Sistem de Boxe Klipsch Reference Theater Pack

  • Sistem de Boxe Klipsch Reference Theater Pack
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Sistem de Boxe Klipsch Reference Theater Pack are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4699,00 RON / Pachet
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 783.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

We've taken the premium materials and acoustic technology of our revered Reference series and designed a beautiful 5.1 surround sound system to pair with your favorite AV receiver. Complete with a wireless subwoofer, the Reference Theater Pack brings the Klipsch cinematic sound into your home with an incredibly minimal footprint.

Features:

  • Flexible System Placement
  • Wireless High Fidelity Subwoofer
  • Cinematic Acoustics
  • Spun Copper IMG Woofers
  • Linear Travel Suspension Horn-Loaded Tweeters

Specificatii Sistem de Boxe Klipsch Reference Theater Pack

Specificatii SPECIFICATIONS
SATELLITE & CENTER CHANNEL
FREQUENCY RESPONSE 110Hz − 23kHz +/− 3dB
NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms compatible
SENSITIVITY Satellite: 91dB @ 2.83 volts / 1 meter
Center: 94dB @ 2.83 volts / 1 meter
POWER HANDLING Satellite: 50 watts (200 watts peak)
Center: 75 watts (300 watts peak)
HIGH FREQUENCY DRIVER Satellite & Center: 3
/4” (1.9 cm) aluminum diaphragm
compression driver mated to 90° x 90° Tractrix® horn
LOW FREQUENCY DRIVER Satellite: 3.5” (8.9 cm) copper IMG woofer
Center: Dual 3.5” (8.9 cm) copper IMG woofer
DIMENSIONS Satellite: 7.75” H (19.7cm) x 4.38” W (11.1cm) x 5.37” D (13.7cm)
Center: 4.38” H (11.1cm) x 10.75” W (27.3cm) x 5.37”D (13.7cm)
WEIGHT Satellite: 3 Ibs (1.4kg)
Center: 5 Ibs (2.3kg)
MOUNTING Satellite: Keyhole and 1
/4” x 20 threaded insert
Center: Dual Keyhole with dual 1
/4” x 20 threaded insert
SPEAKER WIRE 14−18 gauge compatible
SUBWOOFER
FREQUENCY RESPONSE 38Hz − 120Hz +/− 3dB
AMPLIFIER POWER 50 watts / 150 watts peak
MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT 108 dB
INPUTS 2.4 GHz CD-quality wireless & Line level / LFE RCA jacks
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Bass Reflex via down-firing 8” woofer and port
DIMENSIONS 13.25” H (33.7cm) x 11.75” W (29.9cm) x 11.75” D (29.9cm)
FINISH Brushed Black Polymer Veneer
WEIGHT 15.0 Ibs (6.8kg)
Tip Echipament Pachet 5.0 / 5.1
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Sistem de Boxe Klipsch Reference Theater Pack. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare