Radiator Pasiv Dayton Audio DMA58-PR

  • Radiator Pasiv Dayton Audio DMA58-PR
  • Radiator Pasiv Dayton Audio DMA58-PR
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Radiator Pasiv Dayton Audio DMA58-PR are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
62,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 10.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dayton Audio's DMA58-PR 2 aluminum cone passive radiator allows you to tune small enclosures lower than possible using conventional ports. Matching the DMA series of drivers drivers perfectly, this passive radiator is perfect for use in ultra-small designs like smart speakers, sound bars, and portable Bluetooth speakers.

Highlights

  • Perfect match for the Dayton Audio DMA series drivers
  • Allows tuning small enclosures lower than using conventional ports
  • Rear mounted threaded post allows easy mass adjustment for custom tuning
  • DIY friendly, oversized mounting flange makes installation simple

Product Details

Dayton Audio DMA58-PR 2 DMA Series Passive Radiator

The DMA58-PR 2 passive radiator from Dayton Audio is the perfect option for achieving low tuning frequencies from the smallest enclosure designs. This incredibly small passive radiator has all the features you would expect lager units including adjustable mass, aluminum cone, and rubber surround. Visually identical to Dayton Audio's full-range DMA series drivers, the DMA58-PR can also be used with any small driver that requires a low tuning frequency. The threaded rod and included wing nut on the back of the cone makes it easy to add mass to tune the radiator as needed for your projects. Whether you are building a smart speaker, sound bar, or portable Bluetooth speaker, the Dayton Audio DMA58-PR introduces a new range of possibilities.

Specifications: • Fs: 39.8 Hz • Vas: 0.025 ft³ (0.72 liters) • Qms: 3.93 • Cms: 2.4 mm/N • Mms: 6.7 g • Rms: 0.432 kg/s • Sd: 14.5 cm² • Xmech: 7 mm • Dimensions: Overall diameter: 2.2 x 2.2, Cutout diameter: 1.97, Depth: 1.5.

Tip: As a general rule, the passive radiator(s) should have at least double the displacement of air (Vd) as the active woofer(s)/subwoofer(s) in the system.
To calculate Vd: Sd x Xmax = Vd


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Radiator Pasiv Dayton Audio DMA58-PR

Specificatii Woofer SeriesDMA series
Woofer TypePassiver radiator
Nominal Diameter2
Power Handling (RMS)
Power Handling (max)
Continuous Program Power
Impedance
Sensitivity
Frequency Response
Voice Coil Diameter
Magnet Weight
DC Resistance (Re)
Voice Coil Inductance (Le)
Resonant Frequency (Fs)39.8 Hz
Mechanical Q (Qms)3.93
Electromagnetic Q (Qes)
Total Q (Qts)
Diaphragm Mass Inc. Airload (Mms)6.7 g
Moving Mass Of Diaphragm (Mmd)
Mechanical Compliance of Suspension (Cms)2.4 mm/N
Surface Area of Cone (Sd)14.5 cm²
Volume of Displacement (Vd)
BL Product (BL)
Compliance Equivalent Volume (Vas)0.025 ft³ (0.72 liters)
Maximum Linear Excursion (Xmax)7 mm
Driver's Mechanical Losses (Rms)0.432 kg/s
Cone / Diaphragm MaterialAluminum
Surround Material
Voice Coil Wire Material
Voice Coil Former
Dual Voice Coil
Basket / Frame MaterialPolymer
Magnet Material
Shielded
Overall Outside Diameter2.2 x 2.2
Overall Depth1.5
Baffle Cutout Diameter1.97
Bolt Circle Diameter2.56
# Mounting Holes4
Tip Echipament Radiator Pasiv
Diametru 2.0 inch / 5.0 cm
Impedanta Fara Impedanta
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Radiator Pasiv Dayton Audio DMA58-PR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare