Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu

  • Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu
  • Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu
  • Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu
  • Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu
  • Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu
  • Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
9999,00 RON 8999,00 RON

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1666.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Prezentare generala Receiver Marantz Cinema 50

Performanta fara egal

Spațialitatea captivantă, tonul cald și bogat, detaliile extraordinare și dinamica reală sunt semne legendare ale sunetului Marantz.

Lider Tehnologic

CINEMA 50 abundă cu cele mai recente formate audio captivante, videoclipuri 8K, optimizare a camerei, streaming și mai multă tehnologie pentru a simplifica și a vă spori plăcerea.

Design elegant

Excelența se aude și se vede. CINEMA 50 are un design arhitectural care poate fi punct central sau discret în orice mediu luxos.

O expresie modernă a principiilor de design atemporal, CINEMA 50 dispune de hubloul emblematic Marantz, design simetric și comenzile de pe panoul frontal ascunse elegant.

Personalizare

Opțiunile de conectivitate atent selectate, aranjamentele flexibile ale difuzoarelor și capacitatea de reglare fină vă permit să vă faceți propriul CINEMA 50.

Fara efort

Telecomanda inclusă, comenzile accesibile de pe panoul frontal și un proces intuitiv de configurare pe ecran vă fac să vă simțiți imediat ca un utilizator expert.

Specificatii Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu

Specificatii Numar canale amplificate: 9 / 11 procesate
Putere RMS: -Power Output (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive) 110 W
-Power Output (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive) 150 W
- Power Output (6 ohm, 1 kHz, 10% 1ch Drive) 220 W
Internet: Da
Bluetooth: Da
Preamplificator Phono: Da
Numar zone: 2
HDMI in zona 2: Da
Dimensiuni: 17.4 x 15.9 x 6.5
Greutate: 13.5
Alte caracteristici: -Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, Dolby Atmos Music, Dolby Surround
-DTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X, DTS Virtual:X
-IMAX Enhanced, Auro-3D, 360 Reality Audio, MPEG H, Multichannel Stereo
-AirPlay 2
Conectivitate: -HDMI In / Out: 6 / 3
-Phono (MM) In
-Digital In: Optical / Coaxial: 2 / 2
-Multi-Room Out: analog
-Subwoofer Out: 4 (independent)
-Front Inputs: USB-A
-AM/FM Tuner
-Max resolution framerate: 8K/60Hz, 4K/120Hz
-ARC, eARC
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Receiver Marantz Cinema 50 Argintiu. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare