Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb

 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
 • Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2299,00 RON / Pachet 1849,00 RON / Pachet
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 383.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Perfect pentru orice locație din casa dvs. unde doriți un sistem elegant sub + sat, sistemul Jamo Digital DS-7 dispune de două difuzoare/satelit - modelate după designul iconic al incintelor noastre acustice de vârf R909 plus un subwoofer de 8 inch, cu difuzor lateral.


Caracteristici:

Design de inspiratie Daneza.
Tehnologie wireless Bluetooth®
8 inch subwoofer de putere
Conectori digitali și stereo
Construcția eleganta a telecomenzii.


Claritate & Detalii:
Satelitii au difuzoare conice de 3/4 (87mm) și un tweeter de 0.78 (20mm) tetron cu magneți neodymi, montați într-o incintă frumoasă, lucioasă, de 3,5mm grosime, care oferă claritate și detalii extraordinare. Se folosesc binding post-uri audiofile iar cablurile pentru conectarea subwoofer-ului se gasesc in cutie.


Putere:
Sistemul DS7 include un subwoofer de 8 inch pe partea laterală, cu un amplificator încorporat care oferă o putere de 60 W pentru subwoofer și 30 W la fiecare difuzor de satelit.


Telecomanda eleganta:
Controlați selecția sursei, reglați sau dezactivați volumul și chiar asociați Bluetooth® folosind telecomanda elegant. Comenzile de pe telecomandă vă permit să treceți cu ușurință înainte, înapoi le melodiile dorite sau să redați / întrerupeți muzica pentru sursele conectate cu Bluetooth®.

Specificatii Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb

Specificatii Specificatii
Puterea totală a sistemului: 160 wați
Sateliți: 30 wați / canal
Subwoofer: 60 wați
Raspuns de Frecventa: 20Hz-20KHz @ 1 watt / metru
Driver satelit:
Difuzor medii 2 x 3,4 (87mm)
1 tweeter de 0.78 (20mm)
Subwoofer 8 (203.2mm), pozitionare laterala
Intrari: Bluetooth® 4.0, Optical Digital, (TOSLink), mini stereo de 3,5 mm
Ieșire Ieșire difuzor
Culori Sateliți: High Gloss White,
High Gloss Black, High Gloss
roșu
Subwoofer: Negru
Dimensiune Sateliți: 4 (101.6mm) x 12 (304,8 mm) x 3,5 (88,9 mm)
Subwoofer: 10 (254 mm) x 12 (304,8 mm) x 15 (381 mm)
Greutate: 1,75 kg fiecare
Sub: 17,4 kg (7,9 kg)
Tip echiament: 2.0 / 2.1
Tip Echipament Pachet 2.0 / 2.1
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Sistem de Boxe Jamo DS7 Alb. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare