre: 7.7 cm Cone, 1-Way, Closed-Box Bookshelf Type (150 W)
Surround: 7.7 cm Cone, 1-Way, Closed-Box Bookshelf Type (150 W)
Subwoofer: 16 cm Cone, Bass-Reflex Type (100 W)

Ultra HD Pass-through with HDCP 2.2 (4K/60p/4:4:4)
HDR Support
3D Ready (Blu-ray Disc™, Broadcast, and Games)
Deep Colour (36-bit), “x.v. Colour”

Music File Playback via USB (MP3, WMA, AAC)
Built-in Bluetooth® Wireless Technology (Version: 3.0, Profile: A2DP, Codec: SBC/AAC)
On Screen Display (HDMI only)
Auto Power Down
Power Save for HDMI Standby Through
AM/FM (RDS) Tuner 30 Presets
Sleep Timer
Remote Control

Front

USB 1 In for USB Drive
Phones 1 Out
Back

HDMI 4 In/1 Out
AV (Composite) 2 In
Audio 1 In (Assignable)
Digital Coaxial 1 In (Assignable)
Digital Optical 1 In (Assignable)
Monitor Composite 1 Out
Speaker 6 ch Out
AM Loop Antenna 1 In
FM Unbalanced Antenna 1 In

Dimensions (W x H x D) / Weight:

AV Receiver: 435 x 168 x 320.5 mm / 7.7 kg
Front Speaker: 106 x 116 x 106 mm / 0.6 kg
Centre Speaker: 270 x 100 x 106 mm / 0.8 kg
Surround Speaker: 106 x 116 x 106 mm / 0.6 kg
Subwoofer: 285 x 318.5 x 300 mm / 4.0 kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Sistem Home Cinema Pioneer HTP-075. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare