Ribbon Tweeter Monacor RBT-35SR

  • Ribbon Tweeter Monacor RBT-35SR
  • Ribbon Tweeter Monacor RBT-35SR
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Ribbon Tweeter Monacor RBT-35SR are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.687,00 RON / Pereche

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 281.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Monacor RBT-35SR Ribbon Tweeter Matched Pair

The new high-end tweeters RBT-10, RBT-20 and RBT-35SR are part of the so-called real ribbon tweeters. This makes them a top choice whenever hi-fi speakers or studio monitors of the highest quality are required

Highlights

  • Real ribbon tweeter with neodymium magnet system and transformer
  • Due to horn front attachment, a very high sound pressure level and consistent radiation pattern
  • Fine and brilliant reproduction of the high frequency range
  • Smooth, unembossed aluminium sandwich cone: 9 x 60 x 0.015 mm
  • For use from 2,500 Hz on via 18 dB filter
  • Horn with mounting flange and protective grille

Product details

Monacor RBT-35SR Ribbon Tweeter Matched Pair

The new high-end tweeters RBT-10, RBT-20 and RBT-35SR are part of the so-called real ribbon tweeters. The audio signal flows through the entire cone which is of extra low weight and consists of an aluminium film. A built-in high-quality transformer converts the low impedance of this cone into 5-8 Ω which is non-critical for the amplifier. Ribbon tweeters impress by an extra fine and brilliant reproduction of the high frequency range. Due to continuous further development, it is already possible to use these ribbon tweeters with crossover frequencies from 2,500 Hz on, depending on the type. This makes them a top choice whenever hi-fi speakers or studio monitors of the highest quality are required. The waterfall graph shows a perfect and amazingly fast decay above the fundamental resonance frequency without any interference. ... this tweeter is a top solution for remarkably wide bandwidth applications. Ribbon tweeters require a crossover network for operation!

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Ribbon Tweeter Monacor RBT-35SR

Specificatii Tweeter TypeRibbon
Tweeter Series
Cone / Dome Diameter9 x 60 mm
Power Handling (RMS)12 Watts
Power Handling (max)25 Watts
Impedance7 Ohms
Sensitivity96 dB 1W/m
Frequency Response1,100-30,000 Hz
Resonant Frequency (Fs)
DC Resistance (Re)
Voice Coil Inductance (Le)
Mechanical Q (Qms)
Electromagnetic Q (Qes)
Total Q (Qts)
Overall Outside Diameter
Cutout Diameter
Depth
Angle
Mounting Type
Exit Diameter
Diaphragm Material
Recommended cut frequency> 3,000 Hz (12 dB/oct.)
Tip Echipament Tweeter Ribbon
Diametru Ribbon/Planar Tweeter
Impedanta 7 ohmi
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Infintata in 1964 in Bremen, Germania, Monacor a pornit pe drumul spre succes cu doar doi oameni la bordul unei afaceri care astazi ofera peste 6000 de produse profesionale, solutii tehnice pentru scena, securitate sau iluminat, atat pentru domeniul privat cat si pentru companii, precum si o gama generoasa de accesorii si componente electronice care includ printre altele boxe, cabluri si elemente de conexiune.

De peste cinci decenii Monacor ofera solutii tehnice ce se bazeaza pe ultimele evolutii in industria de segment si au demonstrat ca pot aduce pe piata calitate, durabilitate si functionalitate impecabila la un pret rezonabil. 

Produsele sofisticate oferite de Monacor sunt simbol al calitatii absolute, prima optiune la care apeleaza majoritatea tehnicienilor de sunet pentru a oferii experiente audio perfecte pentru orice situatie si locatie. 

De la amplificatoare, la sisteme de transmisie de semnal de inalta performanta Monacor creeaza solutii optime pentru public si profesionistii din industria teatrului sau cinematografului. 

In plus, Monacor are produse pentru un iluminat modern, pentru o tehnologie de scena  perfecta sau pentru o casa eleganta.

Evenimentele si securitatea formeaza doua zone mari pe care Monacor le acopera cu succes. Acest lucru nu epuizeaza insa portofoliul tot mai amplu care cuprinde diverse game de produse pentru profesionisti, iubitori de muzica sau pasionatii de proiecte DIY. 

Astfel, de la incarcatoare de baterii, la aparate de masura si control, de la seturi de difuzoare, subwoofere, accesorii si conectori sau componente de asamblare, pana la carcase si unelte din cel mai bun inox, Monacor ofera o mare varietate de produse pentru toti iubitorii de tehnologie.


Nu sunt recenzii pentru Ribbon Tweeter Monacor RBT-35SR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare