Radiator Pasiv Dayton Audio DSA315-PR

  • Radiator Pasiv Dayton Audio DSA315-PR
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Radiator Pasiv Dayton Audio DSA315-PR are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
290,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 48.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Dayton Audio Designer Series passive radiators are excellent general-purpose passives suitable for replacement or for new construction. Built to be a perfect match for the Designer Series drivers, these passive radiators feature the same steel frame, rubber surround, and anodized aluminum cone making them visually identical.

Highlights

  • Perfect match for Dayton Audio's aluminum cone Designer Series drivers
  • Allows tuning small enclosures lower than using conventional ports
  • Rear mounted screw allows easy mass adjustment for custom tuning
  • Cosmetic frame edge looks great even when surface mounted

Product details

Dayton Audio DSA315-PR 12 Designer Series Aluminum Cone Passive Radiator

The Dayton Audio Designer Series passive radiators are excellent general-purpose passives suitable for replacement or for new construction. A built-in mass disc offers a good starting point for most designs, and a convenient M5 threaded hole (screw included) allows different types of weights to be added if desired. Cosmetically and mechanically, these passives match Dayton Audio's Designer Series drives, with a black anodized aluminum cone and medium-roll rubber surround for clean excursion and long life. The possibilities with these passives are endless, from large tower designs to compact subwoofer systems.

Specifications: • Fs: 17.5 Hz • Vas: 6.74 cu. ft. • Qms: 6.23 • Cms: 0.58 mm/N • Rms: 2.5 kg/s • Mms: 142.6 g • Sd: 480 sq. cm. • Xmax: 13 mm • Dimensions: Overall diameter: 12.36, Cutout diameter: 10.71, Depth: 3.50.

Note: Adding mass to the passive radiator will decrease Fs and increase Qms.

Tip: As a general rule, the passive radiator(s) should have at least double the displacement of air (Vd) as the active woofer(s)/subwoofer(s) in the system.

To calculate Vd: Sd x Xmax = Vd


Specificatii Radiator Pasiv Dayton Audio DSA315-PR

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Nominal Diameter

12THIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs)

17.5 Hz

Mechanical Q (Qms)

6.23

Compliance Equivalent Volume (Vas)

6.74 ft.³

Mechanical Compliance of Suspension (Cms)

0.58 mm/N

Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)

142.6g

Maximum Linear Excursion (Xmax)

13 mm

Surface Area of Cone (Sd)

480 cm²MATERIALS OF CONSTRUCTION

Cone Material

Aluminum

Surround Material

Rubber

Basket / Frame Material

SteelMOUNTING INFORMATION

Overall Outside Diameter

12.36

Baffle Cutout Diameter

10.71

Depth

3.50

Bolt Circle Diameter

11.97

# Mounting Holes

5
Tip Echipament Radiator Pasiv
Diametru 12.0 inch / 30.0 cm
Impedanta Fara Impedanta
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul bani/valoare la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eternal disputa cu granzii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Radiator Pasiv Dayton Audio DSA315-PR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare