Set Securitate Smart Home Netatmo

 • Set Securitate Smart Home Netatmo
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Set Securitate Smart Home Netatmo are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.749,00 RON / Set
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 291.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Set securitate Smart Home

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

WELCOME

 • Netatmo Welcome - Camera care îi recunoaște pe cei dragi ție
 • Tehnologia de recunoaștere facială a lui Welcome este o descoperire pe piața camerelor inteligente pentru casă. Welcome se referă la persoane după numele lor și notifică utilizatorul atunci când apare fața unui străin. Camera învață să identifice fiecare membru al familiei.
 • Welcome le permite utilizatorilor să știe instantaneu cine este acasă. Atunci când copiii se întorc de la școală, părinții sunt informați prin notificări inteligente: Lily este acasă. De asemenea, camera îi liniștește pe cei care au grijă de un părinte în vârstă.
 • Welcome a fost concepută cu cel mai mare respect pentru viața privată. Welcome oferă reasigurare fără supraveghere.
 • Setările de confidențialitate sunt, într-adevăr, complet personalizabile. Pentru fiecare membru al familiei, utilizatorul decide dacă Welcome trebuie sau nu să trimită notificări sau să stocheze înregistrări. Părinții sunt capabili să respecte nevoile individuale de confidențialitate ale copiilor lor. Videoclipurile înregistrate și datele de identificare rămân în întregime private datorită cardului SD local al camerei. Acestea nu sunt salvate în cloud. Fără cardul SD, camera nu poate arhiva niciun fel de date. Această abordare de stocare locală permite să nu se perceapă taxe suplimentare sau abonamente obligatorii pentru a utiliza camera sau pentru a consulta informațiile acesteia.
 • În plus, accesul la cameră de pe smartphone-ul utilizatorului este securizat printr-o conexiune criptată la nivel bancar, pentru a garanta cel mai înalt nivel de protecție.
 • Tehnologia de recunoaștere a feței
 • Imagini uimitoare, rezoluție FullHD de 1080p, pixeli foarte mari de 2 microni
 • Câmp de vizibilitate extins de 130 de grade
 • Viziune nocturnă superioară datorită sensibilității remarcabile la lumină și LED-ului puternic cu infraroșu
 • Card Micro-SD inclus
 • Criptare la nivel bancar
 • Ușor de configurat în câteva minute
 • Conexiune Wi-Fi sau Ethernet
 • Microfon încorporat
 • Alimentat prin micro-USB și fișa inclusă
 • Aplicația Welcome App este compatibilă cu iOS 8 și cu smartphone-urile cu Android 4.3 și versiuni superioare

WELCOME TAGS

 • Fiți notificat cu privire la mișcări
 • Plasați Welcome Tags pe ferestrele, ușile sau poarta de acces pentru a primi o notificare atunci când acestea sunt deschise
 • Etichetele pot semnaliza chiar și atunci când se bate la ușă
 • Datorită razei lor de acțiune foarte lungi, Welcome Tags pot fi plasate la o distanță de până la 80 m de cameră
 • De asemenea, au o autonomie foarte mare, ceea ce le permite să funcționeze timp de 2 ani înainte de a înlocui bateriile.
 • Așezați etichetele acolo unde aveți nevoie de ele: etichetele rezistente la apă pot fi instalate în interior și în exterior
 • Senzorii funcționează numai cu camera Netatmo Smart Indoor Camera, vândută separat. Maxim 12 senzori per cameră.

SIREN

 • Sirena se instalează fără efort și aveți două opțiuni pentru a o fixa: o puteți lipi sau înșuruba pe perete sau pe tavan.
 • Pur și simplu descărcați aplicația Netatmo Security App și introduceți parola Wi-Fi a clientului. Nu sunt necesare cunoștințe de IT.
 • Sirena poate fi conectată prin cablu sau poate funcționa cu baterii. 4 baterii AA cu o durată de viață de 2 ani sunt deja introduse în produs.
 • Cu camera de interior inteligentă Netatmo și sirena sa, puteți oferi clienților dumneavoastră un sistem de securitate complet care să le protejeze mai bine locuința.
 • Dacă o față necunoscută este detectată de camera inteligentă de interior Netatmo în timp ce clienții dvs. sunt plecați de acasă, sirena declanșează imediat o alarmă puternică de 110 dB pentru a speria hoțul. De asemenea, primiți o alertă și o înregistrare video a intrusului pe smartphone-ul dvs.
 • Sirena Smart Indoor Siren funcționează numai cu camera Smart Indoor Camera Netatmo, vândută separat. Trebuie să fie instalată în interior, în aceeași cameră cu camera. Maxim 1 sirenă per cameră.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Set Securitate Smart Home Netatmo. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare