Sistem de Boxe Jamo Studio Cinema 5.1 Alb

  • Sistem de Boxe Jamo Studio Cinema 5.1 Alb
  • Sistem de Boxe Jamo Studio Cinema 5.1 Alb
  • Sistem de Boxe Jamo Studio Cinema 5.1 Alb
  • Sistem de Boxe Jamo Studio Cinema 5.1 Alb
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Sistem de Boxe Jamo Studio Cinema 5.1 Alb are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2.899,00 RON / Pachet
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 483.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Jamo Studio Cinema 5.1 is a compact, all-in-one surround sound system designed to fit into any space in your home.

  • Includes (2) front-firing speakers, (1) center channel, (2) surround speakers, and (1) subwoofer
  • Minimalist Danish design for easy home decor integration
  • Small footprint for unobtrusive placement
  • Tilt and pan brackets included for easy mounting


ALL-IN-ONE

The Studio Cinema 5.1 system features minimalist Danish design, including compact cabinets, high-quality materials, and other modern touches.

The satellites feature heathered cloth grilles, satin painted cabinets, and diamond-cut logos, complemented by a durable, satin vinyl finish on the subwoofer.

This home theater system will blend seamlessly into your current space.


SMALL SUB, BIG BASS

The 8” subwoofer′s small footprint is designed for unobtrusive placement while delivering impactful bass you'll feel from head and toe.


EASY PLACEMENT

To ensure ease of placement, the Studio Cinema 5.1 Home Theater system includes exclusive tilt and pan brackets for an easy mounting solution. Sand-blasted steel construction and strong rubber gaskets on the mount arm allow for the satellite tilts while preventing sagging over time.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Sistem de Boxe Jamo Studio Cinema 5.1 Alb

Specificatii SYSTEM TYPE 5.1 Surround with Powered Subwoofer
FREQUENCY
RESPONSE (SYSTEM)
38Hz - 20kHz
WOOFER
Front L/R: 3” Polyfiber Woofer
Center: Dual 3” Polyfiber Woofers
Surrounds: 3” Polyfiber Full Range
Subwoofer: 8” Downfiring Polyfiber
TWEETER
Front L/R: .75” Soft Dome
Center: .75” Soft Dome
Surrounds: -
POWER HANDLING 60W Continuous / 80W Peak
IMPEDANCE 6 Ohm Minimum, 8 Ohm Nominal
(Front L/R, Center, Surrounds)
SENSITIVITY
Front L/R: 86dB
Center: 88dB
Surrounds: 84dB
SUBWOOFER POWER 100W Continuous / 200W Peak
DIMENSIONS
(WITHOUT BRACKET)
Front L/R: 91x91x92/3.6x3.6x3.7
Center: 91 × 174 × 92 / 3.6 × 6.9 × 3.7
Surrounds: 91x91x92/3.6x3.6x3.7
DIMENSIONS
(WITH BRACKET)
Front L/R: 91 × 91 × 115 / 3.6 × 3.6 × 4.5
Center: 91 × 174 × 127 / 3.6 × 6.9 × 5.0
Surrounds: 91 × 91 × 115 / 3.6 × 3.6 × 4.5
PRODUCT WEIGHT
(WITHOUT BRACKET)
Front L/R: 0.8/1.8
Center: 1.1 / 2.4
Surrounds: 0.7 / 1.5
FINISHES Matte Black, Matte White
Tip Echipament Pachet 5.0 / 5.1
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Sistem de Boxe Jamo Studio Cinema 5.1 Alb. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare