Rezonator Electric Nordost QV2

  • Rezonator Electric Nordost QV2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Rezonator Electric Nordost QV2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Out of list

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The QVIBE, Qv2 is an AC Line Harmonizer that is designed to enhance the musical performance and picture quality of any audio or video system, delivering readily demonstrable benefits at an incredibly affordable price. It can be used as a “stand alone” product or to complement a full QRT system including QBASE-Mark II, Qx4, Qx2 and Qk1 units. The Qv2 works directly on the AC line, introducing a carefully calculated range of pulsed frequencies, clocked from the original 50 or 60Hz waveform. The result is a drop in noise floor, with a commensurate increase in image depth, dimensionality and presence, significantly increasing the realism of both musical and visual performance.

Like other QRT products, the benefits are cumulative and Qv2s are even more impressive when used en masse. The compact, “plug-top” construction of the Qv2′s mechanically tuned housing allows it to be inserted into any free socket on your system′s AC line − although adding directly to a QBASE-Mark II maximizes the benefits.

Qv2 units are available in either US (NEMA) or EU (Schuko) configurations, and compatible with 50/60Hz 100 − 240V supplies. However, standard adaptors can be used to employ the Qv2 in other markets. The Qv2 is housed in a mechanically tuned carbon fiber and has high quality gold plated connection pins. It is built entirely in the USA and carries a two-year warranty.

• Works directly on the AC line, actively introducing a precise range of pulsed frequencies
• Increases the depth and realism of the musical performance.
• Lower perceived background noise.
• Deeper, more dimensional and more vibrant picture on AV systems.
• Mechanically tuned carbon-fiber body
• Gold-plated NEMA or Schuko connector

Specificatii Rezonator Electric Nordost QV2

Specificatii Dimensions (HxD): US 81.6 x 36.75mm
EU 94 x 36.75mm
Voltage: Dual Voltage 115/230VAC
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Rezonator Electric Nordost QV2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare